کد خبر: 1012603
تاریخ انتشار: ۰۶ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۳:۵۵
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و رییس سازمان فناوری اطلاعات:
امیر ناظمی در آیین طرح تحول دیجیتال شرکت فولاد مبارکه گفت: در صورتیکه نتوانیم بین حوزه‌های جدید فناوری اطلاعات با صنایع قدیمی و ریشه‌دار همانند فولاد مبارکه ارتباط برقرار کنیم در سال‌های آینده با رشد منفی صنایع و مجموعه‌ای از شرکت‌های ورشکسته مواجه می‌شویم.

به گزارش خبرنگار جوان آنلاین از اصفهان ، معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و رییس سازمان فناوری اطلاعات اظهار داشت :برقرار نشدن ارتباط حوزه‌های جدید فناوری اطلاعات با صنایع به بیکاری مجموعه‌ای از کارگران صنایع در دنیای آینده می‌انجامد که نمی‌توانند با محصولات مشابه خارجی رقابت کنند.

وی بیان کرد: تحول دیجیتال صنایع راهی است که باید سریعتر آنرا شروع کنیم و همراه با پیش‌نگری و آینده‌نگری خود را برای آن آماده کنیم.

ناظمی با اشاره به طرح رونمایی شده، تصریح کرد: این طرح از آن جهت اهمیت دارد که یک صنعت بزرگ و پیشرو در کشور وارد این عرصه شده و اراده و همیت خود را برای ورود به عرصه اقتصاد دیجیتال نشان می‌دهد.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و رییس سازمان فناوری اطلاعات ابراز کرد: مجموعه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در اجرای این طرح همراه فولاد مبارکه خواهد بود و هر آنچه که در توان دارد، برای اجرای کامل این طرح انجام خواهد داد.

وی خاطرنشان کرد: امروز و در وضعیت کنونی با زمانی که باید این طرح را شروع می کردیم فاصله سه یا چهار ساله داریم و زودتر از اینها بایددر کشور شروع می‌شد.

رییس سازمان فناوری اطلاعات با بیان اینکه باید از فناوری اطلاعات و آی تی در صنعت استفاده کنیم، تصریح کرد: وضعیت امروز ما در دنیا بد نیست و آینده نشان می‌دهد که اگر نتوانیم اینگونه کارها را به خوبی انجام دهیم از دنیا عقب خواهیم ماند و در صورتی که عملکرد خوبی در این زمینه داشته باشیم بطور حتم در آینده نزدیک و در کوتاه مدت جزو پیشروان منطقه قرار می‌گیریم.

وی اظهار داشت: فولاد مبارکه بطور معمول نقش پیشرو در صنایع را دارد و سرریز کارهای این شرکت در سایر صنایع و شرکت‌های فولادی کشور هم قابل مشاهده است.

ناظمی بیان کرد: اگر فولاد مبارکه بتواند این کار را به خوبی انجام دهد می‌توانیم انتظار داشته باشیم که سر ریز آن در سایر صنایع استان و دیگر صنایع فولادی کشور اتفاق بیافتد.

پیاده‌سازی تکنولوژی نسل چهارم، یک ضرورت برای صنایع

مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه اصفهان در این آیین اظهار داشت: برای حفظ سهم خود از بازار، این الزام و ضرورت را بوجود می‌آورد که همراه با تحولات صنعتی دنیا، نسل چهارم تکنولوژی را در فولاد مبارکه پیاده‌سازی کنیم.

حمیدرضا عظیمیان افزود: امروز فولاد مبارکه در دنیای رقابتی فعالیت می‌کند و سهامداران از ما انتظار دارند که حقوقشان حفظ شود و بازدهی سرمایه آنها بالا رود.

وی ادامه داد: اجرای طرح تحول دیجیتال و پیاده‌سازی نسل چهارم تکنولوژی و انقلاب صنعتی در فولاد مبارکه سبب افزایش 6 تا 8 درصدی بهره وری سهام این شرکت می‌شود.

مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه اصفهان تصریح کرد: افزایش 6 تا هشت درصدی بهره وری برای سهامداران خبر بسیار خوشی است که ارزش سهام آنها حفظ می‌شود و حاشیه سود خوبی را برای آنها به ارمغان میآورد.

وی گفت: در مرحله اول باید خودمان را به تکنولوژی روز مجهز و مسلح کنیم و در مرحله بعد رهاورد و نتیجه این سرمایه‌گذاری و اینگونه اقدامات، افزایش سودآوری سهامداران خواهد بود.

عظیمیان خاطرنشان کرد: نمی توانیم بگوییم برای ورود به این عرصه دیر اقدام کردیم اما باید مقداری سرعت اقدامات خود را افزایش دهیم.

طرح تحول دیجیتال در فولاد مبارکه با هدف ارتقا بهره‌وری در تولید محصولات فولادی با استفاده از روش‌های نو و به همت شرکت بین‌المللی مهندسی سامانه‌ها واتوماسیون (ایرسا) و با همکاری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و رییس سازمان فناوری اطلاعات رونمایی شد.

مراحل اجرای این طرح تحول دیجیتال که تا سال 1400 ادامه خواهد داشت علاوه بر ارتقا بهره‌وری، شامل پاسخگوی نیازهای کیفی محصولات به مشتریان است.

با اجرای کامل این این طرح فرایند تولید با خطای کمتر، هزینه‌های پایین‌تر و امکان تولید محصولات متنوع و جدید انجام می‌شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار