کد خبر: 1014832
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۳
سخنگوی قوه قضاییه توضیح داد
سخنگوی قوه قضائیه گفت: در بازرسی از ایران خودرو به این نتیجه رسیده‌اند که یکی از افراد با تبانی مبادرت به گران‌نمایی و گران فروشی می‌کرد، این شرکت با وجود توان تولید داخل از خارج کشور قطعات را وارد می‌کرده است.
سرویس جامعه جوان آنلاین: غلامحسین اسماعیلی در نشست خبری امروز خود با بیان اینکه از خدمات و زحمات جامعه رسانه‌ای کشور تشکر می‌کنم گفت: در دوران تحول جلب مشارکت گروه‌های مختلف مردمی به ویژه گروه‌های نخبگانی و تاثیرگذار از برنامه‌های قوه قضائیه است.

وی با بیان اینکه در این برنامه خبرنگاران و جامعه رسانه‌ای در مبارزه با مظاهر فساد نقش مهمی دارند ادامه داد: در ماه‌های اخیر شاهد نمونه‌های بسیاری خوبی از گزارشگری فساد از سوی جامعه رسانه‌ای کشور بوده‌ایم. خبرنگاران همانند ما، ما را همکاران خود بدانند. خبرنگاران همکاران ما در حوزه مبارزه با فساد و چشم و گوش قوه قضائیه در یافتن آسیب‌ها و مشکلات هستند. شاهد جنگ تمام عیار امپراطوری رسانه‌ای دشمن با استفاده از ابزار تحریف در نظام جمهوری اسلامی هستیم.

سخنگوی قوه قضائیه  گفت: امروز جامعه ما از ناحیه دشمنان و بدخواهان با دوگانه تحریم و تحریف مواجه است. همانگونه که کشور امروز با یک جنگ اقتصادی مقابله دارد شاهد جنگ تمام عیار امپراطوری رسانه‌ای دشمن با استفاده از ابزار تحریف در نظام جمهوری اسلامی مواجهیم. اهمیت حرفه خبرنگاری در مواجهه با جنگ رسانه‌ای بیش از پیش بر ما آشکار و روشن است.   آنجا که خبرنگاران با رعایت امانت، صداقت، شفافیت و امیدافرینی خنثی کننده رسانه‌های دشمن هستند.

اسماعیلی درباره رسیدگی به تخلفات رسانه و مطبوعات گفت: در هر جامعه‌ای امکان اشتباه، تخلف و حتی وقوع جرم از ناحیه افراد را محتمل می‌دانیم. گاهی اوقات تشکیل پرونده و رسیدگی قضائی اجتناب ناپذیر است، ولی رسیدگی به آن با رأفت و مدارا صورت می‌گیرد. رسانه‌ها و خبرنگاران قانون و مقررات را رعایت کنند. با اعمال نظارت صنفی و انجمن‌های صنفی مربوطه اگر تخلفی انجام شد مورد رسیدگی قرار گیرد. هیئت نظارت بر مطبوعات و وزارت ارشاد به عنوان نهاد‌های متولی قبل از ورود دستگاه قضا مأموریت‌های قانونی خود را به نحو شایسته‌ای در این حوزه انجام دهند تا نوبت به رسیدگی قضائی نرسد.

وی ادامه داد: خوشبختانه با تلاش و پیگیری‌های همکاران قوه قضائیه در شورای حل اختلاف از آغاز سال ۹۹ تا امروز ۱۶۶ مورد از پرونده‌های محکوم به قصاص با گذشت اولیای دم اجری قصاص منتفی شده است.  

سخنگوی قوه قضائیه با بیان اینکه دادگاه‌های آنلاین در دوران کرونا برگزار شده است تأکید کرد: زیرساخت‌ها را برای جلوگیری از رفت و آمد اصحاب پرونده به مراکز قضائی انجام داده‌ایم. در استان خراسان جنوبی در سه ماه اول امسال ۵۸۹۸ مورد دادگاه الکترونیکی برگزار شده است. در این استان ۴ مورد دادگاه با اصحاب پرونده خارج از کشور برگزار شده است. ۹۰ درصد از شرکت‌کنندگان در نظر سنجی از برگزاری دادگاه رضایت داشته اند، ۹ درصد رضایت نسبی داشته اند و تنها یک درصد ناراضی بوده اند.  

اسماعیلی گفت: وضعیت فعلی و اقتصادی کشور ایجاب می‌کند یقه بدهکاران بزرگ بانکی و مالیاتی را بگیریم. این کار با همکاری بانک مرکزی در مورد بدهکاران بانکی و سازمان امور مالیاتی در امور مالیاتی محقق می‌شود که از همکاری آن‌ها تشکر می‌کنم. با پیگیری‌های صورت گرفته بیش از ۲۳ هزار میلیارد تومان مالیات از بدهکاران عمده وصول شده است. در سایر استان‌ها هم بیش از ۶ هزار میلیارد تومان وصولی داشته‌ایم.

وی ادامه داد: هفته گذشته از یک بدهکار بانکی که گروه "فرزان راد" بودند ۱۴۰ میلیارد بدهی آن‌ها به بانک مسکن تسویه شده، ۲۳۰ میلیارد بدهی این گروه به بانک رفاه هم در حال تسویه است. بالغ بر هزار میلیارد تومان مالیات هم از ناحیه سازمان بازرسی وصول شده است.

سخنگوی قوه قضائیه با بیان اینکه در مورد پرونده سرمربی سابق تیم ملی فوتبال ورود پیدا کردیم گفت: در ابتدا سازمان بازرسی اشکالات متعددی را در این قرارداد یافته است. این اشکالات شکلی، نحوه قرارداد و نحوه پرداخت بوده است.

اسماعیلی درباره آخرین وضعیت محاکمه اکبر طبری گفت: امروز آخرین جلسه دادگاه طبری است.   آخرین دفاع‌ها از متهمین اخذ شده است و امروز دادگاه ختم رسیدگی را اعلام خواهد کرد. پیش‌بینی می‌کنیم به زودی رأی پرونده صادر شود. آنچه در دادگاه رسیدگی شد همه اتهامات طبری نبوده است. بخش‌های دیگری از پرونده در دادسرا هنوز مفتوح است و ان‌شاالله بخش دوم به زودی به دادگاه ارسال خواهد شد.

سخنگوی قوه قضائیه در مورد خروج چند نفر از متهمان پرونده پتروشیمی که دادگاه آن هم اکنون در حال برگزاری است گفت: لازم می‌دانم بگویم سه نفر از افراد قبل از تشکیل پرونده خارج از کشور بودند. شریفی نیک نفس زمانی که پرونده در دادسرا مطرح بود از کشور خارج شد. ریاحی اخیرا با اسناد و پاسپورت جعلی از کشور خارج شده است. اقدامات لازم با پلیس بین الملل برای بازگشت این افراد انجام شده است.

بازداشت یک نماینده سابق مجلس درباره ادعای ۶۵ میلیاردی میرسلیم

وی همچنین در مورد ادعای ۶۵ میلیاردی میرسلیم علیه قالیباف اظهار کرد: گزارشی به قوه قضائیه واصل شده است و در حال بررسی هستیم. رسیدگی‌ها شروع شده است و یک نماینده سابق مجلس بازداشت شده است. هنوز ماهیت و جزییات موضوع روشن نشده است. مطمئن باشید در رسیدگی‌ها آنچه از گزارشات و تخلفات به ما منعکس بشود حتما مورد رسیدگی قرار می‌گیرد.

اسماعیلی با بیان اینکه در حوزه خودرو قوه قضائیه نسبت به حق عمومی مردم بی‌تفاوت نبوده است گفت: پیگیری‌های مجدانه‌ای برای ورود شورای رقابت به قیمت‌گذاری خودرو انجام دادیم که اثرات مثبتی داشت. در زمینه گرانی خودرو سازمان بازرسی ورود جدی داشته است. در بازرسی از ایران خودرو به این نتیجه رسیده‌اند که یکی از افراد با تبانی مبادرت به گران‌نمایی و گران فروشی می‌کرد، این شرکت با وجود توان تولید داخل از خارج کشور قطعات را وارد می‌کرده است.

وی ادامه داد: در مورد یکی از شرکت‌هایی که فولاد آلیاژی به خودروساز می‌فروخت بیش از ۵۴۴ میلیارد تومان هزینه اضافی به گردن خودروساز گذاشته بود که با پیگیری‌ها ۵۳۳ میلیارد بازگردانده شده است.

سخنگوی قوه قضائیه در پاسخ به سوالی درباره ادعای بازداشت خبرنگاران در روز خبرنگار گفت: در روز خبرنگار هیچ خبرنگاری بازداشت نشده است. انتشار دهنده این موضوع بعد از انتشار خبر، اصلاحیه‌ای زده است

اسماعیلی با اشاره مجدد به بحث خروج ریاحی داماد نعمت‌زاده از کشور گفت: علی‌اشرف ریاحی ممنوع‌الخروج بود. بررسی‌های ما حکایت از این دارد که با گذرنامه‌ای غیر از گذرنامه خود از کشور خارج شده است.

وی در مورد آخرین وضعیت پرونده شرکت کروز نیز گفت: پرونده شرکت کروز در مرحله دادسراست و به دادگاه ارسال نشده است. منتظر تکمیل تحقیقات در دادسرا هستیم.

سخنگوی قوه قضائیه با بیان اینکه با جدیت به اتهامات مدیران هفت تپه رسیدگی می‌کنیم گفت: برابر ضوابط قانونی به اتهامات متهمان این پرونده رسیدگی می‌کنیم و حکم را صادر خواهیم کرد. بحث خصوصی سازی هفت تپه در دولت هم در حال پیگیری است. دو هفته پیش رئیس دستگاه قضا به دادستان کل کشور مأموریت ویژه داد موضوع هفت تپه را بررسی و پیگیری ویژه بکند که در دو هفته جلسات متعددی با مسئولان استانی و کشوری برگزار شده است

اسماعیلی گفت: اخیرا ۵ مورد دستگیری در وزارت امور خارجه، صنایع و شرکت‌های قطعات و پشتیبانی کننده حوزه انرژی، وزارت دفاع و سازمان انرژی اتمی داشته‌ایم. در همین ایام دو نفر از جاسوسان حکم محکومیت قطعی گرفتند. مسعود مصاحب در قالب دبیر کل انجمن دوستی ایران و اتریش با سرویس موساد و آلمان مبادرت به جاسوسی می‌کرد، وی ۱۰ سال حبس گرفته و حکمش قطعی است. شهرام شیرخانی، جاسوس انگلیس هم حکم قطعی گرفته و به دنبال آلوده سازی برخی مدیران و جذب عناصر برای سرویس انگلیس بوده است. او اطلاعات قرارداد‌های ما در حوزه بانک مرکزی، بانک ملی و وزارت دفاع را به دشمن داده بود.
منبع: تسنیم
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار