کد خبر: 1022516
تعداد نظرات: ۵ نظر
تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۵
روحانی:
رئیس‌جمهور در واکنش به جنگ ارمنستان و آذربایجان گفت: اجازه نمی‌دهیم دولت‌ها تروریست‌ها را نزدیک مرز‌های ایران بیاورند، حواسمان باشد این جنگ به جنگ منطقه‌ای تبدیل نشود.

سرویس سیاسی جوان آنلاین: رئیس‌جمهور در واکنش به جنگ ارمنستان و آذربایجان گفت: اجازه نمی‌دهیم دولت‌ها تروریست‌ها را نزدیک مرز‌های ایران بیاورند، حواسمان باشد این جنگ به جنگ منطقه‌ای تبدیل نشود.

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور در جلسه امروز هیئت دولت طی سخنانی اظهار داشت: در آستانه روز اربعین امام حسین (ع) هستیم؛ روز بسیار مهمی که در تاریخ واقعه کربلا به ما نشان داد که کنار فداکاری و شهادت، می‌تواند پیام آن فداکاری برای همیشه جاودانه بشود.

وی افزود: وقتی در این ۴۰ روز از عاشورا تا اربعین در حادثه کربلا را بررسی می‌کنیم، همه کسانی که امام حسین (ع) و یارانش را به شهادت رساندند، با لحن غرور و افتخار سخن می‌گفتند گویا کار مهم و بزرگ و درستی را انجام دادند، شروع روز عاشورا با فریاد فرمانده سپاه نفاق بود که از سربازانش به‌عنوان سربازان خدا نام برد و برای کشتن عزیزترین انسان‌ها فرمان می‌داد. وقتی امام حسین (ع) را به شهادت رساندند، وقتی قاتلان به کوفه رسیدند شعارشان این بود که "جایزه بزرگ به ما بدهید، چون ما بهترین انسان روی زمین از لحاظ حسب و نسب به این عظمت را کشتیم" و با این لحن حرف می‌زدند.

رئیس‌جمهور ادامه داد: خیلی طول نکشید که لحن‌ها عوض شد و افکار عمومی تغییر کرد با بیان حضرت زینب (س)، ام‌کلثوم (س)، فاطمه بنت‌الحسین (س) و امام سجاد (ع) دیدیم شرایط را نه‌فقط در کوفه و حجاز، بلکه در مرکز خلافت آن زمان در شام. بیان حضرت زینب کبری (س) در مجلس یزید که فرمود "ای یزید، این از عدل توست که زن و بچه و کنیزکان خود را پشت پرده برده‌ای درحالی که دختران پیامبر (ص) را به‌عنوان اسیر جلوی جمعیت قرار دادی"، مجلس و جمعیت را تکان داد و امام سجاد (ع) با خطبه خود مجلس یزید را تکان داد و آن‌ها مجبور شدند به مؤذن بگویند که اذان بگوید و وقتی به نام پیامبر (ص) رسید، امام سجاد (ع) فرمود "کسی که نام او را می‌برید جد تو یا جد من است؟ ".

روحانی با بیان اینکه با این خطبه‌ها و اقدامات، شرایط عوض شد و مردم شام، کوفه و حجاز با شرایط جدید روبه‌رو شدند و ندای "یا لثارات الحسین" شعار جدید مردم حجاز و عراق شد، ابراز کرد: اولین بازگشت اسرا و خاندان رسالت به کربلا در روز اربعین است و این حادثه آن‌قدر مهم است که خداوند خواسته حادثه عاشورا برای همیشه زنده بماند، حادثه اربعین هم اهمیت فوق‌العاده‌ای دارد که زیارت امام حسین (ع) در روز اربعین از علائم مؤمن و ایمان شناخته شده است.

وی بیان کرد: ما در زیارت اربعین امام حسین (ع) به ایشان و یاران‌شان می‌گوییم "تمام این قیام و فداکاری برای بیداری مردم و هوشیاری مردم بود" و این‌که مردم از جهالت‌ها عبور کنند و از گمراهی دور شوند و مسیر هدایت را بیابند. امام حسین (ع) برای نجات جامعه این‌کار را انجام داد و خداوند خواسته روز اربعین روز زنده‌ای در تاریخ باشد. همان‌طور که می‌بینید در حادثه ابراهیم خلیل، هاجر و اسماعیل این تاریخ را تثبیت کرد و زنده نگه‌داشت؛ هر حاجی که الآن به مکه می‌رود، سعی صفا و مروه را انجام می‌دهد و از آب زمزم می‌نوشد و همه آثار آن فداکاری ابراهیم، اسماعیل و هاجر است و خداوند آن را زنده کرد، کربلا هم به همین صورت است و مثل یک برگ تاریخی است که برای همیشه زنده است و روز اربعین که یادآور اولین زیارت کنار قبر امام حسین (ع) است، این راهپیمایی و زیارت نشانه ایمان است.

رئیس‌جمهور گفت: مردم ما در سال‌های گذشته با عشق و اشتیاق از هفته‌ها و ماه‌های قبل خود را آماده می‌کردند و امسال هم می‌خواستند بروند و در آن راهپیمایی شرکت کنند، ولی اینجا ترکیب عقل و عشق است. کسی خردمند است که عقل را با عشق ترکیب کند؛ عشق و محبت امام حسین (ع) می‌گوید "الآن هم راه بیفتیم به‌سمت کربلا"، ولی عقل می‌گوید "باید پروتکل‌ها را حفظ کنیم" و این قابل جمع است. فردا در خانه‌ها و جمع‌های کوچک زیارت اربعین را می‌خوانیم و رهبر ما به‌عنوان آموزگار ما در این میدان است که ایشان در حسینیه می‌نشیند و این زیارت را گوش می‌کند و به ما درس می‌دهد که چگونه می‌توانیم عشق به امام حسین (ع) را با وظیفه دینی‌مان کنار هم جمع کنیم. امیدوارم امسال همه به شور، حزن و اندوه بیشتر زیارت اربعین را بخوانند و از خدا بخواهند در سال‌های آینده شرایطی برای سلامت مردم و عبور از این بیماری پیش بیاید تا راهپیمایی اربعین را تکرار کنند.

روحانی در ادامه این جلسه درخصوص اختلافات بر سر منطقه قره‌باغ خاطرنشان کرد: امنیت منطقه و امنیت مرزی ما برای ما مهم است و حدود ۱۰ روز است که این جنگ بین دو کشور در قره‌باغ شروع شده که کنار مرز‌های ماست و یکی از تأکیدات مهم من در صحبتم با رئیس‌جمهور آذربایجان و صحبت قبلی‌ام با نخست وزیر ارمنستان مسئله توجه به امنیت ایران بوده است. ما از جنگ متأسفیم و جنگ باید پایان یابد و ادامه آن به‌نفع هیچ‌کسی نیست؛ ما حقوق مردم آذربایجان را محترم می‌شماریم و راه هیچ مسئله‌ای آتش و جنگ و خون نیست و ما برای راه‌حل‌های دیگر این مسئله آمادگی داریم که کمک کنیم.

وی تصریح کرد: امنیت ما مهم است و این‌که تعدادی گلوله به خاک ما اصابت کند، اصلاً برای ما قابل قبول نیست و هر دو دولت همسایه که با آن‌ها رابطه خوبی داریم و از آذربایجان به‌عنوان برادر و ارمنستان به‌عنوان همسایه‌مان می‌خواهیم که به این مسئله توجه کنند.

رئیس‌جمهور درباره مسئله تروریست‌ها نیز گفت: برای ما قابل قبول نیست و دراین‌باره اجازه نمی‌دهیم، زیرا ما سال‌ها جنگیده‌ایم و سردار شهید سلیمانی ما در میدان بود تا تروریست‌ها در منطقه و کنار مرز ما قرار نگیرند، به‌همین علت در سوریه و عراق جنگیدیم و به مردم آن‌ها کمک کردیم. اگر بنا باشد عده‌ای، تروریست‌ها را به نزدیک مرز‌های ما بیاورند غیرقابل قبول است و این لحن با صراحت به مسئولین آذربایجان و ارمنستان گفته شده است. باید حواس‌ها جمع شود که این جنگ به جنگِ منطقه‌ای گسترش نیابد. افرادی که در آتش جنگ می‌دمند بدانند که این به‌نفع هیچ‌کسی نخواهد بود و همه باید حقوق ملت‌ها را رعایت کنند و بدانند راه‌حل این مسئله، جنگ نیست.

روحانی گفت: باید کار و فعالیت سیاسی انجام شود و هر کشوری حقوق همسایه‌اش را بدهد و اشغال برای ما قابل قبول نیست. امیدواریم با تلاش‌هایی که انجام می‌شود و خودشان هم با گذشت زمان احساس می‌کنند که جنگ آن‌ها را به اهداف‌شان نمی‌رساند و امیدواریم به‌طریق صلح‌آمیز به حقوق حقه خود برسند.

وی هم‌چنین گفت: روز گذشته روز روستا بود و ما روز دوشنبه افتتاح طرح‌ها و پروژه‌های روز روستا را داشتیم که بسیار مهم بود و ما در شرایط تحریم به‌دنیا نشان دادیم که دغدغه ما همه ملت‌مان، از شهری و روستایی است؛ دغدغه ما دورترین روستای این کشور است. ما روز دوشنبه ۶۷۵۰ طرح عمرانی و ۲۶ هزار و ۵۰۰ طرح اشتغالزایی روستایی و عشایری را افتتاح کردیم و مسئولان در ۱۳ استان سخنرانی و طرح‌ها را افتتاح کردند و این مهم افتخار بزرگی برای دولت است.

رئیس‌جمهور عنوان کرد: خدمت به روستاییان یکی از افتخارات ثبت‌شده دولت یازدهم و دوازدهم است؛ روز گذشته نامه رئیس سازمان برنامه و بودجه را دیدم که نزدیک ۲۱ هزار میلیارد تومان یعنی تمام پول گندم‌کاران قبل از اینکه به نیمه‌ماه مهر برسیم، پرداخت شد و این خبر خوشحال‌کننده‌ای بود و نشان می‌دهد که دولت در کنار کشاورزان، تولیدگران و امنیت غذایی است. در طرح‌های روز دوشنبه دیدیم که ملت، کارگزاران، مهندسین، کشاورزان چه افتخارات بزرگی را در زمینه اشتغال روستایی و بیمه روستایی و زمینه‌های مختلف آفریدند.

روحانی یادآورشد: بیمه روستاییان و دریافت مستمری آن‌ها قبل از این دولت، ۶۵۰ هزار نفر بوده و بیمه و دریافت مستمری روستاییان تا اوائل امسال یک میلیون و ۲۸۰ هزار بوده که در روز دوشنبه یک و نیم میلیون نفر هم ما بر آن اضافه کردیم و تقریبا به ۲ میلیون و ۸ هزار نفر رسیده است. خانواده‌های روستایی که تحت پوشش بیمه قرار گرفته‌اند در زمان بازنشستگی و از کار افتادگی می‌توانند از این بیمه استفاده کنند و یکی از تاکیدات من از روز اول دولت این بود که برای روستاییان مستمری در نظر بگیریم و یک کشاورز که کار می‌کند، فردا که به سن پیری رسید و نمی‌تواند کاری کند، دریافتی و مستمری داشته باشد و خداوند این توفیق را به ما داد که این کار بزرگ در طول مدت انجام شد.

وی با بیان اینکه واقعا در آب، برق و گاز روستایی کار بی‌نظیری انجام شده است، خاطر نشان کرد: کار بی‌نظیری که در گاز انجام شده این است که در طول بعد از انقلاب اسلامی ۱۴ هزار روستا از گاز بهره‌مند شدند و قبل از انقلاب هم فقط یک یا دو روستا گاز داشتند. تا سال ۹۲، ۱۴ روستا از گاز بهره‌مند شدند و امروز این عدد ۱۴ هزار روستا به ۳۲ هزار روستا رسیده و بیش از دو برابر شده و این‌کار ادامه می‌یابد و روستا‌های ما هر روز به شبکه گاز و برق متصل می‌شوند.

رئیس جمهور هم‌چنین بیان کرد: محققان، استادان و فعالان مسائل اقتصادی درباره آمار‌های افتخارآمیز دولت هم سخن بگویند؛ غیر از صدا و سیما و روزنامه‌ها از این قشر هم می‌خواهیم آمار‌های کشور منصفانه گمقایسه کنند. البته دولت یازدهم و دوازدهم دو مقطع داشته است. مقطع نخست از سال ۹۲ تا ۹۷ است که تحریم و مشکلات بود، ولی آن‌زمان در جنگ نبودیم و مقطع دوم از سال ۹۷ تا امروز است که در جنگ اقتصادی هستیم. روز گذشته دیدید که سازمان ملل و در جمع حقوق بشری‌ها، ۲۶ کشور اعلام کردند که آمریکا علیه حقوق بشر فعالیت و جنایت می‌کند و کار تروریست اقتصادی انجام می‌دهد.

روحانی افزود: در این شرایط باید واقعیت‌ها برای مردم گفته شود؛ البته آن‌هایی که در خارج کشور ضد انقلاب هستند که حسابشان جداست، اما همه ما در داخل کشور سرنوشت واحدی داریم و واقعیت ملموس واحد پیش روی ماست و باید با بیان واقعیت‌ها به مردم نشاط و امیدواری بدهیم.

وی با بیان اینکه ما در شرایطی هستیم که همه باید یکدیگر را یاری کنیم، تصریح کرد: من دچار حیرت هستم که این طرف و آن طرف با کوچکترین بهانه آماده‌اند که با ادبیات تند با هم حرف بزنند، ما همه برادریم. از همه جناح، احزاب و قوا، از مقننه و قضاییه و تا نیرو‌های مسلح و همه مردم می‌خواهم که یکدیگر را یاری کنیم.

رئیس‌جمهور افزود: در دوران هشت سال جنگ با عراق که از شرف و ناموس سرزمین و استقلال خود دفاع کردیم، ممکن بود اشکال هم پیش بیاید در یک عملیات هم ممکن بود موفق نشویم و در کربلای ۴ و بدر تقریبا این‌گونه شد و ما پیروز نشدیم و برخی می‌گفتند شکست خوردیم، ولی امام راحل (ره) می‌فرمودند شکست نبوده بلکه عدم فتح بوده است؛ می‌خواستیم موفقیتی به دست بیاوریم، اما نشده است. اگر بنا بود در جنگ هر روز حرف بزنیم و نقد کنیم و نقطه ضعف پیدا کنیم و بگوییم بهتر بود در هر جایی کار دیگری انجام می‌دادیم که نمی‌توانستیم جنگ را پیش ببریم. همه دنیا رو به روی ما بودند و ما تنها بودیم، ولی ما متحد در کنار هم بودیم که توانستیم پیروز شویم. امروز هم مثل صحنه دوران جنگ تحمیلی است، البته آن‌روز جنگ نظامی بود و امروز جنگ اقتصادی است و دولت وسط میدان جنگ است.

روحانی گفت: عده‌ای انگار فقط مسئولیت و رسالتِ انتقاد کردن را دارند، انگار خداوند آن‌ها را خلق کرده تا فقط انتقاد کنند؛ ایراد ندارد، نقد کنند، اما فقط نقد؟ آن‌ها هم وظیفه‌ای دارند و باید کمک کنند، کسی که نقد می‌کند و نواقص را می‌گوید، بگوید خودش چه‌کار کرده و کار‌های خود و دوستان و حزب خودش را بیان کند. ما در جنگ تحمیلی اقتصادی هستیم و ما این جنگ را نمی‌خواستیم و به ما تحمیل شده، یک آدم خاصی که به هیچ اصولی و مقرراتی، حتی قوانین کشور خود هم پایبند نیست و قوانین جهان را زیر پا می‌گذارد، آمده و توافقی را زیر پاگذاشته و با همه توان مانع از فروش نفت ایران شده است و جلوی راهکار‌های بانکی را می‌گیرد.

وی ادامه داد: ما در این شرایط در مقاومت و ایستادگی می‌کنیم، اینکه می‌گویند "بانک مرکزی ضعیف و ارزش پول ملی کم شده است"؛ به ما بگویند بانک مرکزی باید چه کار کند؟ بانک مرکزی در این شرایط سخت ۵ میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار فقط برای کالا‌های اساسی در ۶ ماهه اول سال پرداخت کرده و در همین مدت یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار ارز برای بهداشت و درمان دارو و تجهیزات پزشکی تأمین کرده؛ بله همه می‌دانند اگر ارز بیشتر بود، اوضاع بهتر بود.

رئیس‌جمهور گفت: زمانی حدود ۶۰ میلیارد دلار درآمد نفتی داشتیم و سال‌هایی هم بوده که درآمد نفتی‌مان به ۱۲۰ میلیون دلار می‌رسید. تقریبا در سال ۹۰ حدود ۱۸۰ میلیون دلار درآمد نفتی داشتیم، اما امسال در شرایط خاص قرار داریم، آن‌هایی که نقد می‌کنند، شرایط را خوب می‌دانند. مسئولان، وزرا، استانداران و همه مدیران باید شرایط را برای مردم توضیح دهند و واقعیت‌ها را بگویند؛ ممکن است برخی مطالب را به دلیل برخی مصالح ملی نتوان بازگو کرد، ولی باید مابقی مسائل را به مردم توضیح داد.

روحانی تصریح کرد: من به مردم عزیز ایران عرض می‌کنم که مسئولین دولتی حتی یک ساعت هم دست‌روی‌دست نگذاشته‌اند؛ مسئولین صبح اول وقت سرکارند و تا ساعت ۱۲ شب هم کار می‌کنند. همه در حال تلاش و فعالیت هستند و ما در یک جنگ اقتصادی هستیم. تأمین آب و برق روستا‌ها و اداره کشور و اینکه می‌بینیم در این دولت، ۵ هزار شرکت دانش بنیان ایجاد شده، نشان می‌دهد که همه در حال فعالیت هستند. صنعتگران و کشاورزان ما کار‌های بسیار بزرگی را انجام می‌دهند و در این ۵ ماه آمار بخش بزرگی از صنایع و صنعت ما تا ۳۸ درصد رشد داشت. همه این‌ها نشان می‌دهد که بخش‌های مختلف کشور در حال تلاش و فعالیت هستند و از کارگران، کشاورزان، صنعتگران و همه مردم که در این میدان حضور دارند و تلاش می‌کنند، تشکر می‌کنیم؛ البته مردم در سختی و فشار قرار دارند. درآمد ارزی غیرنفتی کشور در چند ماه گذشته حدود ۱۳ میلیارد دلار است که البته باید بیشتر از این می‌شد و امیدواریم در ۶ ماه دوم وضعیت ما بهتر شود.

وی یادآور شد: البته کرونا در ماه‌های گذشته فشار زیادی بر اقتصاد و صادرات ما وارد کرده و امیدواریم در صورت رعایت پروتکل‌های بهداشتی، وضع ما در ۶ ماه دوم بهتر شود. از همه می‌خواهم که لااقل سیاه‌نمایی را تا پایان دوره کرونا ادامه ندهند و خواهش داریم سیاه‌نمایی و تخریب دولت را تعطیل کنند. باید بدانیم که هرچه اختلاف بیشتر شود، دشمن امیدوارتر می‌شود و هرچه با محبت باهم صحبت کنیم و در کنار هم باشیم، موفق‌تریم. اگر می‌خواهیم لحن تند داشته باشیم بر سر آمریکا و دشمنان باشد نه بر سر همدیگر؛ حتی امیرالمومنین (ع) در شب آخر زندگی‌شان در وصیت‌نامه خود بر اصلاح ذات بین تاکید داشتند و اینکه مردم را در کنار هم دوست کنیم و کاری کنیم میان مردم اصلاح، صلح، صفا و صمیمیت برقرار شود که این‌قدر مهم است.

رئیس‌جمهور گفت: ایجاد فاصله به نفع دشمنان است و دوستی به نفع همه ما است.

روحانی هم‌چنین بیان کرد: رعایت پروتکل‌های بهداشتی برای ما یک اصل بسیار مهم است، همه مردم و مسئولان هم بدون استثنا باید رعایت کنند؛ هیچ استثنایی نداریم، تاکید رهبر معظم انقلاب و قانون کشور است و وظیفه قانونی، ملی و شرعی است و هیچ‌کس نمی‌تواند از این پروتکل تخلف کند. اگر به پروتکل بهداشتی اهمیت ندهیم و آن‌را زیرپا بگذاریم شرایط سخت‌گیرانه‌تر می‌شود.

وی اظهار داشت: خداوند به ما عقل داده و با عقل‌مان موظف به حفظ جان خود و دیگران هستیم، قانون و شرع و حتی شرایط بهداشت جهانی هم به ما همین را می‌گوید. ما در شرایط سختی هستیم و حتی کشور‌های اروپایی و پیشرفته هم گرفتار هستند، و بدون همکاری نمی‌توانند پیش بروند. امروز هر جا که رشد فرهنگی و اجتماعی وجود داشته باشد بر کرونا پیروز می‌شویم و هر جا خدای ناکرده رشد فرهنگی و اجتماعی پایین بیاید و به قانون و مقررات و دستورالعمل‌های ستاد ملی کرونا توجه نشود پیروز نمی‌شویم. تصمیمات ستاد ملی کرونا باید دقیقا اجرا شود.

رئیس‌جمهور عنوان کرد: در تمامی مواردی که خودم شک کردم با ستاد ملی مقابله کرونا مشورت کردم که مثلا این جلسه را بگذارم یا نگذارم؟، به این سمینار بروم یا نروم؟ و به همه توصیه‌های آن‌ها عمل کردم، زیرا وظیفه دینی و شرعی ماست و همه باید عمل کنیم. کسی نمی‌تواند در مسیر سیل بایستد و بگوید می‌ترسید که وسط رودخانه بایستید؟. شما نترس و بایست تا آب تو را ببرد و یا اینکه در هنگام زلزله زیر سقف بایستید و بگویید می‌ترسید که زیر سقف بایستید؟ زلزله سقف را بر سر فرد خراب می‌کند. ما باید بر اساس عقل عمل کنیم و به پروتکل‌های بهداشتی توجه داشته باشیم.

روحانی گفت: در جلسه بعدازظهر امروز تصمیمات سخت‌گیرانه‌تری را برای رعایت پروتکل‌ها خواهیم گرفت و آن‌را در جلسه روز شنبه در ستاد ملی مبارزه با کرونا به تصویب می‌رسانیم. صدا و سیما، روزنامه‌ها و همه باید واقعیت را برای مردم توضیح دهند تا مردم آماده باشند. ما نمی‌خواهیم سخت‌گیری‌ها را افزایش دهیم، ولی چاره‌ای نیست. در شرایط سختی هستیم و چاره‌ای جز افزایش محدودیت‌ها و سخت‌گیری بیشتر نداریم. ما می‌دانیم که تعطیلی برخی کسب و کار‌ها برای مردم زحماتی را ایجاد می‌کند، اما چاره‌ای نداریم و جز این راهی برای ما وجود ندارد و می‌خواهیم لااقل در خصوص استفاده ماسک از خانه تا خانه به‌عنوان یک امر مهم تأکید کنیم و مقرراتی برای آن منظور کنیم.

وی ادامه داد: مرحله اول این اقدام از روز شنبه برای تهران بزرگ اجرا می‌شود و اگر دیدیم نیاز به مراحل دیگر هم دارد در آینده آن را اجرا خواهیم کرد.

رئیس‌جمهور در پایان اظهار داشت: امیدواریم با رعایت اصول بهداشتی و یاری همدیگر بتوانیم از این شرایط سخت عبور کنیم و عزاداری‌های این ایام هم رعایت پروتکل‌های بهداشتی انجام بگیرد.

منبع: تسنیم
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۵
نام اکار
|
United Kingdom
|
۱۹:۳۴ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۶
0
0
تو رو خدا رحم کن گفتی دلار و طلا ارزون میشه قیمتها رفتن پیش خدا گفتی گشایش اقتصادی تو راهه که زدی ملت رو گشاده گشاد کردی تو رو خدا با تروریستها کاری نداشته باش که بدبخت میشین
asghar
|
Canada
|
۰۶:۲۰ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۷
0
0
با سلام و صبح بخیر . ما هم دعا و ارزو میکنیم خداوند متعال هر چه زودتر این گرفتاریها را برطرف نماید انشالاه .
asghar
|
Canada
|
۰۶:۲۲ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۷
0
0
با سلام و صبح بخیر . ما هم دعا و ارزو میکنیم خداوند متعال هر چه زودتر این گرفتاریها را برطرف نماید انشالاه .
asghar
|
Canada
|
۰۶:۲۲ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۷
0
0
با سلام و صبح بخیر . ما هم دعا و ارزو میکنیم خداوند متعال هر چه زودتر این گرفتاریها را برطرف نماید انشالاه .
Zada
|
Singapore
|
۰۵:۰۹ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۸
0
0
افزايش مصرف کننده معامله گران نفت ایران در آسیا از طریق سفارتخانه های ایران در هند و چین و فیلیپین و اندونزی به میزان قابل توجهی افزایش مشتریان ایرانی از آسیا است . او تولید نفت را به حداکثر حجم افزایش داد تا به شرکت های هنگ کنگ برسد زیرا آنها یک شبکه مصرف کننده در چین دارند . استخدام کارشناسان بازاریابی چینی به بازار چین و شرکت ali baba چینی ها بسیاری از خریداران در سایت چینی alibaba شناسایی خریداران جدید نفت ایران
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار