کد خبر: 1013303
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۱۴
معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: تشکل‌های ایثارگری پل ارتباطی بین بنیاد شهید و ایثارگران و جامعه ایثارگری هستند.
سرویس جامعه جوان آنلاین: سعید اوحدی در دیدار با کمیسیون‌های تخصصی تشکل‌های شاهد و ایثارگری کل کشور، استفاده از ظرفیت این تشکل‌ها را برای بنیاد شهید و ایثارگران توفیق دانست و گفت: اعتقاد من این است که اگر هم بنیاد شهید و امور ایثارگران قدر و جایگاه تشکل‌ها را بداند و هم خود تشکل‌ها جایگاه‌شان را بدانند، تشکل‌ها به یک سرمایه و ظرفیت عظیم برای بنیاد تبدیل خواهند شد.
وی با بیان اینکه همه پدیده‌های عالم یک ظاهر و یک باطن دارند، اضافه کرد: تشکل‌ها هم خیلی از این قاعده مستثنی نیستند و یک ظاهر و یک باطن دارند. تشکل‌هایی که در حوزه جامعه مقدس ایثارگری هستند، در ظاهر همان تشکل‌ها هستند، اما باطنشان کاملاً متفاوت با دیگر تشکل‌ها است؛ با این رویکرد تشکل‌های ایثارگری سرمایه و ظرفیت عظیمی هستند، زیرا مخاطب ما جامعه ایثارگری، جانبازان و فرزندان شهدا و آزادگان بزرگوار هستند.
رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در ادامه ضمن اشاره به رسالت بزرگ تشکل‌های ایثارگری گفت: این تشکل‌ها یک وظیفه و مأموریت ذاتی نسبت به خود و خانواده خود یعنی ایثارگران دارند و یک وظیفه هم نسبت به توسعه و ترویج فرهنگ ایثار، زیرا شهدا رفتند که از ارزش‌های نظام دفاع کنند.
اوحدی در ادامه از تشکل‌های ایثارگری به عنوان پل ارتباطی بین بنیاد شهید و امور ایثارگران با جامعه ایثارگری و کل جامعه یاد کرد و افزود: اگر به این پل اعتقاد داشته باشیم، باید برای نگهداری و استفاده از آن، جبران آسیب‌های وارد شده به آن و پشتیبانی از آن فکر و برنامه‌ریزی داشته باشیم و آن را زنده، شاداب و فعال نگه‌داریم.
وی در بیان تاثیرگذاری تشکل‌های ایثارگری گفت: خیلی جا‌ها ممکن است حرف بنیاد به‌عنوان یک ساختار دولتی و حکومتی در دل مخاطب اثرگذار نباشد، اما اگر همین حرف‌ها از زبان یک فرزند شهید یا ایثارگر گفته شود، نتیجه‌بخش خواهد بود.
رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران با تأکید بر اینکه تشکل‌های ایثارگری یک پل مقاوم و قوی است که می‌تواند ما را از همه مسائل و مشکلات عبور دهد، تصریح کرد: اعتقاد من این است که تشکل‌ها در حوزه رصد مسائل و مشکلات و آسیب‌شناسی جلوتر از ما هستند؛ زیرا یک نگاه کاملاً عمیق و جزئی‌نگر در جامعه دارند.
وی با بیان اینکه هرچقدر بتوانیم پل ارتباطی بین بنیاد و تشکل‌های ایثارگری را تقویت کنیم، بهتر است؛ اضافه کرد: بنده به‌عنوان یک مسئول برای حل مشکلات جامعه ایثارگری باید دست نیازم را به سمت شما تشکل‌ها دراز کنم و از شما بخواهم که در حل مشکلات جامعه ایثارگری از ظرفیت‌های خود استفاده کنید.
رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به استفاده تشکل‌های ایثارگری از ظرفیت مجلس، گفت: امروز مجلس یک ظرفیت برای ما است و در استفاده از این ظرفیت تشکل‌ها قطعاً تأثیرگذارتر از بنیاد هستند؛ زیرا مجلس امروز با ۱۷۰ نماینده ایثارگر، انقلابی‌ترین مجلس به‌لحاظ جامعه ایثارگری است و ما باید از این ظرفیت‌ها استفاده کنیم.
اوحدی در پایان گفت: باطن تشکل‌های ایثارگری یک باطن مقدس است، که با قدرت خود می‌تواند هر مانعی را از پیش روی خود بردارد. توصیه من هم این است که در هر جایگاهی که هستیم، باید محکم از ارزش‌ها دفاع کنیم، زیرا همان چیزی است که هم دل شهدا و حضرت آقا را شاد و هم بنای انقلاب اسلامی را مستحکم می‌کند.

حضور و فعالیت همسران شهدا در حوزه مباحث اجتماعی و مسائل جامعه یک فرصت و توفیق بزرگ برای جامعه

سعید اوحدی در نشست با تشکل همسران شهدای استان فارس با بیان اینکه حضور و فعالیت همسران شهدا در حوزه مباحث اجتماعی و مسائل جامعه یک فرصت و توفیق بزرگ برای جامعه است گفت: بر این باوریم که خداوند یک نیروی بزرگ و ظرفیت قابل‌توجهی به ما عنایت کرده که در مسیر حرکت ما انجمن‌ها و تشکل‌هایی مثل تشکل همسران شهدای استان فارس به عنوان پشتیبان فعال هستند.
رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به نقش کلیدی مادران و همسران شهدا در تشکل‌های شاهد و ایثارگر، گفت: نقش زن در آموزه‌های دینی ما به‌عنوان یک قابلیت غیر قابل انکار در مسیر رشد و کمال جامعه بسیار تاثیرگذار است به عنوان نمونه نقش حضرت خدیجه (س)، حضرت زهرا (س) و حضرت زینب (س) در مسیر کمال اهداف متعالی دین اسلام، بی بدیل است. نقش این بزرگواران بیانگر این است که نقش زن در امور دینی ما در صدر اسلام، در تحولات جامعه غیرقابل انکار بوده است که به‌دلایل مختلف در طول تاریخ این نقش کم‌رنگ می‌شود؛ اما بعد از انقلاب اسلامی دوباره شاهد تحول بسیار بزرگی در این زمینه هستیم.
معاون رییس جمهور ضمن اشاره به رسالت مادران در حوزه تربیتی و فعالیت‌های اجتماعی، بر اساس فرمایشات حضرت زهرا (س)، عنوان کرد: مادر‌ها یک رسالت برای فرزندان خود و یک رسالت بزرگ‌تر برای جامعه دارند و این همان کاری است که شما کردید. یعنی یک تشکل ایجاد کردید که ارزش‌های شهدا را به‌عنوان یک مدرسه و تعلیم و تربیت مقدس به جامعه منتقل می‌کند.
اوحدی با بیان اینکه ما به تشکل‌ها اعتقاد داریم، اضافه کرد: شما کار بسیار بزرگ و وظیفه‌ای که نسبت به شهدای خود دارید را به عالی‌ترین شکل انجام دادید. قطعاً حرکت شما به مراتب بالاتر از آن کسانی است که به‌صورت شخصی با شهیدان خود ارتباط می‌گیرند.
وی ادامه داد: شما یک رسالت بزرگ را عهده‌دار شدید، آن هم رسالت تعلیم و تربیت نسبت به ارزش‌های شهدا در جامعه است که خیلی ارزش دارد و من حضور شما در مباحث اجتماعی و مسائل جامعه را یک فرصت و توفیق بزرگ برای جامعه می‌دانم.
رییس بنیاد شهید و ایثارگران در بخش دیگری از سخنان خود به مشکلات خانواده معظم شهدا و اقداماتی که بنیاد برای رفع آن‌ها انجام داده، اشاره کرد و گفت: علاوه بر اقداماتی که برای استخدام فرزندان شهدا و جانبازان بالای ۷۰ درصد انجام شده است، به‌صورت جدی حل مشکل مسکن ایثارگران را پیگیری می‌کنیم.
اوحدی در پایان گفت: تقاضای من از شما این است که آن مشکلات و مسائلی که شما از نزدیک در خانواده و همسران شهدا می‌بینید را ارزیابی کنید و به ما برسانید تا رفع آن‌ها توسط بنیاد شهید و امور ایثارگران پیگیری شود.
منبع: ایرنا
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار