کد خبر: 1017701
تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۵
در بیستمین هفته از پویش «هر هفته الف-ب؛ ایران» هفته گذشته رئیس جمهور در مراسم افتتاح طرح‌های اشتغالزا در وزارت صنعت، معدن و تجارت، ۳ پروژه بزرگ را در استان‌های یزد، کردستان و فارس افتتاح کرد که برای بیش از ۹۵۰ نفر به صورت مستقیم و برای ۵ هزار نفر به صورت غیرمستقیم، ایجاد اشتغال کرده است.
سرویس اقتصادی جوان آنلاین: رئیس جمهور در بیستمین هفته از آغاز پویش «هر هفته الف-ب؛ ایران» این بار دستور بهره برداری از طرح‌های ملی صنعتی بزرگی را در استان‌های یزد، کردستان و فارس صادر کرد. در یکی از این طرح‌های بزرگ صنعتی، کارخانه تولید آهن اسفنجی در اردکان یزد مورد بهره برداری قرار گرفت.
گفتنی است، چون ابتدای هفته جاری، مصادف با ایام عزاداری حسینی و روز‌های تاسوعا و عاشورا بود، افتتاحیه‌های هفته گذشته به جای روز پنجشنبه در روز‌های سه شنبه و چهارشنبه انجام گرفت.

افتتاح مجتمع فولاد اردکان

در ابتدای افتتاحیه‌های هفته بیستم از پویش ملی «هر هفته الف-ب؛ ایران» رئیس جمهور در مراسمی از طریق ویدئوکنفرانس، کارخانه مجتمع فولاد اردکان واقع در استان یزد را افتتاح کرد.
این مجتمع فولادی در زمینی به مساحت پنج میلیون و ۱۰۰ هزار مترمربع با زیربنای یک میلیون و ۵۰۰ هزار متر مربع به بهره برداری رسیده که زمینه اصلی فعالیت آن تولید آهن اسفنجی است.
آهن اسفنجی، خوراک کارخانه‌های فولادسازی است که پس از تولید کنسانتره، گندله آهن و در نهایت تولید آهن اسفنجی، این محصول وارد مرحله ذوب شده و خروجی آن به صورت فولاد خام، صرف ساخت محصولاتی مانند ورق، پروفیل و انواع تیرآهن می‌شود.
رئیس جمهور در آیین افتتاح این واحد تولیدی و صنعتی بزرگ گفت: می‌خواهم از همه بنگاه‌های تولیدی که پروتکل‌های بهداشتی را به خوبی مراعات کردند، تشکر کنم. همین امروز هم مردم شنیدند که در کارخانه عظیم آهن اسفنجی گفته شد که هیچ مبتلا نداریم و همه مشغول کار هستند. کارخانه عظیمی که حدود یک میلیون تن آهن اسفنجی در سال تحویل می‌دهد و اینکه همه سالم هستند و کار می‌کنند، خوشحال کننده است.
دکتر روحانی همچنین با قدردانی از همه مدیران و کارکنان بنگاه‌های تولیدی که با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی اجازه ندادند به رغم خواست دشمنان برای به تعطیلی کشاندن کشور، تولید لحظه‌ای متوقف شود، اظهارداشت: تولید فولاد کشور در چهار ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل و به رغم شرایط کرونا، ۱۰ درصد افزایش یافته است و این درحالی است که در عرصه جهانی تولید فولاد ۶ درصد کاهش داشته است.
وی در ادامه افزود: دشمنان در آغاز کرونا یک توطئه‌ای داشتند و می‌خواستند بگویند همه کار‌ها باید تعطیل شود و وقتی در اواخر فروردین اعلام کردیم که کسب و کار‌ها باید باز شود و از آغاز کرونا اعلام کردیم که واحد‌های تولیدی نباید تعطیل شود، خیلی عصبانی شده بودند و این رسانه‌های بیگانه، داشتند خودکشی می‌کردند که آقا دولت اصلا برای جان مردم ارزش قائل نیست چرا همه جا تعطیل نمی‌شود. آن‌ها می‌خواستند کشور را به بحران ببرند، می‌خواستند همه چیز تعطیل شود مثل کشور‌های خودشان که برای نان و آب و برای وسایل بهداشتی از ساعت ۱۰ صبح صف بستند، می‌خواستند ما هم چنین وضعی را پیدا کنیم.
رئیس جمهور گفت: به نظر من یک کار بسیار دقیقی ستاد ملی کرونا از ابتدا با هوشمندی انجام داد و آن اینکه گفت تولیدی‌های ضروری حتی برای یک ساعت نباید تعطیل شود و اساسا همه بنگاه‌های تولیدی باید فعالیت خود را ادامه دهند، کسب و کار هم بعد از یک مدت زمانی از ۲۳ فروردین گشایش پیدا کرد و باز شد و بنابراین کار بزرگی انجام گرفت.
گفتنی است این مجتمع فولادی زمینه اشتغال ۵۰۰ نفر به صورت مستقیم و پیش‌بینی اشتغال دو هزار نفر به صورت غیر مستقیم را فراهم کرد.

سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت هم در این مراسم با بیان اینکه تولید محصولات منتخب صنعتی و معدنی در ۴ ماهه اول سال ۹۹ نسبت به مدت مشابه سال گذشته با رشد بسیار مناسبی مواجه بوده، گفت: در راستای کاهش خام‌فروشی، صادرات ۲۲ میلیون تنی سنگ‌آهن در سنوات گذشته، به کمتر ۳ میلیون تن در سال ۹۸ رسید.
جعفر سرقینی ادامه داد: تولید ۴ ماهه اول محصولات منتخب صنعتی و معدنی در سال جاری، نسبت به مدت مشابه سال ۹۲ که شروع دولت دوازدهم بوده، از رشد فزاینده‌ای برخوردار بوده؛ به نحوی که در فولاد خام، ۸۰ درصد رشد به ثبت رسیده؛ ضمن اینکه رشد تولید مس در این بازه زمانی ۵۷ درصد، داروی انسانی ۴۲ درصد، محصولات فولادی ۳۴ درصد، لاستیک خودرو ۲۴ درصد و شمش آلومینیوم ۲۳ درصد بوده است.
وی اضافه کرد: در پایان سال ۹۱ بالغ بر ۶ و نیم میلیون تن واردات فولاد به کشور صورت گرفته که در همان مقطع زمانی، یک و نیم میلیون تن صادرات به ثبت رسیده که این امر، در عمل بیلان منفی ۵ میلیون تنی در حوزه فولاد را به ثبت رسانده بود.
سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: در سال ۹۸ میزان صادرات فولاد کشور بالغ بر ۱۲ میلیون تن بود و در مقابل میزان واردات محدود به چند صد تن آن هم در برخی محصولات فولادی خاص بوده است که با راه‌اندازی طرح فولاد آلیاژی یزد، این مشکل نیز رفع خواهد شد و واردات کشور به حداقل ممکن می‌رسد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار