کد خبر: 986158
تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۰
رئیس کل بیمه مرکزی با تأکید براینکه خسارت بانک‌ها، واحد‌های تجاری و مسکونی و پمپ بنزین‌هایی که بیمه حوادث و آشوب داشتند در حال پرداخت است، به توضیحاتی درباره فرآیند پرداخت خسارت هواپیمای اوکراینی پرداخت.
سرویس جامعه جوان‌آنلاین: غلامرضا سلیمانی در پاسخ به سوالی مبنی براینکه چه میزان از خسارت بانک‌ها و واحد‌های تجاری که در اغتشاشات بنزینی آسیب دیده اند پرداخت شده است، گفت: آن دسته از بانکها، واحد‌های تجاری و مسکونی و پمپ بنزین‌هایی که بیمه حوادث و آشوب داشتند با مراجعه به شرکت‌های بیمه و ارائه مدارک در حال دریافت خسارت خود هستند.

وی با بیان اینکه خسارت واحد‌هایی که آسیب جدی دیده بودند در حال ارزیابی است، گفت: پیش بینی ما این است که در بالاترین حالت ۴۰ میلیارد تومان خسارت به واحد‌هایی که بیمه آتش سوزی را داشتند وارد شده است که باید توسط شرکت‌های بیمه پرداخت شود.

رئیس کل بیمه مرکزی همچنین درباره پرداخت خسارت به مصدومان و فوت شدگان حادثه کرمان اینطور توضیح داد که هیچگونه مسئولیت بیمه‌ای در حادثه کرمان متوجه بیمه مرکزی نیست، ولی کمک سه میلیارد تومانی از طرف بیمه ایران به افراد فوتی و مصدومی این حادثه در اختیار استانداری قرار گرفته که بناست با صلاحدید استانداری کرمان پرداخت شود.

سلیمانی تأکید کرد: در خصوص تعداد کشته شدگان، بیمه مرکزی ورود نخواهد کرد چرا که هیچ گونه پوشش بیمه‌ای برای این سانحه وجود ندارد و خسارت آن هم به بیمه ارتباط نخواهد داشت.

وی افزود: هماهنگی‌های لازم با استانداری به عمل آمده تا بتوان این مبلغ را در اختیار مصدومان و خانواده فوت شدگان قرار داد که این تنها یک مسئولیت اجتماعی است.

سلیمانی درباره بیمه هواپیمای اوکراینی نیز گفت: بیمه هواپیما خارجی است و هر زمان که شرکت خارجی خسارت را برآورد کرد دولت ایران آن را پرداخت می‌کند.

وی درباره طرح جدید بیمه مرکزی مبنی بر بخشودگی جرایم دیرکرد بیمه شخص ثالث به ارائه توضیحاتی پرداخت و گفت: به منظور کاهش حوادث تصادفات و کمک به اقشار آسیب پذیر از اول بهمن سال جاری به مناسبت دهه فجر به همه شرکت‌ها ابلاغ شده خودرو‌ها و موتورسیکلت‌هایی که هنوز نتوانستند بیمه شخص ثالث دریافت کنند با بخشودگی جرایم دیرکرد نسبت به صدور بیمه نامه آن‌ها اقدام شود.

رئیس کل بیمه مرکزی با تأکید براینکه ۱۰ درصد خودرو‌ها بیمه شخص ثالث ندارند، گفت: خودرو‌ها و موتورسیلکت‌ها و همچنین ماشین آلات کشاورزی که حادثه آفرین هستند سه ماه وقت دارند به شرکت‌های بیمه برای دریافت بیمه نامه شخص ثالث مراجعه کنند.

سلیمانی همچنین درباره صندوق بیمه حوادث طبیعی نیز گفت: اشکالی که شورای نگهبان به این طرح آورده قابل رفع است و امیدواریم در صورت رفت و برگشت به مجلس به تصویب نهایی تا قبل از پایان سال تأسیس این صندوق نهایی شود.

وی در خصوص موازات تلاش بیمه مرکزی در خصوص گسترش بیمه‌های عمر و زندگی با ایجاد صندو بازنشستگی اختیاری از سوی سازمان برنامه و بودجه، گفت: در چارچوب قانون رفاه و تأمین اجتماعی، صندوق بازنشستگی اختیاری از سوی سازمان برنامه و بودجه مورد پیگیری قرار گرفته که افراد می‌توانند برای بازنشستگی، خود را بیمه کنند و در انتهای یک دوره ۱۵ ساله یا ۲۰ ساله مستمری دریافت نمایند.

رئیس کل بیمه مرکزی افزود: خوشبختانه این روش طی سال‌های گذشته در دستور کار شرکت‌های بیمه و بیمه مرکزی قرار گرفته و در قالب بیمه‌های عمر و زندگی این موضوع سامان داده شده است به نحوی که ۱۴ درصد از کل پرتفوی شرکت‌های بیمه متعلق به بیمه‌های عمرو زندگی است.

وی گفت: بازنشستگی اختیاری را در قالب بیمه عمر ایجاد کرده ایم و خوشبختانه مردم هم با آن آشنا شده اند استقبال خوبی از این موضوع به عمل آورده اند.

سلیمانی تصریح کرد: ما به عنوان استراتژی بلندمدت شرکت‌های بیمه‌ای به این موضوع توجه داشته و حتی برخی از شرکت‌های بیمه‌ای به صورت تخصصی در این حوزه وارد شده اند؛ بنابراین ایجاد صندوق بازنشستگی اختیاری یک کار موازی با بیمه‌های عمر و زندگی است که پیشنهاد ما آن است که همه دست به دست هم دهیم و بیمه‌های عمر و زندگی را تقویت نمائیم.
 
وی مبلغ حق بیمه تولیدی و خسارت پرداختی در ۹ ماه منتهی به آذر ۹۸ را به ترتیب در حدود ۴۳.۲ و ۲۲.۴ هزار میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: رشد حق بیمه تولیدی و رشد خسارت پرداختی نسبت به مدت مشابه سال قبل به ترتیب حدود ۴۱.۴ و ۲۴.۲ درصد بوده است.

به گفته رئیس کل بیمه مرکزی نسبت خسارت بازار با حدود ۷.۲ واحد کاهش در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۵۱.۸ درصد شده است البته در محاسبه این نسبت (حاصل تقسیم خسارت پرداختی به حق بیمه تولیدی برحسب درصد) مبالغ خسارت‌های معوق، ذخایر حق بیمه، کارمزد شبکه فروش وهزینه‌های اداری-عمومی شرکت‌های بیمه در نظر گرفته نمی‌شود.

سلیمانی تأکید کرد: تعداد ۴ رشته حوادث راننده، درمان، شخص ثالث-مازاد و بدنه اتومبیل به ترتیب با حدود ۶۰.۵؛ ۶۴.۴؛ ۶۱ و ۵۲.۹ درصد نسبت خسارت بالاتر از بازار بیمه داشته است.

وی گفت: سهم سه رشته بیمه شخص ثالث و مازاد، درمان و زندگی به ترتیب ۳۳، ۲۵.۸ و ۱۴ درصد است حق بیمه تولیدی در بازار است.
منبع: تسنیم
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار