کد خبر: 995235
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۲:۳۵
پادشاهان اروپایی هم کرونایی شدند و به قرنطینه رفتند. نخست‌وزیران، وزرا و نمایندگان مجلس اروپایی – امریکایی از جدید‌ترین مبتلایان به کووید ۱۹ هستند. آمار‌های ابتلا و تلفات کرونا هم در اروپا و امریکا همچنان تصاعدی بالا می‌رود. نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی نیز از احتمال ابتلای ۷۰ درصدی ساکنان فلسطین اشغالی به کرونا خبر داده است. از طرف دیگر و در حالی که کرونا به تعبیر سازمان بهداشت جهانی وارد فاز «همه‌گیری جهانی» شده، در شرق آسیا کرونا هر روز کمتر از دیروز قربانی می‌گیرد. چین از تداوم سیر کاهشی کرونا در این کشور خبر داده و کره‌جنوبی هم گفته است برای اولین بار بهبودیافتگان کرونا در این کشور از مبتلایان به این ویروس پیشی گرفته‌اند.
سرویس جامعه جوان آنلاین: رسانه‌های نروژ گزارش دادند پادشاه و ملکه این کشور با بالا گرفتن شیوع ویروس کرونای جدید در این کشور در قرنطینه قرار گرفته‌اند. تلویزیون دولتی نروژ موسوم به ان آر کی هم این خبر را تأیید کرده است.

این شبکه گزارش کرد: پادشاه هرالد و ملکه سونیا هیچ یک مریض نیستند، اما تحت تأثیر تدابیر سخت‌گیرانه اعلام شده از سوی دولت برای مقابله با شیوع ویروس کرونا در قرنطینه قرار گرفته‌اند!

سران درگیر، از اروپا و اقیانوسیه تا کانادا
براساس تدابیری که دولت نروژ روز پنج شنبه اعلام کرد هر کسی که از سفر به خارج از کشور‌های حوزه نوردیک بازگشته باشد باید به قرنطینه اجباری در خانه‌اش برود و اهمیتی ندارد که علایم بیماری را داشته باشد یا نداشته باشد. این تدبیر باعث شده تعداد زیادی از نروژی‌ها مشمول آن شوند و پادشاه و ملکه نروژ نیز با توجه به اینکه اخیراً در سفری رسمی به اردن رفته بودند مشمول این تصمیم می‌شوند. گزارش شده که وزیر بهداشت و وزیر امور خارجه نروژ نیز با توجه به اینکه اخیراً به سفر خارجی رفته‌اند در قرنطینه قرار گرفته‌اند. گفتنی است تاکنون در نروژ چند صد نفر به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند.

جاستین ترودو، نخست‌وزیر کانادا و همسرش سوفی گرگوار هم پس از آنکه تست کرونای گرگوار مثبت بود برای دو هفته به قرنطینه رفتند. پابلو ایگلسیاس، معاون نخست‌وزیر اسپانیا نیز پس از مشخص شدن جواب آزمایش همسرش و ابتلا به کووید ۱۹ همین کار را کرده است. آزمایش کرونای نادین دوریس وزیر بهداشت بریتانیا مثبت شده و او نیز خود را در قرنطینه خانگی قرار داده است. وزیر کشور استرالیا هم مبتلا شده است. رئیس‌جمهور برزیل هم نتوانسته از کرونا فرار کند. هر چند بعد از اعلام تست مثبت او خودش آن را انکار کرد.

وزارت بهداشت امریکا: مقابل کرونا ناکام شدیم
اوضاع ابتلا به کرونا در امریکا هم به قدری وخیم شده که این کشور ورود اروپایی‌ها را به امریکا تا یک ماه ممنوع کرده است. این تصمیم با اعتراض شدید اتحادیه اروپا همراه بوده است.

یکی از مقامات بلندپایه بهداشتی امریکا که هدایت روند مقابله با ویروس کرونا را در کشور بر عهده دارد، اذعان کرد این یک «ناکامی» است که افراد نمی‌توانند به آسانی به کیت‌های آزمایش مخصوص بیماری کرونا در امریکا دسترسی داشته باشند.

آنتونی فائوسی در سخنانی در جلسه استماع کمیته نظارت و اصلاحات در مجلس نمایندگان امریکا گفت: سیستم ما در واقع در ارتباط با آنچه که ما در حال حاضر به آن نیاز داریم و آنچه که شما خواستار آنید، مجهز و آماده نیست. وی همچنین گفت: این یک ناکامی است، این یک ناکامی است، اجازه دهید به این موضوع اذعان کنیم.

کتی پورتر، عضو مجلس نمایندگان امریکا هم گفته است: هزینه آزمایش کرونا در امریکا
هزار و ۳۳۱ دلار است. اگر قرار باشد کسی قرنطینه شود هزینه آن ۴ هزار دلار است. ۳۳ درصد از مردم امریکا به دکتر مراجعه نمی‌کنند، چون هزینه دکتر را ندارند.

مایک دی واین، فرماندار ایالت اوهایو نیز در توئیتر نوشته است‌: می‌دانم درک کووید ۱۹ سخت است، زیرا این ویروس را نمی‌توانیم ببینیم. ولی می‌دانیم یک درصد از جمعیت ایالت ما مبتلا به این ویروس است، یعنی بیش از ۱۰۰ هزار نفر.

وزارت بهداشت انگلیس: ممکن است ۵۰۰ هزار بریتانیایی بر اثر کرونا بمیرند
بوریس جانسون، نخست‌وزیر انگلیس در نشست خبری مشترک با مقامات بهداشتی این کشور گفت: حدود ۱۰ هزار مبتلا به بیماری کووید ۱۹ در انگلیس وجود دارد. جانسون در این نشست تأکید کرد مبارزه با این بیماری که «بد‌ترین بحران در زمینه سلامت برای یک نسل» خواهد بود می‌تواند موجب اختلال گسترده در زندگی روزمره مردم انگلیس به‌مدت چند ماه شود.

کریس وایتی از مقامات وزارت بهداشت انگلیس در این نشست گفت: در بد‌ترین حالت حدود ۸۰ درصد از مردم انگلیس به این بیماری مبتلا می‌شوند و میزان مرگ‌ومیر در میان مبتلایان حدود ۱ درصد خواهد بود. به این معنا که بیش از ۵۰۰ هزار نفر در این کشور در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست خواهند داد.

۷۰ درصد اسرائیل کرونایی می‌شود
نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی احتمال داد ۷۰ درصد ساکنان فلسطین اشغالی به ویروس جدید کرونا مبتلا شوند.

بنیامین نتانیاهو با اشاره به اظهارات آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان که گفته بود ۶۰ تا ۷۰ درصد جمعیت این کشور (حدود ۵۰ میلیون نفر) احتمالاً به ویروس کرونا مبتلا خواهند شد، همین واقعه را برای فلسطین اشغالی نیز محتمل دانست.

وی همچنین بعد از عبور تعداد مبتلایان ویروس کرونا در فلسطین اشغالی از مرز ۱۰۰ نفر، دستور تعطیلی مراکز آموزشی به مدت حداقل یک ماه را صادر کرد.

مرگ کرونایی در ایتالیا ۴ رقمی شد
یک مقام ایتالیایی تأیید کرده است که شمار قربانیان ویروس کرونا در این کشور به بیش از هزار نفر رسیده است. به نقل از خبرگزاری فرانسه، یک مقام ارشد بخش بهداشت و درمان ایتالیا از افزایش شمار قربانیان ویروس کرونا در این کشور به هزار و ۱۶ نفر خبر داد.

آژانس دفاع غیرنظامی ایتالیا شمار مبتلایان به کرونا را ۱۵ هزار و ۱۱۳ نفر اعلام کرده است که این رقم در مقایسه با روز پیش از آن ۲ هزار و ۶۵۱ نفر افزایش نشان می‌دهد. ایتالیا هم از لحاظ تعداد مبتلایان و هم از لحاظ تعداد قربانیان ویروس کرونا، دومین کشور جهان پس از چین به شمار می‌رود.

جان کم رمق کرونا در شرق آسیا
در حالی که کرونا در اروپا و امریکا تصاعدی بالا می‌رود، کمیسیون ملی سلامت در چین از تداوم کاهش موارد ابتلا و مرگ ناشی از بیماری‌های کووید۱۹ در کشور خبر داد. مقامات چین از تداوم کاهش روزانه موارد ابتلا به این بیماری و مرگ ناشی از آن خبر داد که جدید‌ترین آمار‌ها حاکی از تک رقمی شدن آن است.

بنابر اعلام کمیسیون ملی سلامت در چین در روز گذشته تنها هفت نفر در این کشور به دلیل ابتلا به این بیماری جان خود را از دست دادند. همچنین هشت مورد جدید ابتلا شناسایی شده که پنج مورد آن در شهر ووهان کانون شیوع این بیماری بوده است.

کاهش روزانه موارد ابتلا به بیماری کووید۱۹ در چین حائز اهمیت است چرا که طی یک یا دو ماه گذشته تعداد موارد جدید ابتلا به‌طور روزانه هزاران مورد بوده است. به نقل از شبکه خبری سی‌ان‌ان، در مجموع ۸۰ هزار و ۷۱۴ نفر در چین به کروناویروس آلوده شده و ۳ هزار و ۱۷۷ نفر نیز جان خود را از دست داده‌اند.

مقامات کره‌جنوبی هم اعلام کردند: در روز جمعه و برای اولین بار از زمان آغاز شیوع کروناویروس در این کشور تعداد افراد بهبود یافته از موارد جدید ابتلا به بیماری فراتر رفته است.

به گزارش خبرگزاری رویترز، مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها در کره‌جنوبی اعلام کرد: در روز جمعه ۱۱۰ مورد جدید آلوده به کروناویروس گزارش شده که این رقم در روز قبل ۱۱۴ نفر بوده است. این درحالی‌است که ۱۷۷ بیمار آلوده به کروناویروس پس از بهبود از بیمارستان ترخیص شده‌اند. روند کاهشی موارد جدید تشخیصی، امید‌ها را نسبت به متوقف شدن همه‌گیری بیماری کووید۱۹ در کره‌جنوبی افزایش داده است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار