کد خبر: 1014088
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۰:۵۰
مرحله دوم رزمایش کمک مؤمنانه از روز عید سعید قربان آغاز شده و قرار است این رزمایش در سه مرحله ۱۰ روزه طی ماه‌های آینده ادامه یابد. دهه اول رزمایش مربوط به دهه ولایت از روز عید قربان شروع می‌شود و تا روز عید غدیر ادامه دارد. دهه دوم، ۱۰ روز ابتدایی ماه محرم است و دهه سوم نیز ۱۰ روز پایانی ماه صفر خواهد بود.
محمدرضا هادیلو
سرویس ایران جوان آنلاین: در مرحله دوم این رزمایش نیز مثل مرحله اول از توان بسیجیان سراسر کشور برای شناسایی نیازمندان واقعی، جمع‌آوری کمک‌های خیران، تهیه کالا‌های اساسی، بسته‌بندی و توزیع میان خانواده‌ها استفاده می‌شود. حالا در همه استان‌های کشور نیرو‌ها برای کمک به نیازمندان بسیج شده‌اند و قرار است سه دهه ماندگار را رقم بزنند.

با آغاز مرحله دوم رزمایش کمک‌های مؤمنانه در تهران و به همت سپاه حضرت سیدالشهدا (ع) بیش از ۵۰۰ بسته معیشتی و مهم‌تر از آن لوازم‌التحریر‌هایی برای محصلان خانواده کارگران آسیب‌دیده از کرونا آماده و در بین آنان توزیع شد.

معاون روابط عمومی سپاه حضرت سیدالشهدا (ع) استان تهران با بیان اینکه رزمایش همچنان ادامه دارد و با توجه به برنامه اجرایی می‌شود، می‌گوید: «در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری در خصوص طرح مواسات و همدلی، همزمان با سراسر کشور، مرحله دوم رزمایش کمک‌های مؤمنانه و طرح مواسات از سوی بسیج کارگری استان تهران برگزار شد.» وی می‌گوید: «سازمان بسیج کارگری به همت کارگران کارخانجات استان تهران در جهت تحقق فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص کمک‌های مؤمنانه، روز ۱۴ مرداد همزمان با سراسر کشور رزمایش مواسات را به صورت ویژه برگزار کرد.»

منوچهر سالاروند می‌افزاید: «این رزمایش با حضور سردار حسن‌زاده فرمانده سپاه حضرت سیدالشهدا (ع) استان تهران، خیران، امام جمعه شهرستان ری، معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ری، فرماندهان نواحی مقاومت بسیج و سایر مسئولان در محل شرکت سایپا پرس باقر شهر برگزار شد.»

به گفته این مسئول، رزمایش با حضور بسیجیان حوزه‌های مقاومت بسیج کارگری استان تهران برگزار شد و هر حوزه مقاومت در شهرستان تابعه خود، توزیع کمک‌های مؤمنانه بین جامعه هدف و اقشار آسیب‌پذیر و نیازمندان را آغاز کرد.

وی می‌گوید: «در این رزمایش، کمک‌های نقدی و غیرنقدی خیران و کارگاه‌های تولیدی جمع‌آوری و بین کارگران آسیب دیده از شیوع کرونا و افراد نیازمند توزیع شد. همچنین بخشی از این کمک‌ها نیز برای تأمین لوازم‌التحریر دانش‌آموزان نیازمند هزینه شد.»

بسیج تمام نیرو‌ها در خوزستان

در خوزستان تمام ظرفیت‌ها و نیرو‌ها برای اجرای مرحله دوم رزمایش کمک‌های مؤمنانه بسیج شده‌اند تا یک‌بار دیگر به یاری خانواده‌های نیازمند و کم برخوردار بشتابند.

موضوعی که جانشین فرماندهی سپاه ولیعصر خوزستان با بیان اینکه با توجه به فرامین روز‌های گذشته مقام معظم رهبری، مرحله دوم رزمایش کمک‌های مؤمنانه طی سه مرحله انجام خواهد شد، می‌گوید: «در مرحله اول کمک‌های مؤمنانه در طول سه ماه گذشته طی شش مرحله توانستیم قریب به ۳۰۰ هزار بسته کمک معیشتی را توزیع کنیم.»

سرهنگ نعمت‌الله باقری می‌افزاید: «این بسته‌ها که به همت نیکوکاران، نهاد‌ها و مجموعه سپاه پاسداران تهیه شده بود بین نیازمندان و متضرران از کرونا مانند خانوار‌های تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی توزیع شد.»

وی با اشاره به آغاز مرحله دوم این رزمایش تأکید می‌کند: «این مرحله در سه دوره انجام می‌شود که مرحله اول آن در دهه ولایت و اعیاد قربان و غدیر، مرحله دوم و سوم نیز به ترتیب برای دهه محرم و اربعین پیش‌بینی شده است.»
به گفته باقری، بنا بر برنامه‌های پیش‌بینی شده، در مرحله اول رزمایش مقرر شد تا در پایگاه‌های مقاومت بسیج در سطح استان و نواحی مقاومت حدود ۲۰هزار بسته آماده و توزیع شود. وی با اشاره به اینکه کمک‌های مرحله اول بیشتر معیشتی خواهد بود و با توجه به اینکه دهه کرامت را پیش‌رو داریم بخشی از کمک‌ها به اهدای جهیزیه تخصیص می‌یابد، می‌گوید: «قسمتی از کمک‌های مرحله دوم با توجه به اینکه با شروع سال تحصیلی جدید همزمان خواهد بود به تهیه نوشت‌افزار برای دانش‌آموزان خانوار‌های بی‌بضاعت اختصاص می‌یابد و مرحله سوم که همزمان با اربعین است با توجه به اینکه احتمال کمتر شدن تجمعات به دلیل شیوع کروناست به صورت بسته‌های معیشتی و پخت غذا توسط مواکب انجام می‌شود.»

توزیع کمک‌ها میان نیازمندان رودبار

در رودبار و در مرحله نخست طرح کمک مؤمنانه بیش از یک میلیارد تومان کمک‌های نقدی و غیرنقدی مردمی جمع‌آوری و میان نیازمندان توزیع شد.

فرمانده سپاه ناحیه رودبار با اشاره به آغاز مرحله دوم از طرح کمک مؤمنانه به دستور مقام معظم رهبری می‌گوید: «ملت ایران با مشارکت همه جانبه در مرحله نخست این طرح خوش درخشیدند و بالغ بر یک‌میلیارد تومان کمک جمع‌آوری و توزیع شد.»

سرهنگ پاسدار حسن فیضیان ادامه می‌دهد: «توزیع غذای گرم، نان و سایر اقلام غذایی در میان خانواده‌های نیازمند از جمله اقدامات انجام شده است.»

وی با اعلام اینکه مرحله دوم طرح کمک مؤمنانه در دهه ولایت، دهه اول محرم و دهه آخر ماه صفر اجرا می‌شود، تأکید می‌کند: «این دوره از طرح کمک مؤمنانه در قالب قرارگاه‌های محله‌محور انجام خواهد شد و جمع‌آوری و توزیع کمک‌های مردمی به صورت محله‌ای و با محوریت مساجد و ائمه جماعات انجام می‌شود.»

کمک‌های کوچک برای حرکتی بزرگ

از همان نیمه شعبان، وقتی بحث همدلی و مواسات مطرح شد، تمام ایران یکپارچه مؤمنانه پیش آمدند تا کمک‌هایشان را به دست آسیب‌دیدگان از کرونا و خانواده‌های نیازمند برسانند. شهر‌ها و روستا‌ها شاهد ثبت اتفاقاتی بودند که حتماً در تاریخ ماندگار خواهد شد و حالا دوباره همان روز‌ها تکرار خواهند شد.

آماده کردن گوشت نذری و توزیع آن بین نیازمندان توسط بسیج خوهران شهرستان «تسوج» در آذربایجان شرقی از جمله کار‌هایی است که هرگز نمی‌توان به مقدار آن فکر کرد، بلکه ارزشش را باید در نیت و حضور مؤمنانه بانیان آن دید.

فرمانده حوزه حضرت زینب (س) شهرستان تسوج در باره این حرکت خداپسندانه می‌گوید: «در راستای عمل به منویات رهبر فرزانه انقلاب و به منظور جذب کمک‌های مؤمنانه، هفت رأس گوسفند با جمع‌آوری ۶ میلیون تومان خریداری و پس از ذبح در بیش از ۲۵۰ بسته گوشت قربانی بین نیازمندان بخش توزیع شد.» معصومه صالحی‌پور دستگیری از نیازمندان در مناسبت‌های مختلف مذهبی را گامی مهم برای کاهش مشکلات آن‌ها می‌داند و تأکید می‌کند: «خیران و نیکوکاران این شهرستان در این زمینه همیشه پیشقدم بوده‌اند. در قرآن کریم نیز انفاق و کمک به نیازمندان و فعالیت‌های بشردوستانه بسیار سفارش شده است.»

به گفته این مسئول، این اقدام خداپسندانه با هماهنگی حوزه شهید دستغیب تسوج، کمیته امداد امام خمینی (ره) و مرکز نیکوکاری این شهرستان انجام گرفته است.

تحویل ۱۰۰ واحد مسکونی  در منطقه سیل‌زده گمیشان تا پایان مرداد

۳۵۰ واحد از مجموع ۷۴۱ واحد مسکن محرومان در حال ساخت توسط سازمان بسیج سازندگی سپاه قدس گیلان تحویل داده شده است. همچنین کار ساخت ۱۰۰ واحد مسکن ویژه مددجویان کمیته امداد و بهزیستی شهرستان سیل‌زده گمیشان استان گلستان تا قبل از پایان همین ماه به اتمام می‌رسد.

پروژه‌های مسکن محرومان بسیج سازندگی سپاه قدس گیلان با تلاش گروه‌های جهادی به پیشرفت فیزیکی ۶۵ تا ۷۰ درصدی رسیده‌اند. به علت شیوع ویروس کرونا فرآیند ساخت پروژه‌های مسکن محرومان و سایر طرح‌های عمرانی در گیلان چند ماهی به تعویق افتاد ولی در حال حاضر عملیات اجرای پروژه‌های عمرانی توسط گروه‌های جهادی با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی در حال انجام است.

محدودیت‌های مالی و اعتباری، تورم و نوسانات قیمت مصالح ساختمانی از جمله مشکلاتی است که در مسیر ساخت پروژه‌های مسکن محرومان وجود دارد، اما با همت بسیج سازندگی سپاه، همکاری مردم، گروه‌های جهادی و خیران استان گیلان موفقیت‌های بسیار خوبی در این زمینه حاصل شده است. اجرای برنامه‌های جهادی در استان گیلان به ویژه نقاط محروم آن اثربخش است. بسیج سازندگی سپاه قدس گیلان همواره روند اجرای فعالیت‌های جهادی و ساخت مسکن محرومان را با جدیت و شتاب بیشتری ادامه خواهد داد تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن محرومیت از تمام نقاط استان گیلان برچیده شود. به همین دلیل تمام سعی ما در مجموعه سازمان بسیج سازندگی سپاه قدس گیلان این است که پروژه‌های ساخت و تعمیر منازل سیل‌زدگان شهرستان گمیشان را در اسرع وقت آماده کنیم. گروه‌های جهادی سپاه استان گیلان در مناطق مختلف استان به‌صورت محله محور یا پایگاه محور مستقر هستند و قرار است هر کدام از گروه‌های جهادی در حوزه استحفاظی که برای آنان مشخص شده است در عرض سه تا پنج سال نسبت به شناخت مشکلات مردم و سپس برطرف کردن معضلات آنان اقدام کنند.

۱۸۰ هزار بسیجی در خدمت جامعه پزشکی

محرومیت‌زدایی و خدمت بی‌منت به مردم، کمک به ارتقای سلامت جامعه، توزیع عادلانه خدمات مردمی و حرکت در مسیر قله‌های دانش از رسالت‌های مهم بسیج است.

در شرایطی که ویروس کرونا بلای جان مردم شده، جامعه بسیجی در اقشار مختلف وارد صحنه شده است تا در کنار مردم در خدمت‌رسانی مشارکت کند و آنچه در توان دارد در مسیر سلامت مردم به کار گیرد.

بر اساس سیاست ابلاغی سپاه پاسداران در بسیج جامعه پزشکی باید علاوه بر خدمت پزشکی، کار‌های دیگری انجام دهیم؛ از جمله بر اساس رهنمود مقام معظم رهبری مبنی بر حفظ جمعیت و افزایش تعداد موالید این جامعه نیز باید در این عرصه وارد شود و در این راستا کارگروهی تشکیل گردد تا منویات رهبری محقق شود.

ضمن اینکه ورود به عرصه تولید و ساخت وسایل پزشکی را در اولویت قرار داده‌ایم و از تولیدکنندگان این بخش حمایت می‌کنیم تا کار‌ها شتاب گیرد.

مسئولیت دیگر ما محرومیت‌زدایی و خدمت به مردم است به ویژه، چون کسانی که در مناطق محروم هستند فراموش می‌شوند و گاهی در قلب مراکز استان‌ها شاهد حاشیه‌نشینی و مغفول ماندن شهروندانی از خدمت‌رسانی هستیم، بسیج وظیفه دارد در این عرصه تلاش بیشتری کند. در حال حاضر بیش از ۱۸۰هزار بسیجی در جامعه پزشکی عضو هستند و امروز بسیاری از کسانی که در بیمارستان‌ها و درمانگاه‌ها خدمت می‌کنند یا عضو بسیج هستند یا سبقه یا روحیه بسیجی دارند.

مقابله با بحران و سیل و حوادث غیرمترقبه و کمک‌رسانی به مردم از دیگر کار‌های بسیج است و اعتقاد داریم ما باید اولین کسانی باشیم که وارد امدادرسانی در حوادث می‌شویم. حوزه سیاستگذاری و مدیریت، بخش دیگری از کارهاست و بسیج با گستره فراوان در بیمارستان‌ها، دانشگاه‌ها و بخش‌های درمانی با کثرت نیرو‌های تخصصی تحصیلکرده خود تلاش می‌کند گفتمان عمومی را به سمت سلامت مردم پیش ببرد و کمک کند تصمیمات درست گرفته شود و با نمایندگان مجلس هم برای وضع قوانین تأثیرگذار مشورت می‌کنیم.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار