کد خبر: 1006055
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۰:۵۶
چالش‌های تمام نشدنی توکیو ۲۰۲۰
تعویق یک‌ساله المپیک هم کارساز نبود و با توجه به ادامه شیوع کرونا در دنیا حالا بحث‌هایی در خصوص عدم برگزاری این رقابت‌ها یا برپایی آن پشت در‌های بسته و بدون تماشاگر شنیده می‌شود. از ابتدا هم تعویق یک‌ساله مقطعی بود و مسئولان کمیته بین‌المللی المپیک درصدد آن بودند که با بررسی شرایط بعد از این یک سال در خصوص برگزاری یا عدم برگزاری المپیک توکیو تصمیم‌گیری کنند. حالا اگرچه پیشنهاداتی برای برگزاری ساده‌تر این رقابت‌ها، البته بدون حضور تماشاگران مطرح می‌شود، اما صحبت‌هایی هم در خصوص لغو آن مطرح شده است. هرچند که تصمیم‌گیری نهایی در این راستا بدون شک طی ماه‌های آینده انجام می‌شود.
دنيا حيدری
سرویس ورزشی جوان آنلاین: تعویق یک‌ساله المپیک تا به امروز ضرر‌های مالی هنگفتی برای ژاپنی‌ها به دنبال داشته است. به همین دلیل است که دولت توکیو درصدد است با فراهم کردن شرایطی خاص، مانع از لغو کلی این رقابت‌ها شود. در همین راستا ژاپنی‌ها پیشنهاداتی را به کمیته بین‌المللی المپیک ارائه داده‌اند که برگزاری این مسابقات پشت در‌های بسته و بدون حضور تماشاگران و همچنین برگزاری سبک‌تر افتتاحیه و اختتامیه این رقابت‌ها از جمله آنهاست. هرچند که این سبک‌تر برگزار کردن افتتاحیه و اختتامیه به منظور کم کردن عناصر مختلف و کاهش هزینه‌ها نیز هست. اگرچه پیشتر یوشیهیده سوگا، رئیس کابینه در کنفرانس خبری گفته بود برگزاری المپیک امن و مطمئن برای ورزشکاران و تماشاگران بسیار مهم خواهد بود، اما یوریکو کویکه، فرماندار توکیو نیز از مذاکرات درباره تغییر بازی‌ها خبر داده بود و بعد از صحبت‌های چند روز پیش کوئکه با یوشیرو موری، رئیس کمیته برگزاری بازی‌ها حالا گفته می‌شود که توافق‌هایی بر سر ساده‌سازی المپیک با کاهش تعداد ورزشکاران در افتتاحیه و اختتامیه و همچنین کاهش روز‌های حمل مشعل به منظور کم کردن هزینه‌های اضافی در پی تعویق یک‌ساله انجام شده، چراکه تا به اینجای کار تعویق یک‌ساله المپیک به دلیل شیوع کرونا ضرر ۷/ ۲ میلیارد دلاری برای توکیو به دنبال داشته است.  

یکی از اقدامات دولت ژاپن برنامه‌ریزی برای یکپارچه کردن برگزاری مراسم افتتاحیه و اختتامیه و همچنین کاهش میزان تماشاگران و از سوی دیگر کاهش میزان تردد ورزشکاران و کادر تیم‌های شرکت‌کننده برای ورود و خروج از دهکده بازی‌ها و انجام مستمر تست‌های تشخیصی کووید ۱۹ خواهد بود. مسئله‌ای که البته به‌زعم پیر اولیور بیکرز وایژانت شدنی نیست: «بدون توجه به هزینه‌های زیاد و افراد بسیار زیادی که درگیر برگزاری این رویداد هستند، ادامه چنین پروژه و برنامه‌ای در صورت ادامه شیوع کرونا غیرقابل تصور خواهد بود. ما مطمئن هستیم که المپیک توکیو یا در سال ۲۰۲۱ برگزار می‌شود یا به طور کامل لغو خواهد شد.» رئیس کمیسیون هماهنگی المپیک ۲۰۲۴ پاریس ادامه داد: «تصمیم نهایی درباره برگزاری بازی‌های المپیک توکیو در سال ۲۰۲۱ در صورت بحران کرونا قرار است بهار سال آینده گرفته شود. با وجود این مبنای ما بر این است که بازی‌های المپیک برگزار می‌شود و در همین راستا نیز پیشنهاداتی در خصوص برگزاری بازی‌ها پشت در‌های بسته مطرح شده که در حال بررسی است.»

صدالبته عدم برگزاری المپیک توکیو نه فقط می‌تواند ضرر و زیان هنگفتی برای میزبان این رقابت‌ها داشته باشد که برای بسیاری از ورزشکارانی که آخرین سال‌های ورزش حرفه‌ای خود را سپری می‌کنند نیز شرایط دشواری را رقم می‌زند و به ضرر آن‌ها تمام خواهد شد. با وجود این تکرار تعویق یک‌ساله المپیک می‌تواند برنامه همه رقابت‌های ورزشی را بهم بزند و المپیک بعدی (۲۰۲۴) را نیز تحت تأثیر قرار دهد. کما اینکه همین تعویق یک‌ساله نیز فشردگی رقابت‌های انتخابی و گزینشی المپیک را به دنبال خواهد داشت که این مسئله می‌تواند روی سلامت ورزشکاران تأثیر بسزایی داشته باشد و احتمال مصدومیت آن‌ها را افزایش دهد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار