کد خبر: 1034899
تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۹۹ - ۰۰:۴۹
رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور در گفتگو با «جوان»:
محمد‌رضا هاديلو
سرویس ایران جوان آنلاین: این یک واقعیت است که استفاده از ظرفیت گروه‌های جهادی سبب شکوفایی کشور می‌شود و اگر تا دیروز گروه‌های جهادی را با کار‌های عمرانیشان می‌شناختند، امروز گروه‌های جهادی ثابت کرده‌اند توانایی ورود به عرصه‌های مختلف اقتصادی و علمی و فرهنگی را هم دارند. به همین بهانه و برای آگاهی از برنامه‌های سازمان بسیج سازندگی به سراغ سردار محمد زهرایی رئیس این سازمان رفتیم تا گفت‌وگویی داشته باشیم.

شما متولی و برنامه‌ریز گروه‌های جهادی به شمار می‌آیید. فکر می‌کنید این جهادگران در چه عرصه‌هایی می‌توانند به جامعه کمک کنند؟

استفاده از ظرفیت جوانان که حالا در قالب گروه‌های جهادی و حتی گروه‌های تخصصی دسته‌بندی شده‌اند برای انجام امور اقتصادی مختلف مورد نیاز کشور با اولویت مناطق محروم سبب شکوفایی اقتصادی می‌شود که برای تحقق آن از هیچ تلاش و اقدامی کوتاهی نمی‌کنیم.

یعنی قصد بر این است که فعالیت‌های اقتصادی هم به این گروه‌ها واگذار شود؟

بله. ما معتقدیم واگذاری فعالیت‌های اقتصادی به گروه‌های جهادی و جوانان باانگیزه مؤمن و انقلابی موجب شکوفایی هرچه بیشتر کشور می‌شود و این موضوع مهم مورد عنایت بسیج است. به همین خاطر هدف از تشکیل و فعالیت گروه‌های جهادی توجه به همین امر مهم و شکوفایی اقتصادی است. در این راستا با همت و پیگیری بسیج و همراهی جوانان علاقه‌مند شاهد انجام امور مهم جهادگونه در خدمت به مردم و کشور هستیم و این رویکرد مؤثر ادامه دارد.

اگر قرار باشد برای حرکت‌های جهادی تعریف ویژه‌ای داشته باشید، چه می‌گویید؟

هم‌اکنون با اقدام‌های خوبی که در کشور با همت بسیج و نیرو‌های مردمی صورت گرفته، باید گفت جریان جهادی به فناوری انقلاب تبدیل شده و در مسیر جبهه‌سازی جهانی حرکت می‌کند. باید برای گسترش آن بیش از گذشته اقدام لازم را انجام داد. از گروه‌های جهادی به خاطر فعالیت‌هایشان و خدمات‌رسانی هایشان تشکر می‌کنم و تاکنون هزاران گروه جهادی تشکیل شده و لازم است همه آن‌ها ثبت سامانه اطلس جهادی شود که تا به حال خدمات خوبی را در حوزه اقتصاد مقاومتی و محرومیت‌زدایی از جمله سیل خوزستان، لرستان و سیل‌ها انجام داده‌اند. هم‌اکنون جوششی در نسل جدید انقلاب اسلامی با عنوان نسل سلیمانی‌ها اتفاق افتاده و این نوجوانان و جوانان با ثبات‌قدم و روحیه انقلابی و جهادی و تلاش مورد نیاز بخش‌های مختلف را به جلو می‌برند و این نشان از نوید یک آینده بهتر برای کشور است.

چه برنامه‌ها و کار‌هایی در جهت تقویت گروه‌های جهادی در دستور کار بسیج سازندگی قرار دارد؟

برگزاری کارگروه بسیج سازندگی به صورت فصلی، حمایت از گروه‌های جهادی، حمایت از طرح‌های محرومیت‌زدایی و اشتغالزایی، برگزاری شورای برنامه‌ریزی و انعقاد تفاهم‌نامه و موافقت‌نامه‌های محرومیت‌زدایی با دستگاه‌های اجرایی برای تقویت و پشتیبانی از طرح‌های مختلف بسیج سازندگی است. کار‌ها بر اساس استانی تعریف می‌شوند و به عنوان مثال در استان یزد، اجرای ۱۷ طرح در زمینه‌های مختلف، بازسازی ۸۹ واحد منزل محرومان، بذرپاشی ۶۳۰ هکتار از مراتع تفت و میبد با پهپاد، برگزاری هفت مرحله رزمایش کمک مؤمنانه، افتتاح ۳۵ کارگاه اشتغالزایی و اهدای ۸۰۰ سری جهیزیه و کمک‌جهیزیه بخشی از اقدامات بسیج سازندگی در سال جاری در این منطقه از ایران است. در استان‌های دیگر نیز به نسبت نیاز‌ها و محرومیتشان کار‌هایی انجام می‌شود. از میان یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت استان یزد، ۳۲۰ هزار نفر در بسیج سازماندهی شده‌اند که نشان از مردمی بودن حرکت‌های جهادی است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار