کد خبر: 1021698
تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۹۹ - ۰۵:۳۰
لیلا جعفری
سرویس سبک زندگی جوان آنلاین: امسال چه بخواهیم و چه نخواهیم بیشتر یا تمامی تدریس دروس مدرسه‌ها آنلاین است. این اتفاق با خوبی‌ها و بدی‌هایی همراه است که توجه به آن‌ها می‌تواند آموزش و پرورش بهتری را برای دانش‌آموزان ایجاد کند. مسئولیت‌پذیری بیشتر دانش‌آموزان، امکان شرکت در کلاس درس، در موقعیت‌های گوناگون مانند هنگام مسافرت، برطرف شدن نقاط ضعف آموزگاران و دبیران به دلیل ثبت گفته‌ها هنگام تدریس، در یک فضا و موقعیت مانند اپلیکیشن شاد از جمله مزایای آموزش آنلاین است. بالا رفتن خلاقیت آموزگاران و دبیران به دلیل محدودیت موقعیت در تدریس و عدم دسترسی به رودررو قرار گرفتن با فراگیران، صرفه‌جویی در هزینه رفت و آمد دانش‌آموزان و دبیران، کاهش مصرف سوخت و آلودگی هوا به دلیل استفاده کمتر از وسایل نقلیه عمومی و خصوصی، پایین آمدن هزینه‌های مدرسه بابت تهیه وسایل مورد نیاز برای مدرسه مانند کاغذ، پرداخت قبوض و... نیز از دیگر مزایای این شیوه آموزشی است. همچنین می‌توان به بالا رفتن دانش آموزگاران و دانش‌آموزان در رابطه با فناوری‌ها و تکنولوژی‌های روز، صرفه‌جویی در مصرف انرژی برای سرمایش و گرمایش مدارس، قرار نگرفتن در معرض بیماری‌های واگیردار مانند سرماخوردگی، که همه ساله به طور معمول در اماکنی مانند مدرسه شیوع بیشتری دارد، صرفه‌جویی در هزینه‌های خرید برخی وسایل مربوط به مدرسه مانند لباس مخصوص و پوشاک برای دانش‌آموزان، استفاده بیشتر از خوراکی‌های سالم خانگی و استفاده کمتر از خوراکی‌های بسته‌بندی که معمولاً دانش‌آموزان در مدرسه استفاده می‌کنند و بالا رفتن مدیریت دانش‌آموزان برای هماهنگی با شرایط کلاس آنلاین اشاره کرد.

این شیوه آموزشی همچنین معایب و مشکلاتی دارد که برخی از آن‌ها عبارتند از:

- استفاده بیشتر از وسایلی مانند گوشی تلفن همراه، رایانه، تبلت و... که فرسودگی‌هایی را برای چشم ایجاد می‌کنند.

- بالا رفتن مصرف وسایل پرهزینه گوشی تلفن همراه و... که رابط بین دانش‌آموز و دبیر است.

- بالا رفتن هزینه‌های جانبی اینترنت و مصارف انرژی برق خانگی به دلیل استفاده از تلویزیون.

- نبود آموزش رودررو که به یادگیری مؤثرتر و اجتماعی شدن می‌انجامد.

- شکل نگرفتن بحث‌های شیرین کلاسی که در تربیت و پرورش کودکان و نوجوانان مدرسه‌ای تأثیر چشمگیری دارد.
- پایین آمدن تعاملات اجتماعی بین دانش‌آموزان که با قرار گرفتن در مدرسه تقویت نیز می‌شد.

- کاهش یادگیری در برخی دانش‌آموزان که توانایی یادگیری کمتری نسبت به سایرین دارند.

- کاهش یادگیری دروس عملی که نیاز به آموزش حضوری دارد.

- غیبت دانش‌آموز با قطعی یا ترافیک اینترنت از کلاس آنلاین، که نه تنها غیبت او را به دنبال دارد که از یادگیری نیز محرومش می‌کند.

- چاقی و مشکل اضافه وزن به دلیل کاهش فعالیت‌های بدنی و نشستن و سکون بیشتر.

کاملاً بدیهی است که به منظور استفاده بهتر از این نوع آموزش باید تا حد امکان برای رفع مشکلات آن تلاش و نقاط قوت آن را تقویت کرد تا به نقطه‌ای مطلوب رسید.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار