کد خبر: 1016669
تاریخ انتشار: ۰۴ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۷
رئیس حوزه هنری استان کردستان با اشاره به ضرورت بیان دلاوری و رشادت نیروهای مرزبانی،آمادگی حوزه هنری در ثبت و ضبط خاطرات نیروهای مرزبانی را با زبان هنر اعلام کرد.

امین مرادی صبح امروز در دیدار با فرمانده مرزبانی استان کردستان ضمن قدردانی از مجاهدت و ایثارگری مرزبانان مرزبانی در حراست از کیان اسلامی، اظهار داشت: آنگونه که شایسته است در زمینه به تصویرکشیده شدن این رشادت‌ها اقدامی صورت نگرفته است.

وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری به مناسبت عید سعید قربان، گفت: همانگونه که معظم‌له فرمودند تحریف حقایق و واژگون نشان دادن واقعیّات با هدف ضربه به روحیه‌ی مردم و آدرس غلط دادن در جهت رفع مشکل تحریم‌ها که در نقاط مرزی و برجسته کردن مسائل اقتصادی و مشکلات کولبران نمود پیدا می‌کند.

مرادی افزود: یکی از راه‌های مبارزه با این توطئه دشمنان و شکست این طرح بیان درست واقعیت‌های کشور است که باید تلاش شود به شیوه صحیح و با زبان تأثیرگذار هنر منتقل شود.

وی در این زمینه با اشاره به واحد فرهنگ ومطالعات پایداری حوزه هنری و اقدامات آن گفت: مهمترین اولویت حوزه هنری ثبت، ضبط و انتشار خاطرات رزمندگان و انقلابیون است که بر اساس منویات رهبر معظم انقلاب به صورت جدی در کشور در حال انجام است و دفاتر استانی حوزه هنری نیز برهمین اساس این موضوع را به صورت جدی در دستور کار قرار داده‌اند.

رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی استان کردستان ادامه داد: در استان کردستان به عنوان یکی از نقاط مرزی که در طول دوران انقلاب و جنگ تحمیلی درگیر جنگ بوده است علیرغم کارهایی که صورت گرفته است، آنگونه که لازم است دلاوری‌های صورت گرفته ثبت نشده است که جبران آن مستلزم یک کار جهادی و جزیره‌ای عمل نکردن نهادها و دستگاه‌های مرتبط است.

وی با اشاره به تفاهم‌نامه منعقده حوزه هنری و مرزبانی کشور گفت: براساس این تفاهم‌نامه برگزاری شب‌های خاطره مشترک و ثبت و ضبط خاطرات نیروهای مرزبانی به عنوان یک موضوع مهم مطرح شده است.

مرادی با اهدای مجموعه‌ای از تولیدات حوزه هنری در بخش ادبیات پایداری گفت: خاطرات سردار عبدالله ملکی در کتاب نبرد کوهسالان، خاطرات حجت‌الاسلام والمسلمین حاج آقای حیدری نماینده اسبق ولی فقیه در سپاه کردستان در کتاب «فرزند کردستان»، خاطرات آزاده سرافراز محمد تقی کریمی در کتاب «محبت پنهان»، خاطرات 15 شاعر کردستانی در کتاب «سرودهای بی‌تکرار»، خاطرات دکتر بهروز خیریه در کتاب «رادیو سنه»، خاطرات سرهنگ حفیظی در کتاب «ژیله مو»، خاطرات سردار ذهابی در کتاب «باد و خاکستر»، خاطرات بازاریان بیجاری در کتاب «هشت و نیم هشت» و ترجمه کتاب تاریخچه بمباران‌های شیمیایی به زبان کردی با عنوان «ژه هر باران» در کنار پروژه‌های درحال انجام از تولیداتی است که به انجام رسیده است.

وی به برگزاری شب‌‌های خاطره هم اشاره کرد و گفت: شب‌های خاطره به عنوان یکی از برنامه‌های پرمخاطب که بسیار مورد توجه مقام معظم رهبری نیز است یکی دیگر از برنامه‌های محوری است که در حوزه هنری استان به صورت مستمر در چند سال اخیر برگزار شده است.

رئیس حوزه هنری استان کردستان در این زمینه به برگزاری بیش از 15 شب خاطره اشاره کرد و گفت: آنچه در این شب‌های خاطره قابل توجه است تأثیری است که مخاطبین این برنامه‌ها از بیان خاطرات رزمندگان و خانواده شهداء می گیرندکه بسیار پر اهمیت است.مرادی رشادت و ایثارگری نیروهای‌مرزبانی را که در‌سخت‌ترین شرایط به‌ پاسداری‌از مرزهای‌کشور می‌پردازند ستود و‌گفت: متأسفانه مردم آنگونه که لازم است در جریان اقدامات و رشادت‌های صورت‌گرفته قرار نگرفته اند که امیدواریم با اقدامات ارزنده‌ای که در حال انجام است و برنامه‌های مستند و ارزشمندی که در صدا و سیما در حال پخش است بتوان مردم را در جریان واقعیت‌های مربوطه قرار داد.

وی با اعلام آمادگی حوزه هنری استان کردستان در گسترش همکاری‌های فی مابین گفت: برگزاری شب‌های خاطره در نقاط مختلف استان و ثبت و ضبط خاطرات عزیزان مرزبانی اعم از فرماندهان و سربازان عزیزی که در حال خدمت هستند را به صورت جدی ان‌شاءالله پیگیری می‌کنیم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر