کد خبر: 1026261
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۹ - ۰۰:۳۰
مردی که به اتهام قتل و سرقت مسلحانه در بازداشت به سر می‌برد موفق شده است با همدستی هشت عضو باند خود شهروندان را به بهانه خوش حسابی فریب دهد و با دستبرد به حساب آن‌ها پول میلیاردی به جیب بزند.
سرویس حوادث جوان آنلاین: سرهنگ داوود معظمی گودرزی، رئیس پلیس فتا پایتخت گفت: چندی قبل مردی وارد پلیس فتای تهران شد و ماجرای یک کلاهبرداری را شرح داد. شاکی گفت: «روز گذشته یک نفر با شماره تلفن همراهم تماس گرفت و گفت که من به علت خوش حسابی در قرعه‌کشی رادیو جوان شرکت داده شده و برنده کمک هزینه عتبات‌عالیات شده‌ام. او از من خواست برای دریافت کردن پول به باجه عابربانک بروم تا پول را به حسابم کارت به کارت کند. من هم به حرفش اعتماد کردم و خودم را به باجه عابربانک رساندم. آن مرد دوباره با گوشی تلفن همراهم تماس گرفت و عملیات تغییر رمز و انتقال پول را آن طور که خواست بود انجام دادم. ساعتی بعد از پایان کار پیامکی دریافت کردم که نشان می‌داد موجودی حسابم برداشت شده است که فهمیدم آن فرد کلاهبردار بوده و به این شیوه ۱۰۰‌میلیون تومان از حسابم برداشت کرده است.»

بعد از مطرح شدن شکایت، مأموران پلیس فتا در این باره تحقیق کرده و متوجه شدند کلاهبرداری از سوی مردی زندانی رقم خورده است. در بررسی بیشتر مشخص شد که متهم از مجرمان سابقه‌دار است که به اتهام سرقت مسلحانه و ارتکاب قتل بازداشت شد و در زندان به سر می‌برد. تحقیقات همچنین نشان داد که متهم با همدستی هشت نفر از اعضای باند خود در حال خالی کردن حساب شهروندان است و به این شیوه به حساب بیش از یکصد نفر دیگر دستبرد زده است.

بعد از کامل شدن تحقیقات بود که کارآگاهان پلیس فتا موفق شدند در جریان عملیات پلیسی همه اعضای باند را بازداشت کنند. مأموران پلیس در بازرسی از مخفیگاه متهمان بیش از ۱۸۰‌سیمکارت، تعداد زیادی تلفن همراه و دیگر ادوات مجرمانه کشف کردند.

سردسته باند در بازجویی‌ها گفت: من به اتهام قتل عمد در زندان به سر می‌برم. مدتی قبل بود که نقشه‌ام را با یکی از زندانیان در میان گذاشتم و قرار شد به این شیوه از مردم کلاهبرداری کنیم. البته برای اجرای نقشه به افرادی در بیرون زندان نیاز داشتیم که به تلفن همراه، کارت‌های بانکی برای انتقال پول یا اینترنت بانک دسترسی داشته باشند که هفت زن و مرد را از بیرون زندان وارد باند کردیم. سرهنگ داوود معظمی گودرزی، رئیس پلیس فتای پایتخت گفت: در حال حاضر ارزش ریالی پرونده یک‌میلیارد و ۲۵۰‌میلیون تومان است و تحقیقات برای کشف جرائم بیشتر متهمان ادامه دارد. وی ادامه داد: ممکن است شیوه‌های کلاهبرداری این افراد مجرم متفاوت باشد، اما در نهایت به یک شیوه عمل می‌کنند و با اعلام برنده شدن مخاطبان، با ترفند‌های ماهرانه تمام اطلاعات حساب بانکی یا کارت عابر بانک افراد را دریافت کرده و با استفاده از آن اقدام به برداشت از حساب افراد می‌کنند. وی افزود: کاربران ضمن حفظ هوشیاری و توجه به توصیه‌های پلیس فتا مراقب فریب افراد سودجو در فضای سایبری باشند و با در اختیار قرار ندادن اطلاعات حساب بانکی خود به دیگران، مجرمان را در عملیاتی کردن اهداف خود ناکام بگذارند.
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
اسدبیگی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۳۷ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۹
0
0
از من هم به همین شیوه کلاهبرداری شده چطوری و کجا باید مراجعه کنم
ممنون میشم راهنناییم کنید
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار