کد خبر: 1034131
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۶
دعوای وزارت صنعت و بورس کالا بورس را نزولی کرد
ترس و دلهره سرمایه‌گذاران باعث شده است که سرمایه‌های جدید نه‌تن‌ها به بازار ورود پیدا نکنند که در اندک صعودی سهامداران حقیقی دست به فروش زده و از بازار خارج می‌شوند به طوری که نماد‌های پالایشی که چند ماه پیش دولت با ۳۰ درصد تخفیف عرضه کرد در حال حاضر بیش از ۳۰ درصد از قیمت اولیه خود افت کرده و به قیمت ۶۷۹۰ تومان رسیده است
جواد عسگر

سرویس اقتصادی جوان آنلاین: اصرار وزیر صنعت به تثبیت قیمت‌های فولادی و فلزی برای حمایت از صنایع پایین دستی از یک‌سو و مخالفت رئیس بورس کالا از سوی دیگر باعث شد که نمادهای بزرگ فولادی با افت‌های سنگین مواجه شود و دیگر نمادهای بازار را نیز با خود همسو کنند و در اکثر نمادها صف‌های فروش سنگین تشکیل شود. اگرچه اصرار به تثبیت قیمت‌ها در دولت یازدهم و دوازدهم هیچ‌گاه نتیجه مطلوب را برای مصرف‌کنندگان به همراه نداشته است و بعد از مدتی دوباره کالا روند صعودی قیمت پیدا کرده است ولی به نظر می‌رسد وزرای دولت همچنان راهکار دیگری مدنظر ندارند.


ترس و دلهره سرمایه‌گذاران باعث شده است که سرمایه‌های جدید نه‌تنها به بازار ورود پیدا نکنند که در اندک صعودی سهامداران حقیقی دست به فروش زده و از بازار خارج می‌شوند به طوری که نمادهای پالایشی که چند ماه پیش دولت با 30 درصد تخفیف عرضه کرد در حال حاضر بیش از 30 درصد از قیمت اولیه خود افت کرده و به قیمت 6790 تومان رسیده است و سرمایه‌گذاران در این صندوق را دچار ضرر 30 درصدی کرده است. در حال حاضر بورس تهران زمستان سردی را سپری می‌کند و باید دید که طی روزهای آیا روند نزولی معکوس خواهد شد یا خیر؟


در بازارهای موازی نیز پس از رشد طلا در بازارهای جهانی قیمت سکه و طلا اندکی افزایشی شد اما امروز با تثبیت قیمت دلار در کانال 26 هزارتومان نتوانست به رشد خود ادامه دهد و حرکت های کم‌نوسانی را سپری می‌کند.


به گزارش خبرنگارجوان آنلاين، بر اساس ارقام درج شده در پایگاه اطلاع‌رسانی مدیریت فناوری بورس تهران، شاخص کل بورس اوراق و بهادار تهران امروز با 39 هزار و 574 واحد کاهش به یک میلیون و 310 هزار واحد و ارزش روز بازار به 5198 هزار میلیارد تومان رسيد .


شاخص قيمت (وزني- ارزشي) با 10341 واحد افت به 342 هزار و 495 رسيد. شاخص کل(هم‌وزن) با 4812 واحد افت به 460 هزار و 568 واحد رسيد. شاخص قیمت (هم‌وزن) با 3150 واحد سقوط به 301 هزار و 4777 واحد رسيد.


شاخص آزاد شناور با 46682 واحد کاهش به یک میلیون و 858 هزار واحد رسید. شاخص بازار اول بورس با 34636 واحد افت به 942 هزار و 786 واحد و شاخص بازار دوم با 59970 واحد کاهش به رقم 2 میلیون و 707 هزار واحد رسید.


نماد کویر، شبهرن، تایرا، شسپا، وکار بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص بورس ایران داشت و نماد فارس، فولاد، فملی، شستا، کچاد، وبملت، تاپیکو بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص بورس داشت.


در بازار فرابورس ایران شاخص کل فرابورس 312.68 واحد کاهش به رقم 19 هزار و 76 واحد رسید.


معامله‌گران فرابورس تعداد یک میلیون و 101 هزار برگ سهم در قالب 2 میلیارد و 976 میلیون به ارزش 2 هزار و 540 میلیارد تومان داد و ستد کردند.

غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
امیر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۳۳ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۷
0
0
معلوم نیست چرا وزیر صنعت به جای افزای تولید باشد به دنبال نابود کردن صنعت فولاد است. آخه چرا از تجربه دلار 4200 جهانگیری درس نمی گیرید؟ چرا دولتمردان به نفع رانت‌خواران حرکت می‌کنند
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار