کد خبر: 1017904
تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۳۹۹ - ۲۲:۰۲
تا ۱۴ شهریور ۱۳۹۹، ۲هزارو۲۶ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی که یک هزارو۷۳ نفر از آن‌ها بستری شدند و مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۳۸۲ هزار و ۷۷۲ نفر رسید.
کبری فرشچی
سرویس جامعه جوان آنلاین: «هیچ نقطه سبزی در کشور وجود ندارد»؛ این را سخنگوی وزارت بهداشت می‌گوید. به گفته وی طبق آخرین اطلاعات دریافتی از وضعیت بیماری کرونا در استان‌ها، در حال حاضر ۹۹ شهرستان در وضعیت قرمز و ۸۳ شهرستان در وضعیت هشدار بیماری قرار دارند، مابقی شهرستان‌ها نیز در وضعیت زرد؛ یعنی با خطر متوسط و سفید با خطر کم قرار دارند. هیچ نقطه سبز یعنی منطقه عاری از کرونا در کشور وجود ندارد. وزیر بهداشت هم که یک بار دیگر در گزارش از هزینه‌کرد یک میلیون یوروی اختصاص‌یافته از صندوق ذخیره ارزی با دستور رهبری به این وزارتخانه برای مقابله با کرونا بر دریافت ۳۰ درصد از این یک میلیون یورو تأکید کرد. حالا نمکی نگران است؛ از یک سو بابت بی‌توجهی‌هایی که می‌تواند موجب بروز موج دیگری از کووید ۱۹ شود و از سوی دیگر بابت کادر درمان که حالا هم خسته‌اند و هم مطالباتشان پرداخت نشده‌است.

تا ۱۴ شهریور ۱۳۹۹، ۲هزارو۲۶ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی که یک هزارو۷۳ نفر از آن‌ها بستری شدند و مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۳۸۲ هزار و ۷۷۲ نفر رسید.

در طول ۲۴ ساعت منتهی به این تاریخ، ۱۱۸ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۲۲ هزار و ۴۴ نفر رسید. همچنین۳هزارو۶۹۵ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند. خوشبختانه تا کنون ۳۳۰ هزار و ۳۰۸ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند.

نقطه سبز نداریم

سیما سادات لاری گفت: «طبق آخرین اطلاعات دریافتی از وضعیت بیماری کرونا در استان‌ها، در حال حاضر ۹۹ شهرستان در وضعیت قرمز و ۸۳ شهرستان در وضعیت هشدار بیماری قرار دارند، مابقی شهرستان‌ها نیز در وضعیت زرد یعنی با خطر متوسط و سفید با خطر کم قرار دارند. هیچ نقطه سبز یعنی منطقه عاری از کرونا در کشور وجود ندارد.» وی تأکید کرد: «وضعیت اکنون بیماری در کشور نیز بازتاب رفتار ما طی هفته‌های گذشته است. هرگونه تغییر رفتار در برابر ویروس اثر خود را یک تا دو هفته بعد در موارد بستری و چهار تا شش هفته بعد در تعداد موارد مرگ و میر نشان می‌دهد.»

تنها ۳۰ درصد یک میلیارد تخصیصی به وزارت بهداشت رسیده!

سعید نمکی، وزیر بهداشت هم در یادداشتی با اشاره به وضعیت اقتصادی نظام سلامت نوشت: «فراموش نکنیم که دولت انگلیس فقط برای بخش سلامت بیش از ۲۲ میلیارد دلار هزینه کرد و ما پس از حدود هفت ماه از یک میلیارد دلار تخصیصی کمتر از ۳۰ درصد را گرفته‌ایم.» وی همچنین با ابراز نگرانی از برخی بی‌توجهی‌ها گفت: «نگرانم از اینکه با بی‌توجهی‌ها، شاهد موج جدیدی از بیماری باشیم و همکاران ما هم خسته هستند و ممکن است خیلی از آن‌ها در صحنه خدمت‌رسانی حضور نداشته باشند و نگرانم که همکارانم قربانی بی‌توجهی برخی افراد شوند.» نمکی با بیان اینکه شرمسار از کادر بهداشت و درمانی هستم که ماه‌هاست مطالباتشان معوق مانده‌است و باز هم کریمانه و عاشقانه خدمت می‌کنند، از بزرگان اقتصاد خواست تا اقتصاد سلامت را دریابند.

کرونا درمان ندارد

علی ماهر، معاون ستاد فرماندهی مقابله با کرونا در کلانشهر تهران گفت که هنوز دارو و درمان قطعی برای کووید ۱۹ شناسایی نشده، درمان‌های فعلی همه حمایتی و در جهت کاهش آسیب‌های ناشی از بیماری در مبتلایان است؛ بنابراین در این رابطه باید بحث پیشگیری در اولویت باشد که این مهم نیز از طریق سه گانه شست و شوی مکرر دست‌ها، پوشش ماسک و رعایت فاصله‌گذاری‌های فیزیکی محقق می‌شود. وی ضمن هشدار نسبت به تبعات اظهار‌نظر‌های غیر‌مستند و غیرکارشناسی در حوزه دارو و درمان و واکسن کرونا، بر ضرورت تدوین دستورالعمل و پروتکل‌های ویژه در این رابطه تأکید کرد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار