کد خبر: 1026697
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۹ - ۰۰:۲۵
از تجهیز بیمارستان سنندج تا اشتغالزایی در اصفهان
ر سیستان و بلوچستان ۱۲ پزشک جهادگر به شهرستان قصرقند رفته‌اند تا با معاینه ساکنان محروم این منطقه به وضعیت بهداشت و درمان و سلامت آن‌ها رسیدگی کنند و بسیج سازندگی اصفهان هم با هدف ایجاد اشتغال و توجه به اقتصاد مقاومتی طرح راه‌اندازی صندوق‌های قرض‌الحسنه مردم‌یار را با استفاده از ظرفیت مردمی و همچنین آموزش مشاغل خرد و خانگی پیگیری می‌کند.
محمد‌رضا هاديلو

سرویس ایران جوان آنلاین: وقتی از جهاد خدمت صحبت به میان می‌آید، منظور اقداماتی است که نیرو‌های سپاهی، بسیجی و جهادگران در اقصی نقاط کشور انجام می‌دهند و برای یاری رساندن به هموطنان از هیچ تلاش و ایثاری فروگذار نیستند. بر همین اساس در کردستان، سپاه استان درصدد فراهم کردن تجهیزات و لوازم درمانی مورد نیاز بیمارستان جدید ۶۴ تختخوابی شهید قاضی سنندج است که در زیربنایی به متراژ ۱۴ هزار متر مربع، دارای بخش‌های مهم و ضروری است و به زودی به بهره‌برداری می‌رسد. در سیستان و بلوچستان ۱۲ پزشک جهادگر به شهرستان قصرقند رفته‌اند تا با معاینه ساکنان محروم این منطقه به وضعیت بهداشت و درمان و سلامت آن‌ها رسیدگی کنند و بسیج سازندگی اصفهان هم با هدف ایجاد اشتغال و توجه به اقتصاد مقاومتی طرح راه‌اندازی صندوق‌های قرض‌الحسنه مردم‌یار را با استفاده از ظرفیت مردمی و همچنین آموزش مشاغل خرد و خانگی پیگیری می‌کند.

در کردستان، سپاه استان درصدد فراهم کردن تجهیزات و لوازم درمانی مورد نیاز بیمارستان جدید سنندج است.

بیمارستان ۶۴ تختخوابی شهید قاضی سنندج با زیربنای ۱۴ هزار متر مربع در بخش‌های آی سی‌یو، جراحی مردان و زنان، بستری وی آی‌پی، اورژانس و بخش زایمان و آزمایشگاه با تأمین اعتبارات لازم به بهره‌برداری خواهد رسید.

فرمانده سپاه بیت‌المقدس استان کردستان با بیان اینکه امکانات و تجهیزات لازم درمانی در بیمارستان جدید شهید قاضی سنندج فراهم می‌شود تا مردم دغدغه و نگرانی نداشته باشند، می‌گوید: «در بازدیدی که از این مرکز درمانی داشتیم در جریان پیشرفت فیزیکی این پروژه قرار گرفتیم. ساخت این بیمارستان پیشرفت‌های خوبی دارد و امیدواریم در آینده، شاهد رشد و ارتقای آن برای بهره‌برداری باشیم.»

سردار سیدصادق حسینی به نقش مؤثر بیمارستان ۶۴ تختخوابی شهید قاضی سنندج در ارائه خدمات مناسب درمانی به مردم اشاره می‌کند و ادامه می‌دهد: «بهره‌برداری از یک بیمارستان مجهز کمک می‌کند تا مردم با آرامش بیشتر و بهتر، خدمات درمانی را دریافت کنند.»

وی با تأکید بر اینکه در شرایط کنونی و هنگام بیماری، مردم نباید دغدغه درمان و نگران کمبود امکانات و تجهیزات لازم درمانی باشند، چراکه برخورداری از امکانات رفاهی، مهم‌ترین مؤلفه جامعه آرام است، می‌گوید: «همه دستگاه‌های دولتی و نهاد‌های انقلابی باید در کنار هم برای پیشرفت و آبادانی کردستان گام بردارند.»

خیمه پزشکان جهادگر در بلوچستان

پزشکان جهادگر به سیستان و بلوچستان رفته‌اند تا در منطقه قصرقند خمیه بزنند؛ جایی که با حمایت بنیاد مستضعفان به خدمت‌رسانی به محرومان این منطقه بپردازند و باری از دوش آنان بردارند.

در همین رابطه گروه جهادی پزشکی «شهید حاج قاسم سلیمانی» با حمایت بنیاد مستضعفان برای خدمت‌رسانی به مردم محروم جنوب استان سیستان و بلوچستان در شهرستان قصرقند مستقر شد.

دبیر نهاد پیشرفت و آبادانی بنیاد مستضعفان در قصرقند در این رابطه با بیان اینکه تعداد ۱۲‌پزشک جهادگر از استان تهران به دعوت بنیاد مستضعفان و همکاری سپاه شهرستان به قصرقند سفر کردند و قرار است نسبت به ویزیت و درمان بیماران و نیازمندان منطقه اقدام کنند، می‌گوید: «این کار قبلاً هم در مناطق مختلف انجام شده بود و حالا به سیستان آمده‌ایم تا نیاز ساکنان مناطق محروم این استان هم مرتفع شود.»

رضا بختیاری می‌افزاید: «این گروه جمعی از دندانپزشکان جهادگر هستند که از سالروز میلاد نبی مکرم اسلام (ص) در شهرستان قصرقند مستقر شدند و بیماران را به صورت رایگان ویزیت می‌کنند. خدماتی از قبیل ویزیت، ترمیم دندان ویژه دانش‌آموزان و مادران باردار و ارائه دارو توسط این‌گروه جهادی در اولویت است.»

ایجاد اشتغال با صندوق‌های قرض‌الحسنه مردم‌یار

در اصفهان، بسیج سازندگی این استان جهت ایجاد اشتغال و توجه به اقتصاد مقاومتی طرح راه‌اندازی صندوق‌های قرض‌الحسنه مردم‌یار با استفاده از ظرفیت مردمی و همچنین آموزش مشاغل خرد و خانگی با استفاده از ظرفیت سازمان‌های مختلف را پیگیری می‌کند.

رئیس سازمان بسیج سازندگی اصفهان در رابطه با اقدامات انجام گرفته توسط این نهاد برای ایجاد اشتغال می‌گوید: «یکی از اقدامات بسیج سازندگی ایجاد صندوق‌های قرض‌الحسنه مردم‌یار و اشتغالزا بود که توانستیم با استفاده از ظرفیت مردمی اهدافی را در جهت احیای سنت قرض‌الحسنه، تقویت مشارکت مردمی، محرومیت‌زدایی، کاهش وابستگی به بانک‌ها، ایجاد اشتغال و ایجاد تعاونی با شعار و مدل کار برای مردم، کار با مردم و کار توسط مردم دنبال کنیم.»

سرهنگ حسن عجمی از جمله اقدامات بسیج سازندگی برای ایجاد اشتغال در سطح استان را تأسیس صندوق‌های قرض‌الحسنه مردم‌یار با استفاده از ظرفیت مردمی و همچنین آموزش مشاغل خرد و خانگی با بهره‌مندی از ظرفیت سازمان‌های مختلف عنوان می‌کند و می‌افزاید: «این طرح از سال ۹۷ شروع شد و ایجاد یکهزار و ۵۶۸ صندوق در دستور کار بود که ما توانستیم یکهزار و ۲۶۵ صندوق را تشکیل دهیم، سامانه رسام ۱۱۰ و یارا را ثبت کنیم، به مربیان تسهیل‌گر آموزش دهیم و آن‌ها را برای ایجاد صندوق به دامان مردم بفرستیم.»

وی خاطرنشان می‌کند: «برای ایجاد و تکمیل صندوق‌های قرض‌الحسنه، با برخی بانک‌ها که طرح بانک جاری اجتماعی دارند و صندوق‌های کارآفرینی تفاهمنامه‌هایی داشتیم که توانستیم از ظرفیت صندوق کارآفرینی در روستا‌ها استفاده کنیم و از تمام این ظرفیت‌ها بهره بردیم تا بتوانیم ایجاد این صندوق‌های قرض‌الحسنه را محقق کنیم و یک گام مؤثر درجهت ایجاد اشتغال برداریم.»

عجمی در ارتباط با نتایج این طرح می‌گوید: «افتخار می‌کنیم ۱۲۶۵ صندوق با تعداد ۵۳ هزار و ۳۳۲ نفر عضو و ۱۵ میلیارد تومان اندوخته مالی ایجاد کردیم و صندوق‌ها توانستند ۶ هزار و ۴۲۰ وام اشتغال و معیشت ارائه کنند و عملاً توانستیم به طور متوسط وام ۲ میلیون تومانی در اختیار افراد قرار دهیم. هر صندوق باید براساس دستور کار سه شغل ایجاد کند که از ظرف ۳ هزار اشتغال به ۲ هزار و ۵۲۵ مورد در قالب صندوق‌ها ترتیب دادیم.»

وی می‌افزاید: «ایجاد ۶۰ تعاونی در دستور کار است که توانستیم با تفاهمنامه‌ای که با اداره کار و رفاه اجتماعی داریم، امسال تعدادی از این تعاونی‌ها را تأسیس و آموزش تعاونی‌ها را دنبال کنیم. از ظرفیت اداره کار و امور اجتماعی شهرستان‌ها استفاده کردیم و برای ایجاد تعاونی‌ها پیگیری‌های لازم را انجام دادیم.»

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان اصفهان در رابطه با اقدامات بسیج سازندگی در راستای اقتصاد مقاومتی نیز تصریح می‌کند: «در بحث اقتصاد مقاومتی که شعار مقام معظم رهبری بود، توانستیم ۲۰۰ میلیارد وام قرض‌الحسنه به مجموعه‌ها دهیم و برای ۱۲ هزار نفر در ۹ هزار واحد تولیدی اشتغال ایجاد کنیم. همچنین برای آموزش مشاغل خرد و خانگی از ظرفیت‌هایی مثل جهاد کشاورزی، فنی و حرفه‌ای استان و میراث فرهنگی استفاده کردیم و در این چند سال اخیر از سال ۹۴، ۳ هزار و ۷۳ دوره آموزشی ایجاد و ۶۳ هزار و ۲۵۷ نفر را در بحث آموزشی مشارکت دادیم.»

وی با بیان اینکه آموزش‌های ذکر شده در مقوله‌هایی مثل کشت زعفران، دام سبک و سنگین، زنبور عسل، قارچ، شترمرغ، گلخانه، پرورش مرغ بومی و موضوعاتی مثل پرورش بلدرچین، کبک و پرورش ماهی اتفاق افتاده است و یکی دیگر از کار‌های خیلی خوب که در بسیج سازندگی انجام شده، تبدیل کار در صنایع مختلف است؛ مثلاً در مکان‌هایی مثل سمیرم که محصول سیب خیلی خوبی دارد، توانستیم از این صنایع تبدیلی استفاده کنیم، می‌گوید: «بدین ترتیب قطب صنایع تبدیلی مثل لبنیات گلپایگان، عسل خوانسار، سرامیک شهرضا و صنایع دستی اصفهان ایجاد شده است و محصولات این عزیزان را با تأسیس نمایشگاه اقتصاد مقاومتی به فروش رسانده‌ا‌یم.»
 
با مسئولان
 
ایجاد اشتغال و آزادی زندانیان غیرعمد در رزمایش سوم
 
مرحله اول و دوم رزمایش کمک مؤمنانه حماسه‌ای توسط مردم، پایگاه‌های بسیج خواهران و برادران و گروه‌های جهادی بود که به کمک نیازمندان، مستضعفان و محرومانی که آسیب جدی در مسئله معیشت و بیماری کرونا دیده بودند آمدند و همدلی و مواسات را به منصه ظهور گذاشتند.

مرحله سوم نهضت کمک مؤمنانه از آغاز هفته وحدت شروع شده است و تا پایان سال جاری ادامه دارد و تفاوتش با رزمایش اول و دوم در مبانی عمیقی است که در این رزمایش وجود دارد. از جمله آن‌ها می‌توان به اشتغال پایدار که توسط نهادهایی، چون بنیاد مستضعفان، ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، کمیته امداد خمینی (ره) و آستان قدس رضوی برای محرومان و نیازمندان در حال انجام است یا آزاد‌سازی زندانیان غیرعمد، ازدواج آسان و جهیزیه اشاره کرد. البته کار‌هایی که در رزمایش اول و دوم انجام شد همچون قربانی، ضدعفونی و غربالگری در این مرحله نیز ادامه دارد. همچنین در رزمایش سوم، برای آگاهی دادن به مردم، عرصه‌های جدیدی برای جهادگران تعریف شده است. به طور مثال برای غربالگری به بیمارستان‌ها می‌روند و به کادر بهداشت و کادر خدماتی داخل بیمارستان کمک‌رسانی می‌کنند. قرار است در این مرحله از بسیج جامعه پزشکی، پرستاری و دانشجویان پرستاری نیز جهت خدمات‌رسانی در عرصه‌های دیگر کمک گرفته شود.
 
سردار محمد زهرایی
رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور
 
ساخت خانه برای نیازمندان در فارسان
 
به همت قرارگاه سازندگی سپاه چهارمحال و بختیاری و بسیج سازندگی سپاه ناحیه فارسان و با کمک جمعی از خیران یکی از پروژه‌های محرومیت‌زدایی که ساخت خانه برای نیازمندان بود در شهرستان فارسان تکمیل و با حضور سردار علی محمد اکبری، فرمانده سپاه حضرت قمر بنی‌هاشم (ع) افتتاح شد.

این پروژه که متعلق به یک خانواده کم بضاعت بود از طریق کمیته امداد شهرستان فارسان به سپاه ناحیه فارسان معرفی و جهت کمک‌رسانی به نیرو‌های جهادگر بسیج سازندگی فارسان واگذار شد. این واحد مسکونی در سال ۹۸ در حالی که مرحله سفت‌کاری ساختمان به صورت نه چندان کامل اجرا شده بود به جهادگران بسیج سازندگی در سپاه ناحیه فارسان واگذار شد و این برادران پیگیر ساخت و تکمیل پروژه شدند که به لطف خدا و با همت این دوستان در بسیج سازندگی پروژه تا قبل از محرم امسال تکمیل شد و هفته گذشته به طور رسمی به بهره‌برداری رسید. در تکمیل این پروژه ۹۰ میلیون تومان هزینه شد که ۴۰ میلیون تومان از این هزینه توسط خیران جمع‌آوری و مابقی آن نیز از سوی قرارگاه سازندگی تأمین شد و به لطف خدا این منزل مسکونی با بالاترین کیفیت ساخته شد و به این خانواده بی‌بضاعت که توان تکمیل آن را نداشتند تحویل داده شد. ان‌شاءالله در آینده نیز شاهد افتتاح چندین طرح دیگر خواهیم بود که توسط بسیج سازندگی سپاه ناحیه فارسان به اجرا درآمده است.
 
سرهنگ پاسدار حمید یزدانی
فرمانده سپاه ناحیه فارسان
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار