کد خبر: 1012733
تاریخ انتشار: ۰۶ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۵
آنتی بادی ویروس کرونا از داغ‌ترین مباحث پزشکی در جهان به شمار می‌رود، اما اکنون به موازات تحقیق بر روی آن یک مطالعه دقیق دیگر هم انجام شده است.
سرويس جامعه جوان آنلاين:  این مطالعه نظریه‌ای را مطرح می‌کند مبنی بر اینکه مبتلایان به کرونا بعد از بهبودی چه آنتی بادی تولید کرده باشند و یا نکرده باشند تا شش ماه در برابر ویروس کرونا مصونیت دارند.

یک اپیدمیولوژیست سوئدی به نام آندرس تگنل این ادعا را بر اساس چندین تحقیق ارائه کرده است. او که خود یک بار به کرونا مبتلا شده با تحقیق بر روی چهار هزار بیمار به این نتیجه دست یافته فرد بهبودیافته از کرونا تا مدت زمان شش ماه مقابل کرونا مصون است حتی اگر بدنش آنتی بادی تولید نکرده باشد.

او معتقد است حتی اگر یک نجات یافته کرونایی آنتی بادی را ایجاد نکند – سلول‌های ایمنی که به یاد می‌آورند چگونه با ویروس مبارزه کنند – در مقابل کرونا محافظت می‌شود.

شواهد نشان می‌دهد که آنتی بادی‌ها تنها نوع مصونیت در برابر کووید ۱۹ نیستندو سلول‌های T نیز نقش مهمی دارند.

امید است که سلول‌های T، سلول‌هایی را که از قبل آلوده شده اند هدف قرار داده و از بین ببرند که این محافظتی طولانی مدت ایجاد می‌کند.

اما دانشمندان هیچ گونه اثبات قطعی در مورد ماندگاری مصونیت شخصی در هنگام مبارزه با کووید ۱۹ ندارند.

اظهارات دکتر تگنل در مورد مصونیت شش ماهه در مقابل کرونا در یک کنفرانس مطبوعاتی در استکهلم بیان شد.

وی گفت: بعد از بهبودی احتمالاً خطر مجدد عود کردن و انتقال بیماری به افراد دیگر تقریباً به صفر رسیده است. ما به هیچ عنوان مواردی را مشاهده نکردیم که فرد دو بار مبتلا به کرونا شده باشد و به همین دلیل ارزیابی ما این است حتی اگر بدن فرد بهبود یافته آنتی بادی را تولید نکند، اما به مدت زمان شش ماه در مقابل این ویروس مصونیت دارد.

مواردی از افراد وجود دارد که بیش از یک بار به این ویروس آلوده شده اند، اما این شواهد نتوانسته دانشمندان را متقاعد کنند که انسان فقط در برابر بیماری ایمنی کوتاه مدت دارد.

دانشمندان امیدوارند که مصونیت طولانی‌تر تا سال‌های طولانی ادامه داشته باشد. مصونیت در برابر برخی از ویروس‌ها، مانند آبله مرغان، مادام العمر است.

تاکنون بیشترین توجه به موضوع ایمنی روی آنتی بادی‌ها تمرکز داشته است.

ایمونولوژیست‌های پیشرو گفته اند که سلول‌های T به طور معمول نسبت به آنتی بادی‌ها دوام و ماندگار هستند.

در هفته‌های اخیر تعداد زیادی مقاله بیان شده است که سلول‌های T نقش مهمی در مبارزه با عفونت با انواع ویروس کرونا دارند؛ از جمله مواردی که باعث سرماخوردگی می‌شوند.

دنی آلتمن، استاد ایمونولوژی کالج ایمپریال کالج لندن نیز می‌گوید سلول‌های T ممکن است توسط هرکسی که دارای ویروس باشد از موارد خفیف تا شدید تولید شود.

سلول‌های T یکی از اولین خط دفاعی بدن محسوب می‌شوند و ممکن است ویروس را قبل از شروع آنتی بادی‌ها پاک کنند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار