کد خبر: 1019216
تاریخ انتشار: ۲۳ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۲
۵ ورزشکار به اردوی تیم ملی اعزام می‌شوند
رییس هیات وزنه‌برداری استان کردستان گفت: کردستان در وزنه‌برداری دارای استعداد‌های درخشانی است و توسعه و تقویت آن نیازمند امکانات ویژه و استاندارد ملی است.

شاهو جوانمردی در گفت‌وگو با خبرنگاران در سنندج اظهار کرد: ورزش وزنه‌برداری نیازمند تمرینات مستمر و ریز است و باید با اصول و تکنیک خاص اجرا شود.

وی اظهار کرد: تمرینات وزنه‌برداری باید زیر نظر هیات و مربیان خاص و آموزش دیده باشد.

جوانمردی بر توسعه ورزش وزنه‌برداری آقایان تاکید کرد و گفت: هم اکنون پنج قهرمان ملی‌پوش در کردستان داریم و برای مسابقات به اردوی تیم ملی اعزام می‌شوند.

رییس هیات وزنه‌برداری استان کردستان بانوان را در رشته وزنه‌برداری سرآمد دانست و گفت: بانوان در سه سال اخیر فعالیت‌های قابل توجهی داشته‌اند.

وی یادآورشد: سال گذشته بانوان وزنه‌بردار ۶ مدال طلا، نقره و برنز کسب کردند همچنین پنج نفر از بانوان وزنه‌بردار به اردوی تیم ملی اعزام شدند.

جوانمردی با اشاره به تجهیز و افتتاح سالن اختصاصی بانوان سال گذشته در سنندج اظهار کرد: نزدیک ۷۰ میلیون تومان برای تجهیز این سالن هزینه شده است.

به گفته رییس هیات وزنه‌برداری استان کردستان، در این سالن ورزشی ۱۵ نفر در هر سانس  می توانند فعالیت کنند.

وی با بیان اینکه در گذشته مدیریت خاصی در بخش پسران انجام نشده بود و مورد بی‌مهری قرار گرفتند افزود: پسران در بخش انفرادی موفق بودند.

به گفته جوامردی، هفت شهرستان در بخش پسران و چهار شهرستان در بخش بانوان فعالیت دارند.

رییس هیات وزنه‌برداری استان کردستان با اشاره به اینکه شیوع ویروس کرونا مشکلاتی ایجاد کرده و مسابقات خاصی برگزار نشده است گفت: از اداره کل ورزش و جوانان مجوز برگزاری کلاس‌های آموزشی گرفته‌ایم که در طول هفته فعالیت داشته باشیم.

وی اضافه کرد: در چند سال اخیر مسابقات وزنه‌برداری در آموزش و پرورش حذف شد اما مجددا این ورزش مورد توجه قرار گرفت.

وی نبود حمایت‌های مالی و نبود اسپانسر را مهم‌ترین مشکل وزنه‌برداری بیان کرد و گفت: خانواده‌ها از لحاظ مالی مشکل دارند و نیازمند حمایت هستند.

جوانمردی استعدادیابی نونهالان ۱۰ تا ۱۲ ساله در شهرستان‌ها را مطلوب ارزیابی کرد و افزود: در راستای استعدادیابی سنین پایه با آموزش و پرورش ارتباط و تعامل داریم.

وی وزنه‌برداری را بهترین ورزش برای مقاوم‌سازی و استقامت استخوان‌ها دانست و گفت: این ورزش منجر به قوی‌سازی عضلات می‌شود، قهرمانان ورزشی وزنه‌برداری اندام قوی و ماندگار دارند.

رییس هیات وزنه‌برداری استان کردستان افزود: وزنه‌برداری در بعد اخلاقی انسان‌های صبور و بردبار بار می‌آورد.

وی گفت: کردستان در وزنه‌برداری دارای استعدادهای درخشانی است و توسعه و تقویت آن نیازمند امکانات ویژه و استاندارد ملی است.

به گزارش فارس ، وزنه‌برداری جزو رشته‌های المپیکی است، در این ورزش بلندکردن وزن‌های مختلف توسط ورزشکار در شکل مدرن و همراه با قدرت، سرعت، تکنیک، تعادل و هماهنگی انجام می‌شود.

اکنون وزنه‌برداری در بخش مردان در هشت وزن و در زنان در هفت وزن برگزار می‌شود

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر