کد خبر: 1007309
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۰
با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت،
معاون وزیر صمت و رئیس هیئت عامل ایمیدرو، معاون امور معدن و صنایع معدنی وزارت صمت، امام جمعه و نماینده مردم شهرستان مبارکه در مجلس شورای اسلامی، مدیر عامل فولاد مبارکه، رئیس سازمان صمت اصفهان، معاون استاندار مادر شهید حاج حسین خرازی و جمعی از مسئولین نظامی و انتظامی استان و شهرستان مبارکه، ضمن افتتاح چند پروژه بزرگ ملی در فولاد مبارکه کلنگ عملیات تکمیل طرح شهید خرازی، ابَر پروژه سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی(نورد گرم شماره 2) با شعار پویش ملی تولید–تداوم و امید در این شرکت به زمین زده شد.

به گزارش خبرنگار جوان آنلاین از اصفهان ،حسین مدرس خیابانی پس از افتتاح پروژه های بازیافت حرارت نیروگاه گازی(HRSG )؛ شبکه فشار قوی و فشار متوسط شماره 2 شهید خرازی و سوئیچگیری های400و 63 کیلو ولت شماره 2 و گلنک زنی ابر پروژه تکمیل طرح شهید خرازی(نورد گرم شماره 2) از شرکت فولاد مبارکه به عنوان بزرگترین مجتمع صنعتی کشور که نماد کار و تلاش، تولید و توسعه کشور است نام برد.

وی تصریح کرد: امروز در فولاد مبارکه ایستگاه دوم پویش تولید-تداوم و امید است و هفته اول این پویش را هفته گذشته با افتتاح پروژه کنسانتره سنگان به دست رئیس جمهور محترم و به همت فولاد مبارکه شاهد بودیم.

مدرس خیابانی ادامه داد: متاسفانه در حال حاضر در حوزه تولید ورق های مورد نیاز صنایع خودروسازی، صنایع نفت و گاز و لوله سازی و لوازم خانگی واردکننده هستیم که با به بهره برداری رسیدن نورد گرم شماره دو فولاد مبارکه اصفهان که ظرفیت ان 4.2 میلیون تن است در تمامی این حوزه ها نه تنها از واردات بی نیاز خواهیم شد، بلکه می توانیم سالانه از محل صادرات مازاد مصرف و نیاز داخل مقادیر قابل توجهی نیز برای کشور ارز آوری داشته باشیم.

سرپرست وزارت صمت از تحول عظیم در حوزه قطع وابستگی به واردات به عنوان اولین دستاورد پروژه نورد گرم شماره 2 فولاد مبارکه نام برد و خاطرنشان کرد: این همان خواسته مقام معظم رهبری است که از سال ها قبل تاکید داشته اند از اقتصاد متکی به نفت رهایی یابیم.

وی در ادامه با تاکید بر اهمیت استفاده از توان ساخت داخل در اجرای این پروژه عظیم گفت: به یقین اگر 60 درصد این پروژه به دست توانمند جوانان کشور انجام شود، حجم بالایی از فرصت شغلی با اجرای این پروژه ایجاد خواهد شد و انشاء الله تاثیر جهش تولید که مورد تاکید مقام معظم رهبری است بر سر صفره مردم خواهد نشست.

مدرس خیابانی ضمن عرض خداقوت به همه مدیران و کارکنان فولاد مبارکه گفت: در چنین شرایط اقتصادی و فشار تحریم ها وارد شدن به کار تولید و توسعه کار هر کسی نیست اما این که شرکت هایی مانند فولاد مبارکه با اتکا به منابع داخلی خود وارد این عرصه می شوند و قطار توسعه کشور را به سمت جلو هدایت می کنند، شایستۀ قدردانی است.

سرپرست وزارت صمت در بخش پایانی سخنان خود از حمایت حداکثری وزارت صمت و سایر مسئولین مربوطه برای احداث و به بهره برداری رساندن هرچه سریعتر پروژه نوردگرم شماره 2 فولاد مبارکه خبر داد و گفت: به مردم شریف ایران این قول را می دهیم که انشاء الله با همت عزیزان فولاد مبارکه و حمایتهای لازم این پروژه در وقت مقرر در مدار تولید قرار گیرد. 

 فولاد مبارکه با اتکا به توان بالای مدیران و متخصصان داخلی و با توان مالی خود این پروژه ها را به جلو برده است

به گزارش خبرنگار فولاد در این آئین خداد غریب پور معاون وزیر صمت و رئیس هیئت عامل ایمیدرو نیز طی

 سخنانی گفت: خوشبختانه امروز سرپرست محترم وزارت صمت شرکتی را مورد بازدید قرار دادند که ارزش تولیدات ان 3.5 میلیارد دلار در سال است این شرکت در سال گذشته 44 هزار میلیارد تومان فروش داشت. و نزدیک به 900 میلیون یورو و 10 هزار میلیارد تومان پروژه توسعه ای در دست اجرا دارد این بدان معنی است که این شرکت یکی از بزرگترین شرکت های توسعه‌ای در بخش معدن و صنایع معدنی کشور است. این شرکت از سال گذشته 8 هزار و امسال نیز 10 هزار میلیارد تومان افزایش سرمایه در برنامه های خود دارد.

وی گفت: خوشبختانه شرکت فولاد مبارکه با اتکا به توان بالای مدیران و متخصصان داخلی و با توان مالی خود این پروژه ها را به جلو برده است.  این در حالی است که بومی سازی حدود 1200 از تجهیزات صنعت فولاد در دستور کار این شرکت است.

غریب پور هدف صادراتی فولاد مبارکه در سال 1399 را 1.5 میلیون تن اعلام کرد و گفت: با این میزان صادرات بیش از 600 میلیون دلار برای کشور ارزآوری خواهد شد.

  نماینده مردم شهرستان مبارکه در مجلس شورای اسلامی: منابع محدود است، از خام فروشی مواد اولیه فولاد جداً جلوگیری شود

نماینده مردم مبارکه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه فولادمبارکه با اجرای پروژه‌های بزرگ فعل ما می‌توانیم را به خوبی صرف کرده است گفت: منابع محدود است، از خام فروشی مواد اولیه فولاد جدا جلوگیری شود.

پروین صالحی در آیین کلنگ‌زنی پروژه نورد گرم 2 با گرامی داشت حضور مسئولان کشوری و استانی و مادر شهید بزرگوار شهید خرازی در مراسم افزود: منطقه متوقع است که از طرف وزارتخانه صمت شرایطی برای استقرار و تأمین واحدهای پایین‌دستی فولاد در منطقه ایجاد شود تا بتوانیم صنایع تبدیلی را برای محصولات اولیه فولاد در این بخش از استان راه‌اندازی کنیم که علاوه بر تأمین منافع برای منطقه، از هزینه‌های گزاف حمل‌ونقل نیز جلوگیری شود.

وی با بیان اینکه ما باید کارگر فنی ماهر در سیستم صنعت داشته باشیم، اضافه کرد: جهش تولید در شرایطی محقق می‌شود که مثلاً ده کارگر ماهر در حال کار باشند و یک ناظر در کنار آن‌ها بر امور نظارت داشته باشد. پیشنهاد می‌کنم که در قطب‌های صنعتی کشور مراکز آموزشی تربیت کارگر فنی ماهر داشته باشیم که در این مراکز هم از متخصصین مشغول به کار مجتمع استفاده کنیم و هم از متخصصین مشغول بکار در مراکز دانش‌بنیان و اگر این مهم انجام شود امیدواریم نیاز اساسی کشور به نیروی فنی ماهر برطرف گردد.

نماینده مردم مبارکه در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در شهرهای صنعتی با رکود واحدهای صنعتی مواجه شده‌ایم و انتظار داریم که این رکود را با توجه منابع مالی که اختصاص می‌دهید از این حالت خارج شوند و همچنین با توجه به تولید محصولات داخلی از ورود محصول مشابه خارجی جلوگیری شود که این امر مهم سبب دلگرمی واحدهای داخلی می‌شود.

وی اضافه کرد: نکته مهم دیگر اینکه با پیوند خوردن متخصصین فولاد با قسمت‌های پژوهشی کشور امیدواریم در آینده نه‌چندان دور شاهد این باشیم که با پیوند صنعت و دانشگاه الکترود موردنیاز صنایع فولادی را در داخل ایران با فنّاوری داخلی بومی‌سازی کنیم.

صالحی در پایان سخنانش از سرپرست وزارت صمت درخواست کرد از خام فروشی مواد اولیه فولاد جدا جلوگیری شود زیرا منابع محدود است و در بلندمدت باید مسئولین برنامه‌ریزی در نظر داشته باشند که برای مثال این سنگ‌آهن تا چند سال نیاز داخلی را مرتفع می‌کند و براین اساس جلوی برخی خطرات برای صنعت فولاد در آینده گرفته شود.

با به بهره برداری رسیدن خط نوردگرم شماره 2 ظرفیت نورد این شرکت به 9 میلیون تن افزایش خواهد یافت

حمید رضا عظیمیان مدیر عامل فولاد مبارکه نیز در این آئین در تشریح اهمیت احداث ابر پروژه نورد گرم 2 فولاد مبارکه گفت: امروز با حضور گرانقدر سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت و همراهان عالیقدر ایشان شاهد آغاز عملیات اجرایی پروژه‌ای بودیم که فولاد مبارکه در دهۀ 1380 مجوز افزایش ظرفیت تولید و نورد با ظرفیت 5 میلیون تن را از دولت وقت به نام طرح شهید حاج حسین خرازی اخذ نموده بود این در حالی است که بخش‌هایی از این پروژه از جمله ماشین ریختهگری شماره 5 و مگا مدول های احیا مستقیم این پروژه عظیم طی سنوات قبل احداث و در مدار تولید قرار گرفته بود ولی حلقه‌ی آخر که از قضا مهمترین حلقه این توسعه عظیم به شمار می‌رفت همچنان معطل مانده بود، که امروز خوشبختانه شاهد عملیات کلنگ زنی آن بودیم.

وی با بیان این که در حال حاضر ظرفیت تولید فولاد خام فولاد مبارکه 7.2 میلیون تن است، تاکید کرد: ظرفیت اسمی خط نورد گرم شماره یک فولاد مبارکه4.2 میلیون تن است که با تمام ظرفیت خروجی آن 5.2 میلیون تن است این بدان معنی است که نه تنها بخشی از ظرفیت فولاد خام برای عملیات نورد معطل مانده است، بلکه با اکتفا به خط نورد شماره یک در تولید بسیاری از ورق های خاص در کشور ناتوان مانده و به ناچار از محل واردات تامین می‌نمائیم.

مدیر عامل فولاد مبارکه ادامه داد: با به بهره برداری رسیدن خط نوردگرم شماره 2 ظرفیت نورد این شرکت به 9 میلیون تن افزایش خواهد یافت و به طور کلی تمامی نیاز کشور به انواع ورق های فولادی به ویژه ورق های خاص و وارداتی در صنایع نفت و گاز، پتروشیمی، لوازم خانگی و خودروسازی برطرف خواهد شد. و مشکلات پیرامون محدودیت ورق در کشور نیز به طور کلی مرتفع خواهد شد.

 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار