کد خبر: 1033452
تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۴
انتخابات روستایی عشایری انگار فتح الفتوح سئول نشینان بود، چون پس از قلع و قمه کردن چند کاندیدای مدعی به بهانه‌های واهی در نهایت نفر مورد نظر را توانستند بر کرسی ریاست این فدراسیون بنشانند، اما همینجا خدمتتان عرض می‌کنیم که خانه پر مدیریت سفارش شده و مهندسی شده این جناب رئیس روستایی تا پایان دولت دوازدهم خواهد بود مگر آنکه تکیه اش را از دوش عمو‌ها بردارد و یک حرکتی برای توسعه ورزش در روستا‌ها انجام دهد... یقینا تا پایان سال باید بچرخد و سوت بزند، چون بودجه‌ای نمانده و از طرفی کرونا هم بهانه خوبی است... دوستانی هم که سریع از سر کول هم بالا رفتند تا با سردار فاتح عکسی بیادگار بگیرند عجله نکنند، چون وی یک اتوبوس از رفقا را از کیش و ولایت و وزارت همراه آورده است.
سیدرضا فیض آبادی  - با این وجود در همین انتخابات روز ۴ شنبه یک کاندیدای مستقل با کمترین امکانات توانست یک سوم آرای مجمع را بگیرد. یعنی ۱۱ رای چگینی در برای. ۲۹ رای امیری خراسانی را باید دو برابر دانست، چون ۱۵ تا از ۲۹ رای دقیقا آرای خود وزارت است و...
با این وجود، چون هنوز کاری نکرده با شخص رئیس جدید روستایی کاری نداریم و ما هم امیدواریم نه برای تمام روستا‌ها که حداقل برای چند روستا در هر استان یک حرکتی صورت بگیرد. چون واقعا سرانه ورزش در روستا‌ها منهای صفر است... در دوره غلامرضا جعفری یک کار‌های زیربنایی صورت گرفت و حداقل آنکه برای هر روستای بالای ۳۰۰ خانوار یک زمین فوتبال و تعدادی توپ و تور و تیر دروازه اختصاص یافت..
بگذریم...
نگرانیم که این اتفاق برای فدراسیون سرنوشت سازی مثل پزشکی تکرار شود که اگر چنین شود فاجعه خواهد بود.
الان یک کاندیدا را آماده کرده اند و از همه توان و نفوذ خود آقایانی که دم از بی‌طرفی میزنند بهره می‌گیرند و به هیات‌ها و مدیران کل سفارش می‌کنند که تخصص خیلی مهم نیست و مدیریت لازم است برای اداره فدراسیون تا یک جوری بتوانند این یکی را هم تحمیل کنند.
اما چند نکته در این وسط وجود دارد. اول اینکه مجمع پزشکی ورزشی با روستایی عشایری زمین تا آسمان تفاوت دارد.
ثانیا اگر به رزومه کاندیدا‌های مستقل پزشکی نگاه کنیم افرادی را می‌بینیم که هم تخصص دارند و هم تعهد و هم توان مدیریتی خود را در دور‌های قبل اثبات کرده اند. کاندیدا یی که عمری رو در پزشکی ورزشی سپری کردن و پله‌های ترقی را یکی یکی طی کردن و امتحان داده هستن خیلی تفاوت دارد با یک کاندیدایی که نه در ورزش سابقه مدیریت دارد و نه در پزشکی ورزشی و نه الفبای پزشکی را می‌داند.
یعنی همین امروز بر فرض محال اگر وی را به هر نحوی بر کرسی بنشانند یکسال طول می‌کشد تا با شاکله فدراسیون و هیات‌ها و کارکرد فدراسیون پزشکی آشنا شود و این یک بازی باخت باخت برای ورزش کشور است. خدا وکیلی نه آن کاندیدای محترم مورد حمایت وزارت را دیده ام و نه ارتباطی با این کاندیدا‌های مستقل دارم، ولی بحث سلامت ورزش و قهرمانان ورزش کشور است.
در فدراسیون روستایی شاید بتوان بدون تخصص و مدیریت یک جوری سرهم بندی کرد، ولی حساب پزشکی ورزشی از دیگر موارد جداست برای همین است که انتخابات پزشکی ورزشی را یک انتخابات خاص می‌دانیم..
در همین حال به استقلال هیات‌های پزشکی ورزشی هم اعتقاد داریم، چون در مطالب گذشته هم یاد آور شدیم این هیات‌ها به ندرت تحت تاثیر سفارش و وعده سفر خارجی و... قرار می‌گیرند، ولی حدود ۱۵ رای در جیب وزارت هست که باید نگران آن‌ها بود...
با همه این موارد اعتقاد داریم اگر انتخابات شکل طبیعی و دموکراتیک خود را طی کند باز هم برد با کاندیدای مستقل خواهد بود مگر اینکه بخواهند هر جور شده رفیق شفیق شان را از صندوق در آورند که وجدان‌های آگاه و هوشیار در این وسط اجازه چنین بلبشوی را نخواهند داد.
لازم است این را هم تکرار کنیم که دوستان دنبال رفیق شب‌های زمستانی اند و از الان برای بیکار شدن در پایان دولت برنامه ریزی می‌کنند تا به زعم خود با چینش نیرو‌های خودی در فدراسیون‌ها بتوانند کمیته المپیک را در دوره آینده بدست بگیرند که این هم تصوری خام است، چون بعد از انتخابات ریاست جمهوری هر گروهی بیاید اجازه ورود این چسبیده‌ها را نخواهد داد.
حرف آخر
بازهم عرض کنیم که هدف ما از این مطالب نه طرفداری از فرد خاصی است نه می‌خواهیم در مقابل فردی دیگر بایستیم بلکه دغدغه ما حضور مدیران کاربلد ورزشی در راس مدیریت‌های حساس ورزش است..
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار