کد خبر: 1032955
تاریخ انتشار: ۰۸ دی ۱۳۹۹ - ۰۰:۱۸
نادر طالب‌زاده در نشست مجازی جشنواره عمار:
وحید جلیلی: عمار نه‌تن‌ها دچار استحاله نشد، بلکه روز‌به روز بر آرمان‌های انقلابی خود پافشاری کرد و نه تن‌ها موجب ریزش نشد، بلکه سال به سال مشارکت در آن بیشتر شد
نوید پارسا
سرویس فرهنگ و هنر جوان آنلاین: دبیر اجرایی جشنواره یازدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار گفت که امسال به دلیل شیوع ویروس کرونا، اکران آنلاین در سامانه «عماریار» جای اکران حضوری در سینما فلسطین را گرفته‌است.

نشست خبری یازدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار با حضور وحید جلیلی رئیس شورای سیاستگذاری جشنواره، نادر طالب‌زاده دبیر جشنواره و امین سردارآبادی دبیر اجرایی جشنواره، دیروز به صورت مجازی برگزار شد.

سردارآبادی در این نشست گفت: سینما فلسطین که محل نمایش آثار بود، امسال به دلیل شیوع ویروس کرونا در جشنواره نیست و اکران‌ها به سامانه عماریار منتقل شده‌است. ۱۰ صبح پنج‌شنبه (۱۱ دی‌ماه) نخستین اکران آغاز می‌شود و ۱۰ صبح شنبه ۲۰ دی‌ماه آخرین اکران است. در اکران آنلاین، افراد به صورت جمعی می‌توانند فیلم ببینند و با کارگردان اثر به بحث و گفتگو بپردازند. وی درباره موضوع «بلیت اختیاری» توضیح داد: مخاطبان فیلم‌ها پس از تماشای فیلم، متناسب با رضایتی که دارند با خرید بلیت به فیلمسازان جشنواره عمار برای تولید آثار بهتر و بیشتر کمک می‌کنند. دبیر اجرایی جشنواره مردمی خاطر نشان کرد: هر سال اکران‌های مردمی زودتر آغاز می‌شود و روز گذشته مستند «ماح» در یک اکران در شهر جهرم بیش از ۵۰۰ مخاطب داشته‌است و نوید این را می‌دهد که فیلمساز‌ها می‌توانند مخاطبان خود را در همه ایران پیدا کنند.

یک برنامه زنده هر شب از افق

جلیلی در ادامه این نشست مجازی گفت: امسال به دلیل رعایت آیین‌نامه‌های بهداشتی، برنامه سینما فلسطین را نداریم و در عوض یک برنامه زنده هر شب در شبکه افق داریم. در آن برنامه به معرفی خانم ژوبرت بیشتر خواهیم پرداخت.

جلیلی به بخش «قصه ما» در یازدهمین جشنواره فیلم عمار پرداخت و گفت که این بخش میزبان قصه‌هایی است که در سینمای ایران به آن پرداخته نشده‌است و مردم سوژه‌های مدنظر خود را معرفی می‌کنند تا گنجینه عظیمی برای فیلمسازان فراهم شود. در حال حاضر هزار موضوع و قصه و شخصیت در سایت جشنواره گردآوری شده‌است.

از انقلابی‌ماندن «عمار» عصبانی هستند

جلیلی در بخش دیگری از سخنان خود به فروش ۷ میلیارد تومانی «منطقه پرواز ممنوع» اشاره کرد و گفت: اگر این ساخته عمار شکست می‌خورد، خیلی‌ها شمشیر می‌کشیدند و قلمشان را تیز می‌کردند، اما وقتی موفقیت آن را دیدند، مجبور به سکوت شدند. بدون هیچ اغراقی، هنرمندان جوان طلایه‌دار یک جریان قدرتمند در سینمای ایران هستند و عمار هم به سهم خود به آن‌ها کمک خواهد کرد. وی گفت: امسال یازدهمین دوره جشنواره عمار برگزار می‌شود و بعضی هنوز عصبانی هستند که چرا عمار اینقدر انقلابی مانده‌است؛ یعنی عمار نه‌تن‌ها دچار استحاله نشد، بلکه روز‌به‌روز بر آرمان‌های انقلابی خود پافشاری کرد و نه‌تن‌ها موجب ریزش نشد، بلکه سال به سال مشارکت بیشتر شد و از ۲۰ فیلم در دوره اول، به ۲هزارو۴۰۰ فیلم در دوره یازدهم رسیده‌است.

رئیس شورای سیاستگذاری جشنواره مردمی فیلم عمار اذعان کرد: ما ناراحت نمی‌شویم که جشنواره عمار را نقد کنند. حتی بعضی خبرگزاری‌های وابسته به نهاد‌های انقلابی خیلی تند نقد می‌کردند و البته خیلی هم خوب است، چون با نقد‌های منصفانه، امکان آسیب شناسی و رشد جشنواره پدید خواهد آمد.

برخی آثار عمار قابل پخش در تلویزیون نیست

طالب‌زاده، دبیر جشنواره هم در ادامه این نشست طی سخنانی گفت: شاهد بلوغ در جشنواره عمار هستیم؛ این جشنواره قلعه‌ای برای فیلمسازان معتقد و متعهد به انقلاب اسلامی است. جشنواره عمار به آزادی بیان توجه ویژه‌ای دارد و برخی آثار این جشنواره قابل پخش در تلویزیون نیست و به ارگان‌های مختلف بر می‌خورد؛ این جشنواره یخ‌های مصنوعی ممیزی را می‌شکند، چون اگر ما روایت نکنیم، دشمن روایت می‌کند. بنده برنامه سازان تلویزیونی را به دیدن آثار عمار تشویق می‌کنم تا آن‌ها را شکار کنند و برای ساخت برنامه دعوت کنند.
دبیر جشنواره عمار در بخش دیگری از این نشست تصریح کرد: عمار یک فضای غیرتعارفی است و مشتقاتی مانند اکران مردمی هم آن را جذاب‌تر کرده‌است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار