کد خبر: 1020298
تاریخ انتشار: ۳۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۴:۳۰
در کنفرانس ائتلاف جهانی برای صلح و عدالت تأکید شد
کنفرانس دو روزه «ائتلاف جهانی برای صلح و عدالت» روز گذشته با صدور بیانیه‌ای به کار خود پایان داد. در این نشست که با حضور اندیشمندانی از نقاط مختلف جهان به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد، نخبگان به طرح دیدگاه‌های خود در خصوص صلح و عدالت پرداختند.
سرویس سیاسی جوان آنلاین: در بیانیه نشست پایانی این کنفرانس، با تأکید بر اینکه امروزه صلح، عدالت و امنیت جهانی با تهدید‌ها و چالش‌های فزاینده‌ای از جمله، بی عدالتی، جنگ، فقر، بیماری، هژمونی و سلطه سیاسی، اقتصادی و فرهنگی، استعمار مجازی و جنگ نرم و نابرابر در بهره‌مندی از خدمات سلامت روبروست و علاوه بر مسئولیت اساسی دولت‌ها، همۀ اندیشمندان، نخبگان و سازمان‌های غیردولتی جهانی نیز باید مسئولیت انسانی و اجتماعی خود در قبال این تهدید‌ها را جدی بگیرند. همچنین تأکید شد: صلح و عدالت مطلوب، آرزو و مطالبه همه ملت‌ها و ابناء بشر است و لازمه توسعه و کمال زندگی فردی و اجتماعی انسان‌ها بوده و صلح عادلانه تنها راه برای رسیدن به صلح واقعی و صادقانه در جهان است.

در بند دیگر این بیانیه تصریح شده است: امکان رسیدن به صلح واقعی و پایدار، بدون توجه به عدالت میسر نمی‌شود، بنابراین باید افکار عمومی در جهان، صلح و عدالت را به عنوان یک نسخه نجات بخش از رهبران و روسای کشور‌های جهان و سازمان‌های جهانی به صورت جدی مطالبه نمایند. در ادامه این بیانیه آمده است: اعتقاد داریم گفتمان صلح عادلانه به عنوان یک گفتمان جهانشمول می‌تواند مسیر حرکت به سمت صلح جهانی را هموار سازد و این مهم نیازمند همراهی و حمایت نخبگان، اندیشمندان اساتید دانشگاه و گروه‌های مردم نهاد فعال در حوزه صلح و همۀ بشردوستان است.

این بیانیه می‌افزاید: بهره‌گیری از اندیشه‌های رهبران بزرگ جهان همچون آیت‌الله خامنه‌ای (مدظله) می‌تواند نخبگان بین‌المللی را متوجه اهمیت صلح عادلانه در جهان بنماید و از این طریق با شکل‌گیری شبکه نخبگان بین‌الملل، راه را برای مطالبه صلح و عدالت تسریع نماید. پس به بازخوانی و تبیین این اندیشه و دیگر متفکرین تأکید می‌شود.

در بند دیگری از این بیانیه آمده است: نگرانی خود را از توهین به انبیا، ادیان و ارزش‌های الهی و انتساب افراط‌گرایی، خشونت و تروریسم و بی‌عدالتی به ادیان الهی به ویژه جهان اسلام ابراز داشته و ضمن تأکید بر اسلام به عنوان دین رحمت و انسان دوستی و قربانی تروریسم، اسلام هراسی را مانع استفاده از میراث ملل اسلامی در ایجاد صلح عادلانه دانسته و ترویج هرگونه دین‌هراسی و توهین به ادیان الهی را موجب عداوت میان انسان‌ها و تهدیدی جدی برای صلح میان ملت‌ها می‌دانیم.

بند دیگری از این بیانیه به رفتار‌های غیرانسانی علیه ملت‌های مظلوم اشاره کرده و آورده است: اعمال غیرانسانی و خشونت علیه مردم فلسطین، سوریه، بحرین، یمن و دیگر ملت‌ها در اقصی نقاط جهان و مداخله برخی دولت‌ها در این کشور‌ها را محکوم کرده و آن را نقض آشکار حقوق بنیادین بشر و تهدیدی جدی برای صلح در منطقه و جهان می‌دانیم و تأکید می‌نماییم که راه‌حل ایجاد آرامش و امنیت برای همه ابنای بشر، گردهم آمدن بر محور صلح عادلانه است. همچنین تأکید شده است: ضمن اعلام اینکه تحریم‌ها وسیله‌ای برای تنبیه دولت‌ها نیستند، بلکه وسیله‌ای برای رنج و تنبیه مردم، مخصوصاً مردمان عادی هستند. بنابراین، هر نوعی از استثناگرایی، ضد جهانی‌سازی صلح و عدالت است؛ بنابراین اکنون که جامعه جهانی از بیماری گسترده و سخت کرونا رنج می‌برد، هرگونه تحریم‌های ظالمانه و یکجانبه به ویژه تحریم‌های غذایی و دارویی که جان مردم بی‌گناه و زنان و کودکان را در کشور‌های متعددی به خطر انداخته است، را محکوم کرده و تأکید می‌کنیم باید اینگونه اقدامات ضدانسانی و مغایر حقوق بین‌الملل هرچه سریع‌تر متوقف گردد.

در یکی از بند‌های دیگر بیانیه تصریح شده است: تلاش‌های امریکا برای عادی‌سازی روابط دولت‌های منطقه با رژیم غاصب صهیونیستی، نه تنها نمی‌تواند نشانه‌هایی از صلح را در منطقه القا نماید، بلکه به جهت نادیده گرفتن عدالت و حقوق حقه مردم مظلوم فلسطین، خیانت به آرمان‌های صلح و به دور از رعایت کرامت انسان‌ها و پیش‌نیاز عدالت است، لذا ضمن محکوم‌سازی این روند، از نخبگان آزاداندیش در سراسر جهان می‌خواهیم که این تلاش‌های انحرافی را نقد و محکوم کنند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار