کد خبر: 993383
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۲:۳۱
سرویس ایران جوان آنلاین: بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام (ره) ۶۰ هزار لباس ایزوله بیمارستانی مخصوص پرستاران و پزشکان در معرض ویروس کرونا را تولید می‌کند.
امیرحسین مدنی، مدیرعامل بنیاد برکت با بیان اینکه با توجه به بروز و شیوع ویروس کرونا در کشور، در مدت یک‌ماه ۶۰ هزار دست لباس ایزوله کادر پزشکی بیمارستانی را برای پرستاران و پزشکانی که در خط مقدم مقابله با این بیماری قرار دارند تولید می‌کنیم، گفت: این لباس‌های لمینیت شده مخصوص پرستاران و پزشکان به صورت روزانه در تعداد ۲ تا ۴ هزار دست تولید و در اختیار وزارت بهداشت قرار خواهند گرفت. وی تأکید کرد: لباس‌های مذکور با تکنولوژی روز به کار رفته، مانع نفوذ ویروس و ابتلای پرستاران و پزشکان به کرونا می‌شوند. مدنی با اشاره به توجه ویژه ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) به مقوله سلامت و بهداشت عمومی تصریح کرد: بنیاد برکت نیز در راستای سیاست‌های ابلاغی از سوی ستاد، علاوه بر فعالیت‌های مستمر عمرانی و زیربنایی در حوزه سلامت از جمله ساخت و تکمیل بیمارستان، خانه سلامت، مراکز درمانی و خانه بهداشت تمام توان و امکانات خود را برای مقابله با ویروس کرونا و کمک به مبتلایان به کار گرفته و بسیج کرده است.
مدیرعامل بنیاد برکت ادامه داد: در همین راستا، بنیاد با تأمین و پرداخت سرمایه در گردش شرکت الداد مهر کردستان به عنوان یکی از شرکای اقتصادی خود، تولید ۶۰ هزار دست لباس ایزوله کادر پزشکی بیمارستانی را به مدت یک‌ماه در دستور کار خود قرار داده است.
وی توضیح داد: این شرکت که در شهر سنندج واقع شده، در زمینه تولید لباس‌های بیمارستانی مخصوص اتاق عمل و ایزولاسیون پزشکی فعالیت دارد و در حال حاضر در دو شیفت کاری در حال تولید لباس مخصوص پرستاران و پزشکان در معرض ویروس کروناست. مدنی گفت: شرکت مشارکتی بنیاد برکت پس از عید نوروز نیز اقدام به تولید ماسک ضدویروس با روکش نانو خواهد کرد. مدیرعامل بنیاد برکت گفت: بنیاد از سال ۳۹ اقدام به سرمایه‌گذاری و مشارکت اقتصادی با این شرکت کرده که باعث اشتغا‌لزایی برای ۱۰۰ نفر شده است. وی با تأکید بر این‌که مدل اشتغالزایی بنگاه‌محور یکی از روش‌های بنیاد برکت برای ایجاد اشتغال در مناطق محروم است، گفت: در این مدل، محرومیت‌زدایی و ایجاد فرصت‌های کسب و کار از طریق مشارکت و توانمندسازی بنگاه‌های اقتصادی دنبال می‌شود. مدنی یادآور شد: بنیاد برکت در راستای سیاست‌های ابلاغی از سوی ستاد اجرایی فرمان امام مبنی بر پرهیز از تصدی‌گری، پس از به ثبات رسیدن و سوددهی بنگاه‌های اقتصادی مشارکتی، از آن‌ها خارج شده و سهام خود را به بخش خصوصی واگذار می‌کند. وی افزود: بر این اساس، بنیاد تاکنون از مجموع ۰۵۳ شرکتی که با آن‌ها مشارکت داشته، از ۰۵۲ شرکت خارج شده و سهام خود را به بخش خصوصی واگذار کرده است.

ثبت ۲۱ اثر منقول و غیر منقول هرمزگان در فهرست آثار ملی
سرویس ایران جوان آنلاین: ۲۱ اثر منقول و غیر منقول تاریخی و فرهنگی و طبیعی هرمزگان در فهرست آثار ملی به ثبت رسید.
رضا برومند مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هرمزگان با بیان ثبت ۲۱ اثر منقول و غیر منقول هرمزگان در فهرست آثار ملی، گفت: پیاله منقوش با نقش بز کوهی، ظرف سفال منقوش با نقش هندسی و ظرف سفال قهوه‌ای با نقش هندسی هر سه مربوط به هزاره سوم پیش از میلاد، سکه دینار عباسی مربوط به دوران معتصم عباسی (اواخر دوره عباسیان)، صندوق چوبی قبر امامزاده سید سلیمان (ع) مربوط به سال ۱۲۰۸ هجری قمری، چوب دستی متبرک امامزاده سید سلیمان (ع) مربوط به اواخر دوره زندیه، عودسوز فلزی شماره یک و عود سوز فلزی شماره ۲ امامزاده شاه اسماعیل طاشکوئیه حاجی‌آباد مربوط به دوران صفوی، آثاری هستند که در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیدند. وی افزود: سایت تاریخی سنگ نگاره‌های دهتل در بستک، مقبره خلعت پوش و زیارت خواجه خضر در بندرکنگ و مقبره شیخ راشد در بندرشناس نیز در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است. مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هرمزگان با اشاره به اینکه ساخت قایق شاشک، هنر ساخت اشتروک و سوند بافی نیز از هرمزگان به ثبت رسید، افزود: آبگرم تیربوئیه، غار نمکی تیربوئیه، درخت لور اسکله بندر شهید باهنر، آبگرم گرمش فین، مجموعه طبیعی فرهنگی سیاه‌کش و گنبد نمکی بستک نیز در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است. برومند ادامه داد: ثبت آثار منقول و غیر منقول، طبیعی و ناملموس در فهرست آثار ملی موجب حفاظت بیشتر، تخصیص اعتبار برای حفاظت، مرمت، بازسازی و نگهداری بهتر آثاراست.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار