کد خبر: 1024428
تاریخ انتشار: ۰۴ آبان ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۵
سردار یوسفعلی‌زاده:
نشست تخصصی «نقش زینبی زنان امروز در آیینۀ دفاع مقدس» با حضور جمعی از بانوان ایثارگر، مبارز، خانوادۀ رزمندگان و اهالی قلم در جوار حرم رضوی برگزار شد. مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان رضوی، یکی از سخنرانان این نشست بود.

سردار حسینعلی یوسفعلی‌زاده پیش از ظهر امروز در نشست تخصصی «نقش زینبی زنان امروز در آیینۀ دفاع مقدس» که به همت اندیشگاه رضوی سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی و اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان رضوی در قالب هفتادوششمین نشست شمس برگزار شد، حضور یافت. وی در این نشست اظهار داشت: زنان مجاهدپرور اسلامی، امروز با گذشت 40 سال، همچنان مفتخر به حضور در صف اول مجاهدت و فعالیت دوشادوش مجاهدان در میدان مبارزه با ظلم و ظالم هستند. وی افزود: زنان انقلابی نقش‌ خود را به‌درستی و به معنای واقعی به جا آوردند که یکی از این نقش‌ها حمایتگری و پشتیبانی بوده‌است.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان رضوی تصریح کرد: همراهی و هم‌سنگری، هم‌فکری و هم‌نظری با همسر، معرفت و بصیرت، معلم و راهنمای خانواده، روحیه‌بخشی، اقناع‌گری، صبوری، افشاگر دشمن، ولایت‌مداری و روحیه جهادی از نقش‌ها و ویژگی‌های زنان انقلابی و زینبی در طول این دوران است که برای هر یک از این عناوین، نمونه‌های پرشماری در ذهن دارم. وی افزود: هیچ مردی بدون حمایت زن به جایگاهی نرسیده‌است و تمامی آنهایی که توانستند برای کشور خود گامی بردارند، به‌یقین، از همراهی زنان برخوردار بودند. یوسفعلی‌زاده خاطرنشان کرد: امروز، زنانِ بامعرفت و بابصیرت جامعه اسلامی، مانند مردان، سرباز باوفای ولایت هستند و نقششان در این زمینه بالاتر از مردان بوده‌است.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان رضوی با بیان اینکه گاه جریان‌هایی با آبشخور غربی در تلاش هستند تا راه جهاد را ویرانگر، خشن، بی‌فایده و بی‌منطق تفسیر کنند، گفت: زنان مسلمان دارای روحیۀ انقلابی در مقابل تحریف، انحراف، فراموشی و غفلت از میراث شیران، هوشیارند.

همچنین در بخشی دیگر از این نشست، سکینه نیک، مدیر مدرسه علمیه حضرت خدیجه(س) مشهد به برخی از صفات حضرت زینب(س) در واقعۀ عاشورا اشاره کرد و اظهار داشت: زینب کبری(س)، دشمن‌شناس، موقعیت‌شناس، وظیفه‌شناس و محو در ولی بود. وی افزود: آن چیزی که مهم است زن امروز از زینب کبری(س) بیاموزد، این است که در هر زمان وظیفۀ او چیست. نیک با تأکید بر اهمیت زنده‌نگه‌داشتن میراث دفاع مقدس گفت: یکی از کارهای حضرت زینب(س)، ابلاغ پیام عاشورا به تاریخ بود و ایشان این پیام را جاودانه کرد.

مهدیه خادم، پژوهشگر و مدرس حوزه و دانشگاه نیز یکی دیگر از سخنرانان این نشست بود. وی صبر، بصیرت، ولایت‌مداری، ایستادگی در راه حق، شجاعت و شهامت را از ویژگی‌های حضرت زینب کبری(س) برشمرد و تصریح کرد: شکیبایی و استقامت در دین از نمودهای صبر زینبی است که در بحران و شرایط فتنه اهمیت بیشتری دارد. خادم، فصاحت و بلاغت را از دیگر ویژگی‌های حضرت زینب(س) ذکر کرد و گفت: در حالی که پیش از واقعۀ عاشورا، حتی همسایۀ حضرت، روی ایشان را ندیده و صدای ایشان را نشنیده بود، در شرایطی که رسالت ایشان ابلاغ پیام عاشورا بود، با فصاحت و بلاغت در میان مردان و زنان و حتی دربار یزید خطبه خواندند و روشنگری کردند و در عصر انقلاب اسلامی نیز می‌طلبد زن مسلمان انقلابی این‌گونه باشد.

سرهنگ جهانگیر فیض‌آبادی نیز در این نشست با تأکید بر اینکه هیچ سندی مبنی بر حضور زنان در خط مقدم جبهه‌ها وجود ندارد، اظهار داشت: بانوان در پشت جبهه و در سنگرهای کمک‌رسانی و امداد و بهداشت به جبهه‌ها خدمت کردند. وی تحریف دفاع مقدس را از آفت‌های این حوزه برشمرد و گفت: واحد مطالعات دفاع مقدس در کتابخانۀ تخصصی ادبیاتِ کتابخانۀ مرکزی آستان قدس رضوی، گنجینه بزرگی از اطلاعات است و پژوهشگران می‌توانند از این منابع، بهترین استفاده را ببرند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار