کد خبر: 1010707
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۳۹۹ - ۲۲:۵۵
معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری تبریز از تصمیم‌گیری در خصوص کمبود آب شرب محلات تبریز خبر داد.

 احمد اسدی  در جلسه بررسی و تصمیم‌گیری در خصوص کمبود آب شرب محلات تبریز، اظهار داشت: مشارکت فعالانه شهروندان در صرفه‌جویی و مدیریت مصرف آب تنها راهکار کوتاه مدت برای برون رفت از مشکل آب شرب تبریز است.

وی گفت: جلسات عادی و اضطراری در خصوص مشکل آب شرب تبریز با حضور ادارات مربوطه تشکیل و تمهیدات میان مدت و بلند مدت اتخاذ و در دست اجرا می باشد. اما به دلیل درگیری شهرستان تبریز با ویروس کرونا از اسفند ۱۳۹۸ و افزایش سرانه مصرف آب از ۱۵۰ لیتر به ۲۵۰ لیتر در شبانه روز، اصلی ترین راهکار برون رفت از وضع موجود، جلب مشارکت فعالانه مردم و صرفه جویی در مصرف آب است.

اسدی افزود: آب شرب مورد نیاز تبریز از محل خط زرینه رود ۵۵ درصد، چاه‌های موجود در دامنه شمالی سهند، شرق تبریز و محدوده شهر ۳۱ درصد، سد نهند ۱۳ درصد و قنوات تبریز حدود  یک درصد تأمین می شود که افزایش سهم آب دریافتی از زرینه رود، حفر چاه های جدید، وارد فاز شدن چاه های متروکه و افزایش دبی آب اختصاصی از سد نهند راهکارهای میان مدت برای رفع مشکل آب شرب تبریز است.

معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری تبریز افزود: راهکار بلند مدت رفع مشکل آب تبریز به عنوان یک کلانشهر در حال گسترش، تسریع در انتقال آب ارس به تبریز است که با انجام این پروژه در کنار فرهنگ سازی برای مصرف صحیح آب و تمهیدات مدیریت صحیح آب، من جمله هوشمندسازی کنتورها، اصلاح شبکه، استفاده از دوش‌های فشار قوی، شیرهای اهرمی و هوشمند و ... در آینده نه چندان دور شاهد رفع مشکل آب شرب تبریز خواهیم بود.

لازم به ذکر است: در سه ماهه اول سال ۱۳۹۹ مصرف آب شرب تبریز نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۸ درصد افزایش داشته است و این در حالی است که حداکثر توان تولید آب در تبریز ۵۳۰۰ لیتر بر ثانیه و حداقل نیاز مصرفی ۵۸۰۰ لیتر بر ثانیه می باشد و برای رفع سریع این کمبود، در طول هفته گذشته تعداد ۶ حلقه چاه جدید وارد مدار شده است و انتظار می رود طی هفته جاری و آتی تعداد ۶ حلقه چاه دیگر وارد مدار مصرف شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر