کد خبر: 988271
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۳
نماینده اسبق شستا:
دکتر علی یوسف پورگفت : اتحاد و همبستگی همه اقوام کشوراز اهمیت خاصی بر خوردار است وکشور نیازبه یک وحدت ملی دارد وپیشترفت کشوردرسایه وحدت ملی یعنی تعلق و وابستگی به آبادانی،پیشرفت ،حفظ آرمان های انقلاب اسلامی و احترام به حقوق شهروندی که تک تک ما در قبال آن می بایست احساس مسولیت کنیم.

به گزارش خبرنگار جوان آنلاین از اصفهان، همایش هزاران وجه مشترک با  محوریت ؛خدمات متقابل اصفهان و فرهنگ اقتصاد و بازار، تعاملات اجتماعی، فرهنگی و گردشگری  با حضور جمع کثیری  از اعضای تشکلهای مردم نهاد ،شهروند اصفهانی و چهارمحال بختیاری در مسجد قائمیه اصفهان برگزار شد.

دکتر علی یوسف پور با اشاره به وحدت و همدلی بیشتر مردم در شرایط فعلی کشور، گفت ،همدلی و اتحاد تنها رمز پیشرفت کشور است و این ممکن نیست مگر اینکه  استانهای همجوار ،محورهای مشترک خود را شناسایی و برای استحکام آن بکوشند.

نماینده اسبق شستا اذعان داشت:استانهایی چون اصفهان ،چهار محال بختیاری و استان یزد جدا از همجوار بودن ،محور امنیت ایران نیز محسوب می شوند که باید برادر وار در کنار هم جهت استحکام بخشیدن به مشترکات خود  در برنامه های اجرایی همدلی بیشتری داشته باشند.

وی با تاکید به این موضوع که گاه یکسری افراد سعی می کنند تا به اختلاف های کوچک بین مردم دامن بزنند،  گفت :مردم باید هوشیار باشند و با توجه به وجه اشتراک ها در توسعه استان خود بکوشند.

یوسف پور افزود :خوشبختانه در طرح ،بهشت آباد چهار رودخانه در روستای بهشت آباد به هم‌می پیوندند و یک رودخانه ‌یکپارچه را تشکیل می دهد   که می تواند  در سالهای کم آبی  این مشکل را حل کند،با این طرح آب به صورت مساوی بین چهار محال بختیاری  ،اصفهان و یزد تقسیم می شود و مشکل کشاورزان شرق اصفهان  که از ‌کم آبی رنج میبرند نیز مرتفع خواهد شد.

 وی بااین موضوع که استان اصفهان و چهار محال بختیاری در چند محور با یکدیگر مشترک هستند، اذان نمود : استان اصفهان به تنهایی درصنعت گردشگری ، علم و فناوری،  و صنعت هنر و صنایع دستی  وصنعتی در اروپا و آسیا زبانزد است اما متاسفانه در سالها ی اخیر بلحاظ تبلیغات مسموم دشمنان صنعت گردشگری آن مغفول مانده وباید در این حوزه تلاش کرد که اصفهان در صنعت گردشگری به جایگاه واقعی خود برسد.

یوسف پور بابیان اینکه ماباید از تمام ظرفیتهای کشور بخصوص درحوضه گردشگری وصنایع دستی تلاش مضاعف نمائیم بیان کرد : بحث هنرورشد صنایع دستی می تواند به اقتصاد استان وایجاد اشتغال کمک شایانی شود واین مهم باید مورد توجه قرار گیرد.

وی باذکر جاذبه های اصفهان گفت : اصفهان زیباترین مساجد و آثار تاریخی فاخری را در دل خود به یادگار دارد واین شهر به نوعی مرکز علم و فناوری کشور است و با توجه به استعدادها و دانش هایی که در این استان وجود دارد می تواند به نوبه خود محور علم و فناوری کشور شود.

صاحب امتیاز روزنامه سیاست روز ،خاطرنشان کرد:استان سرسبز چهارمحال وبختیاری با مناظر بکر وجاذبه های گردشگری با داشتن طبیعت خاص خود وجاذبه های توریستی می تواند توسعه گردشگری طبیعت را داشته باشد،طبق امار رسمی رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور وبانک مرکزی در سال 97  درآمد حوزه گردشگری ایران 8/ 11میلیارد دلاربود وبابرنامه ریزی صحیح می توان ازدر آمد گردشگری زیر ساختهای استان را تامین وتسریع کنیم.

وی گفت :استان چهار محال و بختیاری دارای جاذبه‌های طبیعی فراوان و چشم‌اندازهای مسحورکننده دیدنی وتوریستی زیادی دارد که یکی از سرسبزترین استانهای ایران با مناظربدیع مانند آبشار دره عشق آبشار آتشگاه؛ پارک جنگلی پروز، سراب،تالاب گندمان،تـالاب چـغاخـور،چشمه کوهرنگ،چشمه دیمه،منطقه حفاظت شده سبز کوه، پارک ملی تنگ صیاد؛چشمه سیاسرد،آبشار زرد لیمه،تالاب سولقان،قلعه صمصام السلطنه،دریاچه شلمزار،چشمه زنه ودهها منظر دیدنی دیگرمی تواند در رونق اقتصاد واشتغال جوانان این استان سهم بسزایی داشته باشدو در سفری که رییس جمهور به این استان داشتند به این‌موضوع اشاره نمودند.

یوسف پوربیان داشت: متاسفانه مشکلات معیشتی ومسئله حاشیه نشینی را در استان اصفهان تشدید کرده و  باید سعی شود از مهاجرت های بی مورد با  ایجاد اشتغال در روستاها جلوگیری  کرد و حتی این مهاجرت ها  رااز شهرها به سمت روستاها معکوس نمود.

وی بااشاره به عملکرد دولت اظهارکرد:به نظر من جهت گیری دولت ما بیشتر اقشار متوسط به بالاست تا اقشار محروم؛ لذا مسئولین در اعلام آمارها می گویند که بیکاری کاهش یافته، اما در حقیقت آمار بیکاری تغییر نکرده بلکه ممکن است که افزایش هم پیدا کرده باشد. در این چندسالی که آقای روحانی بر سر کار آمده فاصله طبقاتی در جامعه ایران بیشتر شده است.

نماینده سابق مجلس با بیان اینکه مسئولین ؛رسیدگی به قشر محروم را شعار می دهند، اما در نتیجه عملکردها شاهد تحقق این شعارها نیست، گفت: مسئولینی که بر سرکار می گذاریم باید دغدغه خدمت به محرومین را داشته باشند. وقتی از حضرت علی(ع) می پرسیدند که چرا شما اینگونه زندگی می کنید؟ حضرت فرمودند: وقتی سر روی بالش می گذارم باید فقیری که حتی در یمن زندگی می کند را درک کنم.

این کارشناس اقتصادی علت اصلی بی توجهی به قشر محروم جامعه را سیاست ها و جهت گیری ها و همچنین انتصاب مسئولینی از میان افراد مرفّه جامعه دانست و افزود: وقتی افرادی که بر سر کار هستند عمدتاً در خانه های چند میلیاردی زندگی می کنند و از نظر رفاهی تأمین هستند اصلاً نمی توانند حال و روز فردی که مسکن ندارد یا نمی تواند زندگی روزمره خود را بگذراند را درک کنند.

یوسف پوردر مورد دلایل اصلی شکاف طبقاتی و عمق یافتن آن گفت: درآمدهای کشور به گونه ای تقسیم شده که طبقه متوسط به بالا بیشتر از امکانات بهره مند می شوند. وقتی دلار و سکه گران می شود و تورم ایجاد می گردد، ثروت افراد محروم به سمت افراد طبقه بالا پممپاژ می شود در نتیجه محرومین فقیرتر و ثروتمندان ثروتمندتر می شوند.

وی تصریح کرد:همه باید دست در دست هم کاری کنیم آنگونه که در تاریخ ذکر شده  اصفهان زیباترین شهر کشور باقی بماند و جهت جلوگیری از آلودگی هوا وجلوگیری از آلایندها‌برنامه های مدون و بلند مدت برنامه ریزی شود.

نماینده اسبق شستا در پایان این همایش ابراز نمود : شرایط حساس کنونی ،همدلی و هم پذیری شهروندان و حتی مسئولین از نیازهای فوری و ضروری کشور است و اتحاد و همبستگی همه اقوام از اهمیت خاصی بر خوردار بوده و هست ، لذا  امروز نیاز یک وحدت ملی را میطلبد و وحدت ملی یعنی تعلق و وابستگی به آبادانی،پیشرفت ،حفظ آرمان های انقلاب اسلامی و احترام به حقوق شهروندی که تک تک ما در قبال آن می بایست احساس مسولیت کنیم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار