کد خبر: 1007008
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۰:۱۷
فرمانده نیروی انتظامی پایتخت:
در حالی که رسانه‌های معاند اینگونه گزارش می‌کنند که رشد قیمت مسکن در ایران موجب شده به شدت بر جمعیت حاشیه‌نشین شهر‌ها افزوده شود و عده زیادی نیز در معرض چادرنشینی قرار گیرند، فرمانده نیروی انتظامی پایتخت گفت: ۳۲ سایت را که اقدام به ایجاد قیمت کاذب در بازار‌ها می‌کردند، شناسایی و احضار کردیم، از سوی دیگر معاون وزیر راه و شهرسازی نیز گفت: قیمت مسکن در برخی از مناطق و شهر‌ها به ویژه تهران واقعی نیست.
سرویس اقتصادی جوان آنلاین: در حالی رسانه‌های معاند اینگونه گزارش می‌کنند که رشد قیمت مسکن در ایران موجب شکل‌گیری آشفته‌بازاری در کشور شده و عده زیادی را در معرض حاشیه‌نشینی و چادرنشینی کنار شهر‌ها قرار داده که حسین رحیمی، فرمانده انتظامی پایتخت در خصوص دغدغه مردم درباره گرانی مسکن و بالا رفتن قیمت اجاره‌ها و خرید و فروش مسکن گفت: در حوزه فضای مجازی توسط پلیس فتا بعد از رصد شبکه‌های اجتماعی، ۳۲ سایت شناسایی شدند که اقدام به دامن زدن و ایجاد قیمت کاذب در فضای مجازی می‌کردند. رئیس پلیس تهران تصریح کرد: ادمین‌های سایت‌های مزبور شناسایی و به پلیس احضار شدند. تعدادی از این سایت‌ها مسدود و تعدادی هم با قرار تعهد اجازه فعالیت یافتند. کنترل نظارت پلیس بر حوزه‌های مسکن، خودرو، ارز، طلا و جلوگیری از ایجاد حباب در این زمینه ادامه دارد.

قیمت‌های مسکن واقعی نیست

محمود محمودزاده، معاون وزیر راه با تأکید بر اینکه قیمت مسکن در برخی از مناطق و شهر‌ها به ویژه تهران واقعی نیست به ایلنا گفت: قیمت مسکن براساس مؤلفه‌ها بسیار متفاوت است؛ بنابراین نمی‌توان گفت چه مقدار از قیمت یک مسکن حباب دارد و چند درصد آن غیرواقعی است. وی افزود: تمام ابزار‌های کنترل قیمت مسکن در اختیار وزارت راه نیست و اثرگذاری بازار‌های رقیب یک موضوع بدیهی است و تا زمانی که نقدینگی در بازار دیگری تخلیه نشود، امکان ملتهب کردن بازار مسکن را دارد. نقدینگی هر زمان که وارد بازاری شده آن را ملتهب کرده و پس از اینکه با ابزار‌هایی کنترل شده به بازار دیگری منتقل شده است. در این شرایط تلاش وزارت راه این است که نیاز واقعی به مسکن را با بحث سفته‌بازی جدا کند.

آیا بورس مرجع بازار‌های رقیب برای رشد قیمت شده است

اشاره این مقام وزارت راه و شهرسازی به اثرپذیری بازار‌ها از یکدیگر در شرایطی است که برخی از کارشناسان اقتصادی معتقدند دماسنج اقتصاد برای افزایش قیمت تا دیروز، بازار ارز بود و مدتی است که این بازار جای خود را به بازار بورس داده است که اگر اینطور باشد با توجه به اینکه بازار بورس در سال جاری حدود ۱۳۰ درصد رشد کرده، پس به این ترتیب جا دارد سیاستگذاری با عرضه سهام در بازار سرمایه جلوی رشد‌های نجومی در بورس را بگیرد و قیمت‌ها را متعادل کند.

پیش از این نیز برخی از کارشناسان از لیدر شدن بازار بورس برای سایر بازار‌ها جهت افزایش قیمت خبر داده بودند. در همین رابطه علیرضا کدیور، کارشناس بازار سرمایه اظهار داشت: به نظر من، سطوح قیمتی بسیاری از سهم‌ها با هیچ معیار بنیادی سازگاری ندارد، یعنی به لحاظ سودآوری و مدل‌های ارزش جایگزینی، قیمت‌های فعلی بالا هستند. کدیور افزود: در حال حاضر، بازار در حالت صعودی قرار دارد. اصلی‌ترین دلیل این امر، رو به افزایش بودن حجم نقدینگی در کشور است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار