کد خبر: 1024677
تاریخ انتشار: ۰۵ آبان ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۷
کاهش قیمت نفت، کاهش برنامه ریزی تولید این محصول در آمریکا و اوکراین و افزایش تولید در آفریقا، کاهش تولید و تقاضا برای ذرت به دلیل شیوع ویروس کرونا منجر به افزایش قیمت این محصول در بازار جهانی شد.
به گزارش روابط عمومی اتحادیه واردکنندگان نهاده‌های دام و طیور ایران (آوندا)، کاهش کشت ذرت در آمریکا و اوکراین با افزایش کشت این محصول در صحرای جنوب آفریقا و سیبری جبران شده و تولید جهانی امسال بیش از سال گذشته خواهد بود، ولی ذرت آفریقا برای بازار ایران ناشناخته است و برای مقصد ایران روند صعودی قیمت ذرت ادامه خواهد داشت.

کاهش شدید قیمت نفت در بازار‌های جهانی، کاهش برنامه ریزی تولید این محصول در آمریکا و اوکراین و افزایش تولید ذرت در آفریقا، همچنین کاهش تولید و تقاضا برای ذرت به دلیل شیوع ویروس کرونا منجر به افزایش قیمت ذرت در بازار‌های جهانی شد بنابراین روند صعودی قیمت ذرت به مقصد ایران ادامه دار خواهد بود.



تحلیل بازار جهانی ذرت از ۲۰ سپتامبر تا ۲۵ اکتبر ۲۰۲۰

کاهش شدید قیمت جهانی نفت خام در سال در ۲۰۲۰، توجیه جایگزینی ذرت برای سوخت و انرژی را کاهش داده و به این ترتیب بازار ذرت با کاهش برنامه ریزی شده تولید خصوصا در امریکا که بزرگترین تولید کننده جهانی ذرت است (سهم بالای ۳۰ درصد) روبرو شد و کاهش شدید تولید ذرت در ایالات متحده و اوکراین در یک ماه اخیر، روند قیمت ذرت را صعودی کرده است به طوری که حتی کاهش تقاضای واردات ذرت ایران، کنیا و کشور‌های اروپایی نیز نتوانسته اثر این کاهش عرضه را جبران کند.

از طرف دیگر بیماری سراسری COVID ۱۹، تولید و تقاضا را به موازات کاهش داده خصوصا برای اتحادیه اروپا با توجه به نتایج حاصل از بیماری کووید ۱۹، پیش بینی مشکلات برداشت ذرت تولیدی خود تاثیرات منفی در، درخواست‌های گوشت هتل ها، رستوران‌ها و سازمان‌ها شاید تاثیر زیادی در کاهش تجارت مهمترین شرکای تجاری ذرت جهان یعنی اوکراین و اتحادیه اروپا را به وجود آورد که چین با افزایش تقاضای خود این شوک و نوسان را تا حدودی اصلاح کرد، ولی مسیر قیمت جهانی ذرت صعودی شد.

یکی از مهمترین پدیده‌های اخیر تغییر نرخ برابری دلار در مقابل ارز‌های محلی یعنی پسوا، روبل و ... بود که به افزایش قیمت منجر شد به همین دلیل برای ایران با توجه به تحریم‌های یکجانبه که منجر به صفر شدن قدرت جابجایی ارز و انتقال ارز شده است، عملا اگر مسیر تهاتر کالایی باز نشود، حذف از بازار برنامه ریزی شده جهانی ذرت را خواهیم داشت که در بازار داخلی منجر به افزایش ریسک و پریمیوم ایران و مواجهه با قیمت‌های بالاتر از قیمت پایه‌های بورسی انتظار می‌رود.

در حال حاضر تحویل ذرت‌های دامی توسط کشاورزان روسی با مانع تحویل به دلیل انتظار روند صعودی مواجه شده است و بازار اوکراین نیز با کاهش تناژ تولید و افزایش تقاضای چین مسیر صعودی را تشدید کرده است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار