کد خبر: 1027942
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۴
وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی از استاد مهدی محقق به عنوان ستاره آسمان علم وادب یاد کرد و به مقام شامخ این استاد عرصه فرهنگ و ادب و علم ادای احترام کرد.
سرويس فرهنگ وهنر جوان آنلاين: در یادداشت علی جنتی به مناسبت بزرگداشت استاد مهدی محقق که یکشنبه 25 آبان در تالار وحدت از سوی کمیسیون ملی یونسکو-ایران برگزار شد آمده است:

به نام خداوند جان و خرد
كزين برتر انديشه بر نگذرد

بسيار مايل بودم كه در اين همايش ارجمند كه به ابتكار كميسيون ملي يونسكو به افتخار بزرگداشت استاد گرانقدر جناب آقاي دكتر مهدي محقق برگزار شده شركت كنم ولي توفيق نصيبم نشد و لذا بدينوسيله مراتب ارادت قلبي خود را نسبت به اين بزرگوار ابراز مي‌دارم.
زبان من نارسا است از اينكه بخواهم در وصف شخصيتي همچون دكتر مهدي محقق نادره عصر ما و يكي از ستارگان پر فروغ آسمان علم و دانش و ادب و معرفت در دنياي معاصر سخن بگويم. شخصيتي كه در دوران عمر با بركت خود در رشته هاي مختلف علوم اهم از زبان و ادبيات فارسي، حكمت و فلسفه اسلامي، تاريخ پزشكي اسلامي، كلام اسلامي، فقه و اصول سرآمد است و در تمامي اين رشته‌ها داراي تأليفات ارزشمندي است كه در تاريخ معاصر كشورمان كمتر كسي را به اين جامعيت مي شناسيم.
به همين دليل در بسياري از مجامع و گروه هاي علمي در داخل و خارج از كشور عضويت داشته و ارتباط نزديكي با شخصيت هاي علمي جهان اسلام برقرار نموده است. ايشان با بهره‌گيري از تحصيلات حوزوي در حد اجتهاد و تحصيلات دانشگاهي به عوان استاد برجسته و ممتاز دانشگاه با برخورداري از اساتيد نامدار حوزوي و دانشگاهي از جمله مفاخر ارزشمندي محسوب مي شود كه اينجانب افتخار داشتم در دوران تصدي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي از وجود با بركت وي به عنوان رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگي بهره گيري نمايم زيرا عميقاً اعتقاد داشتم كه فردی بايد در رأس اين انجمن قرار گيرد كه خود جزء مفاخر علمي كشور باشد. در دوران درخشان خدمت ايشان در انجمن آثار و مفاخر فرهنگي و دهها مراسم بزرگداشت براي انديشمندان و مفاخر علمي كشور برگزار شد كه خوشبختانه عموم سخنرانيها و مقالات آن به صورت منظم به چاپ رسيده است.
نام استاد مهدي محقق در بسياري از انجمن‌هاي علمي از جمله انجمن فلسفه ايران، بنياد دائره المعارف اسلامي، فرهنگستان زبان و ادبيات فارسي، فرهنگستان علوم پزشكي و پژوهشكده تاريخ علم مي‌درخشد و حضور ايشان در چندين فرهنگستان در كشور هاي مصر، هند، سوريه و اردن و مؤسسات مطالعاتي بين‌المللي مايه كسب افتخار براي كشورمان بوده است.
اينجانب ضمن تشكر از برادر ارجمندم جناب آقاي دكترحجت الله ايوبي كه به اين امر مهم و شايسته همت گماردند و ما را به تماشاي خورشيد نشاندند از خداوند متعال سلامتی و بقاء عمر با بركت اين استاد ارجمند را خواستارم و براي ايشان آرزوي موفقيت هاي بيشتر دارم. در پايان براي حسن ختام به شعري از مرحومه پروين اعتصامي توسل میجويم كه‌ فرمود :

گويند عارفان، هنر و علم كيميا است وان مس كه گشت همسر اين كيميا طلااست
فرخنده طائري كه بدين بال و پر پرد هم دوش مرغ دولت و هم عرصه هماست.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار