کد خبر: 1026519
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۹ - ۲۳:۲۱
با روی کار آمدن دولت دموکرات‌ها در امریکا و کنار رفتن ترامپ قمار باز، برخی ذوق‌زدگی‌ها در داخل از نوعی خوش‌بینی دوباره به دولت استعماری امریکا حکایت دارد که بیشتر با اهداف انتخاباتی و تحت‌تأثیر قرار دادن انتخابات ۱۴۰۰ در ایران صورت می‌گیرد. حال آنکه تجربه حکمرانی دولت‌های امریکا اعم از جمهوری‌خواه و دموکرات گویای این واقعیت تلخ است که این دو حزب مسلط بر کاخ سفید به کمتر از فروپاشی جمهوری اسلامی ایران راضی نمی‌شوند و اگر به ظاهر تغییراتی در نحوه مواجهه آن‌ها با جمهوری اسلامی ایران دیده شده، بیشتر تاکتیکی و تفاوت در روش برخورد بوده و اصل دشمنی آن‌ها با ملت ایران محفوظ نگه داشته شده‌است؛ حقیقتی که طی چهار دهه گذشته به شدیدترین روش ممکن به اجرا گذاشته شده‌است.
سرویس سیاسی جوان آنلاین: توافق خسارت‌بار برجام که اتفاقاً در دولت دموکرات‌های به اصطلاح جنتلمن و «مؤدب» تجربه شد، تنها گوشه‌ای از خوش‌بینی‌های جریانی در داخل به آن‌ها بود که با شعار تنش‌زدایی و «تعامل» با جهان شکل گرفت و شد آنچه نباید می‌شد، اما گویی این تجربه تلخ عبرت آموز نبوده و با روی کار آمدن بایدن دموکرات در امریکا، همان جریان در «سراب امریکا باوری» نقش تطهیر شیطان بزرگ را بازی می‌کند و در آرزوی گشایش در اوضاع اقتصادی ناشی از بی‌تدبیری دولت برآمده از اصلاحات، باز هم می‌خواهد نسخه وابستگی و نگاه به خارج از مرز‌ها را تجویز کند؛ مسئله‌ای که روز گذشته مورد نقد رئیس دستگاه قضا هم قرار گرفت و آیت‌الله رئیسی تأکید کرد: «این بر خلاف عقلانیت در حکمرانی است که برنامه ملی خود را در گرو آمد و رفت افراد در خارج از کشور بگذاریم.»

آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی که در جلسه شورای عالی قوه قضائیه سخن می‌گفت، اظهار داشت: بر اساس تأکید رهبر معظم انقلاب، راهبرد و سیاست جمهوری اسلامی مأیوس کردن دشمن در حوزه اقتصاد، امنیت و فرهنگ است که با توانمند شدن ما در این حوزه‌ها تحقق می‌یابد. رئیس قوه قضائیه با تأکید بر اینکه امروز کاملاً مشخص شده صیانت از حقوق و منافع ملت و تأمین امنیت و دستیابی به رفاه ملی در گرو افزایش توان ملی است، تصریح کرد: این بر خلاف عقلانیت در حکمرانی است که برنامه ملی خود را در گرو آمد و رفت افراد در خارج از کشور بگذاریم. هر چند تروریستی که دستش به خون قهرمان ملی ما آلوده بود، امروز از کاخ نمرودی خود بیرون انداخته شده‌است، اما جمهوری اسلامی از عزم خود در اجرای عدالت نسبت به عوامل ترور حاج قاسم و تروریست‌های اقتصادی عقب‌نشینی نمی‌کند.

عزم ایران برای انتقام از عاملان ترور حاج قاسم

رئیسی اظهار داشت: درست است تروریستی که دستش به خون قهرمان ملی ما آلوده بود، از کاخ نمرودی‌اش بیرون انداخته شده‌است، اما جمهوری اسلامی از عزم راسخ خود برای اجرای عدالت نسبت به عوامل ترور حاج قاسم سلیمانی و تروریست‌های اقتصادی که در قالب تحریم علیه ملت ایران مرتکب جنایت شدند، عقب‌نشینی نخواهد کرد. رئیس قوه قضائیه خاطر نشان کرد که با ترور چهره شاخص مبارزه با تروریسم در دنیا، نه‌تن‌ها به ملت ایران که به ملت‌های منطقه و همه ملت‌های مسلمان جفا شد و حمله خونبار گروهک تروریستی داعش به دانشگاه کابل را نمونه‌ای از این جفا دانست.

داعش را دموکرات‌ها راه انداختند و جمهوری خواهان استفاده کردند

آیت‌الله رئیسی تصریح کرد: افراد جاهلی که به کانون علم و اندیشه حمله کردند و دانشجویان بی‌گناه و بی‌پناه را به خاک و خون کشیدند، تروریست‌هایی بودند که به دست دموکرات‌های امریکا ساخته شدند و جمهوری‌خواهان هم از آن‌ها بهره‌برداری کردند و ما این جنایت را از جانب داعش می‌دانیم.

رئیس قوه قضائیه با ابراز همدردی با دولت و ملت افغانستان و جامعه حقوقی این کشور و بازماندگان قربانیان این حادثه، همدلی و همنوایی ملت ایران با ملت مظلوم افغانستان که با نوای «جان پدر کجاستی؟!» شکل گرفت، اقدامی قابل‌ستایش و نشانه پیوند عمیق دو ملت دانست. رئیسی با بیان حکیمانه خواندن رهنمود‌های مقام معظم رهبری برای افزایش قدرت ملی تأکید کرد: همه مسئولان و دست‌اندرکاران باید کار و تلاش مضاعف برای ارتقای توان ملی کنند و هر چه در ابعاد مختلف توانمندتر شویم، دشمن بیشتر مأیوس می‌شود و عقب‌نشینی می‌کند.

نقش شورا‌های حل اختلاف در صلح و سازش قضایی

رئیس قوه قضائیه در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به «روز شورا‌های حل اختلاف»، شورا‌های حل اختلاف را ابتکار مرحوم آیت‌الله شاهرودی، رئیس اسبق قوه قضائیه دانست و گفت: شورا‌های حل اختلاف مجموعه‌ای اثربخش است که خدمات ارزشمندی در حوزه صلح و سازش انجام داده‌است.

آیت‌الله رئیسی با اشاره به مشکلات قانونی و لجستیک شورا‌های حل اختلاف و با بیان اینکه لایحه ساماندهی شورا‌های حل اختلاف تقدیم دولت شده و مدت‌هاست در کمیسیون لوایح دولت قرار دارد، خواستار تسریع در ارسال این لایحه به مجلس شد. رئیس قوه قضائیه با تأکید بر اینکه دستگاه قضا بر اساس اختیارات قانونی خود می‌تواند لوایح معطل مانده را پس از طی مدت زمانی مشخص مستقیماً به مجلس بفرستد، در عین حال متذکر شد: اکنون که دولت برای بررسی لایحه شورا‌های حل اختلاف وقت گذاشته، بنای ما این است که با یک کار جامع کارشناسی و با توافق دو قوه به مجلس برود.

آیت‌الله رئیسی با اشاره به اهمیت مسئله صلح و سازش در کاهش اختلافات و دعاوی حقوقی و پرونده‌های قضایی گفت: در بسیاری از پرونده‌های خانوادگی یا دعاوی مالی قضات مکلف هستند قبل از انجام هر کاری طرفین را به صلح و سازش دعوت کنند. رئیس قوه قضائیه خاطر نشان کرد: در نظام خانواده قرآنی که بر مبنای رحمت و مودت استوار شده، اولین راه برای حل مشکلات بین زوج و زوجه، حکمیت و داوری است و اگر یک خانواده‌ای به هر دلیلی دچار آسیب شد، رجوع به دستگاه قضایی و دادگاه، باید آخرین راهکار باشد.
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۰
0
0
به یکی گفتند این گونه آب ننوش که عقلت کم می شود. او در جواب گفت: عقل دیگر چیست؟!
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار