کد خبر: 989630
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۱
رستم زاده خبر داد:
رئیس جهاد دانشگاهی آذربایجان‌ غربی با اشاره به خدمات ارائه شده در درمانگاه دیابت و ترمیم زخم جهاد دانشگاهی استان با بیان اینکه تاکنون از قطع عضو ۲۸۰ نفر جلوگیری شده است، گفت: طی سال جاری ۵۰۰ مورد ترمیم زخم و خدمات پرستاری انجام و یک هزار نفر ویزیت تخصصی به مردم استان ارائه شده است.

امین رستم‌ زاده اظهار داشت: درمانگاه تخصصی دیابت و ترمیم زخم پای دیابتی جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی تنها درمانگاه تخصصی در خصوص ترمیم زخم و دیابت در استان است که خدمات کنترل تشخیص تا درمان دیابت، ارائه خدمات تخصصی ترمیم زخم بیماران دیابتی با روش‌های نوین و پیشرفته به روز، استفاده از پزشکان متخصص و متعهد در درمانگاه، استفاده از کادر متعهد و مجرب زخم کار و دارای مدرک زخم کاری در این مرکز برای ترمیم زخم‌های دیابتی، زخم بستر و زخم‌های ناشی از سوختگی و جراحی، برگزاری کارگاه و همایش‌های آموزشی برای افراد دیابتی را ارائه می‌کند که در مقایسه با سایر مراکز در قبال هزینه کمتر خدمات پزشکی و درمانی با کیفیت بالا به بیماران ارائه می کند.

وی بیان کرد: پیش‌بینی می‌کنیم در دو هفته آتی مقرر شده تجهیزاتی برای درمانگاه دیابت افزوده شود که مرکز را از بعد درمانی در حوزه ترمیم تخصصی زخم و دیابت به یک مرکز مجهز و پیشرفته تبدیل کند که به مراجعه‌کنندگان شمال‌غرب کشور خدمات تخصصی منحصر به فرد ارائه کند.

رئیس جهاد دانشگاهی آذربایجان‌ غربی با اشاره به فعالیت مرکز رشد واحدهای فناور کشاورزی جهاددانشگاهی استان در قالب ۱۷ شرکت دانش بنیان فعال تصریح کرد: از ابتدای سال تاکنون هشت شرکت از شرکت‌های فعال در مرکز رشد استان خروج موفق داشتند و به مرحله بازدهی و استقلال مالی رسیدند.

وی عنوان کرد: طراحی و ساخت مدارهای دیجیتال جهت هوشمندسازی آبیاری مزارع و فضای سبز، کشت گلخانه‌ای آناناس و موز، تولید گیاهان زینتی، تولید روغن ازونه و چیپس میوه و تولید پودر سوپر جاذب کشاورزی بخشی از فعالیت‌های شرکتهای مذکور است.

تربیت کارآموخته به جای دانش‌آموخته در مراکز جهاددانشگاهی

رستم زاده در بخش دیگیری از سخنان خود با بیان اینکه دانشگاه‌ها در توسعه نقش بی‌بدیلی دارند و امروزه باید دانشگاه‌ها به سمت ثروت‌آفرینی حرکت کنند، گفت: هدف مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی تربیت کارآموخته به جای دانش‌آموخته است.

وی برگزاری کارگاه‌های تخصصی را حلقه واسط مطالب تئوریک ارائه شده و واقعیت‌های جامعه دانست و بیان کرد: دو هزار و ۷۵۰ نفر به ساعت از کارگاه‌های تخصصی مراکز آموزشی علمی کاربردی استان بهره‌مند شدند.

این استاد دانشگاه با بیان اینکه ۶۳۶ دانشجو در مقاطع کاردانی و کارشناسی مراکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی استان تحصیل می‌کنند، اضافه کرد: تاکنون هشت هزار و ۴۰۰ دانشجو از دانشگاه علمی کاربردی استان فارغ‌التحصیل شدند.

وی از ارتقا رتبه مرکزاستان از ۲۰ به هفت براساس ارزیابی مؤسسه علمی کاربردی جهاددانشگاهی کشور در بین ۴۰ مرکزعلمی کاربردی خبرداد و بیان کرد: ارتقا رتبه مرکز علمی کاربردی استان از سطح سه به سطح دو در بین مراکز علمی کاربردی کشور بر اساس ارزیابی دانشگاه علمی کاربردی کشور از دیگر افتخارات مرکز علمی کاربردی استان است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر