کد خبر: 987472
تاریخ انتشار: ۰۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۲:۳۶
با شمارش معکوس انتخابات مجلس شورای اسلامی در اسفندماه کم‌کم کاندیدا‌های تأیید صلاحیت شده به صورت رسمی و غیررسمی به شکلی جدی‌تر وارد فضای تبلیغاتی می‌شوند.
کبری فرشچی
سرویس جامعه جوان آنلاین:  طبق آمار ارائه شده از سوی سیدعباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد ۲۸ میلیون نفر درگیر فضای مجازی هستند و متوسط مصرف استفاده از اینترنت سه ساعت تخمین زده می‌شود. به همین خاطر فضای مجازی ظرفیتی بالقوه برای تبلیغات انتخاباتی دارد و افرادی که می‌دانند چگونه باید از این فضا برای تبلیغ خود و جلب آرای مردم استفاده کنند، برگ برنده‌ای مهم در دست دارند.

ظرفیت فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی با عنایت به تعداد اعضا و سهولت انتشار مطالب و سطح گسترده تبلیغاتی، یکی از بهترین گزینه‌هایی است که پیش روی کاندیدا‌های مجلس شورای اسلامی قرار دارد و این روش تبلیغی نسبت به سایر روش‌ها، هم هزینه‌های کمتری و هم فراگیری گسترده‌تری دارد. با وجود این تبلیغات در انتخابات هم قانون و قاعده خاص خودش را دارد و هنوز زمان رسمی آغاز تبلیغات از سوی وزارت کشور اعلام نشده است. به همین خاطر بی‌قانونی برخی از داوطلبان ورود به خانه ملت موجب می‌شود تا حق افرادی که برای تبعیت از قانون هنوز تبلیغاتشان را آغاز نکرده‌اند، نادیده گرفته شود. بگذریم از اینکه برخی کاندیدا‌ها به خصوص چهره‌های شناخته شده‌تر از مدت‌ها قبل کار‌های تبلیغاتی خود را در فضای مجازی و فضای حقیقی آغاز کرده‌اند. اما تبلیغات زودهنگام چه در فضای حقیقی و چه در فضای مجازی کاری غیرقانونی است و کسانی که بنا دارند برای تقنین قوانین به خانه ملت بروند، مجاز نیستند بی‌قانونی کرده و پیش از زمان رسمی آغاز تبلیغات برای مجلس شورای اسلامی از فضای مجازی برای تبلیغ خود و جریان‌های وابسته برای پرکردن سبد آرای انتخاباتی‌شان استفاده کنند.

جواد جاویدنیا، سرپرست معاونت فضای مجازی دادستانی کل کشور درباره نظارت و ممانعت از تبلیغات زودهنگام برخی کاندیدا‌ها در فضای مجازی با تأکید بر اینکه همه دستگاه‌های مسئول در روند برگزاری انتخابات مسئول رصد تبلیغات زودهنگام کاندیدا‌های مجلس هستند، می‌گوید: «دادستانی کل کشور نیز این موضوع را از طریق دادستانی‌ها پیگیری می‌کند.» بنا به تأکید وی اگر تخلفی از سوی دادستانی‌های استان‌ها برای دادستانی کل کشور ارسال شود حتماً به آن رسیدگی می‌شود. جاویدنیا با اشاره به زیادبودن تعداد کاندیدا‌های انتخابات مجلس، کثرت کاندیدا‌ها را مانع نظارت نمی‌داند و تصریح می‌کند: «دادستانی‌های استان‌ها ملزم به رصد تخلفات هستند.»
وی با اشاره به فعالیت برخی از کاندیدا‌ها در کانال‌های مردمی از شهروندان می‌خواهد در صورت مشاهده تخلفات انتخابات، گزارش‌های خود را برای دادسرا‌ها ارسال کنند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار