کد خبر: 1035210
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۲
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی گفت: در کشور آمار کسانی که در سن ازدواج هستند نزدیک به یازده میلیون نفر است و اگر ما طبق قوانین برای تسهیل ازدواج آن‌ها چاره نکنیم این افراد به جرگه میانسالی خواهند رسید و این یک مشکل است.
سرویس جامعه جوان آنلاین: به نقل از اداره کل ورزش و جوانان استان اصفهان، عباس مقتدایی در نشست سامان دهی امور جوانان اظهار داشت: قانون تسهیل ازدواج جوانان سال ۱۳۸۴ به تصویب رسید، اما پس از این مدت بعد از مجلس یازدهم دوباره این قانون به نوعی پیدا شد و ما پیگیر هستیم تا مقوله ازدواج جوانان تسهیل شود.

نماینده مردم اصفهان ادامه داد: ماده یک قانون تسهیل ازدواج می‌گوید به منظور توانمندسازی جوانان برای تشکیل خانواده دولت مکلف است یکسری کار‌هایی را انجام دهد، اگر حدود ۱۴ سال پیش این کار‌ها انجام می‌شد امروز بسیاری از مشکلات جوانان در راستای بحث ازدواج وجود نداشت، اکنون که همه دستگاه‌ها و نهاد‌ها در این زمینه به خط شده‌اند نتایج خوبی به دنبال خواهد داشت.

وی بیان داشت: احساس بنده این است که ورزش و جوانان اگرچه یک وزارتخانه است، اما در بحث تسهیل ازدواج نیازمند حمایت دیگر ارگان‌ها است، اما اداره کل ورزش و جوانان استان اصفهان مجدانه موضوع تسهیل ازدواج را پیگیر هستند.

مقتدایی افزود: پیشنهاد می‌دهم که جلسات کمیته سامان ازدواج با حضور امام جمعه‌ها، روسای شورا‌های شهر و سایر ارگان‌ها برگزار شود تا موج تسهیل ازدواج در داخل استان اصفهان رخ دهد تا شاهد بهترین نتایج برای جوانان باشیم.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی به ماده ششم قانون تسهیل ازدواج اشاره کرد و بیان داشت: در این ماده به صراحتا گفته شده که همه دستگاه‌ها ملزم به همکاری در زمینه تسهیل ازدواج هستند، اکنون آن چیزی که نیاز جامعه امروز ماست یک همت جمعی است، چراکه در کشور آمار کسانی که در سن ازدواج هستند نزدیک به یازده میلیون نفر است و اگر ما طبق قوانین برای تسهیل ازدواج آن‌ها چاره نکنیم این افراد به جرگه میانسالی خواهند رسید و این یک مشکل است.

برای ساماندهی امور ازدواج جوانان امید زیادی داریم

سید محمد طباطبایی نیز در این نشست اظهار داشت: اختیارات این اداره بیشتر شده و امیدوارم با برنامه‌ریزی مطلوب، جدیت، همیت، کوشش و تلاش که همکارانم در این اداره انجام می‌دهند شاهد روز‌های بهتر، برگزاری جلسات مستمر و همچنین جلسات کاربردی در حوزه‌های ستاد ساماندهی امور ورزش و جوانان شهرستان اصفهان باشیم.

مدیرکل ورزش و جوانان استان اصفهان افزود: ستاد ساماندهی امور جوانان ۶ حوزه را دنبال می‌کند که می‌توان به حوزه‌های ازدواج، اشتغال، اوقات فراغت، هویت دینی، فضای مجازی و طرح‌های پژوهشی اشاره کرد که باید در جلسات ستاد ساماندهی به سرانجام برسد.

وی با اشاره به دستور جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان شهرستان اصفهان گفت: دستور جلسه امروز تشکیل کمیته سامانه ازدواج است، سال ۱۳۸۴ بر اساس مصوبه مجلس شورای اسلامی قرار بود این کمیته ساماندهی ازدواج شکل گیرد و در قالب صندوق اندوخته ازدواج مشکلات و مسائل جوانان را در این حوزه مورد بررسی و حل و فصل کند و تسهیل گری در حوزه ازدواج انجام شود، اما در دولت وقت صندوق اندوخته ازدواج به صندوق مهر رضا تبدیل شد، شرح و وظایف نیز تحت شعاع این صندوق قرار گرفت.

طباطبایی تصریح کرد: وظایف دستگاه‌ها، سازمان‌ها و نهاد‌هایی که قرار بود آن هم افزایی لازم را در راستای صندوق اندوخته ازدواج جوانان داشته باشد تقریباً کم رنگ شد که با پیگیری دکتر مقتدایی نماینده این مصوبه رنگ لعاب، حدت و شدت خوبی گرفته و در دستور کار استان‌ها قرار گرفته است و استاندار محترم نیز تشکیل کمیته سامان ازدواج را نیز صادر کرده‌اند.

وی در ادامه به وظایف کمیته سامان ازدواج اشاره کرد که می‌توان از مهمترین وظایف این کمیته ازبحث هماهنگی و اطلاع، برگزاری جلسات، بررسی مصوبات، تعیین دستور جلسات، ابلاغ مصوبات جلسات، پیگیری مصوبات، تقسیم وظایف اعضا و ... نام برد.

طباطبایی افزود: امیدوارم با پیگیری‌های سایر نمایندگان مجلس اختیارات حوزه ازدواج جوانان به کمیته سامان ازدواج در استان‌ها و شهرستان‌ها تفویض شود تا شاهد رنگ و بو، حرکت پویا و روشن بینانه در حوزه ازدواج جوانان باشیم.

مدیرکل ورزش و جوانان استان اصفهان به برنامه تلویزیونی "دپ" اشاره کرد و افزود: اداره کل ورزش و جوانان استان اصفهان یک برنامه تلویزیونی را به نام "دپ" در حال تولید کردن است که در این برنامه مشکلات دختران و پسران جامعه مورد بررسی قرار می‌گیرد، این برنامه ۳۶ قسمتی است که از شبکه اصفهان پخش خواهد شد و به دنبال آن هستیم که مجوز پخش ملی آن را اخذ کنیم.

وی ادامه داد: تعداد کارگاه آموزشی اداره کل ورزش و جوانان در حوزه ازدواج در شش ماهه اول سال ۳۱ کارگاه بوده که در ۹ ماه اول سال به ۴۱ کارگاه رسیده است که تعداد نفرات شرکت کننده در این کارگاه‌های حوزه ازدواج ۴۳۲ زوج می‌باشند.
منبع: فارس
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۳۹ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۸
0
0
سلام
چاره اول دفع فکر راحت طلبی خواهی در جامعه و پاک کردن ذهنیت زندگی اشرافی از ذهن جامعه است
دوم ازدیاد فرزندان که برکات بسیاری از جمله تحرک اقتصادی جامعه در تولید مایحتاج و خدمات در زمینه شغل می شود و.....
سوم توضیع دوباره و البته عادلانه ثروت ها
چهارم ترویج فرهنگ اسلامی انسانی دوباره تقویت شده دینی بر مبنای ایثار و کمک و همزیستی اسلامی قرآنی

و...

الان انتخابات ریاست جمهوری هم مهم ترین ارکان این تفکره
عزیزان شورای نگهبان، نگاهبان اسلامیت و قرانی بودن جامعه هستند نه تشخیص مصلحت و تساهل، در تایید صلاحبت های ریاست جمهوری و مجلس خبرگان و مجلس بالاترین حد دقت و مسولیت و حساسیت باید رعایت بشه

اولا از قبل شروع فرایند باید شورا رصد شو شروع کنه اصلا دبیرخانه ای دایمی از افراد صالح و قاطع متدین امین برای انتخابات داشته باشه که رصد کنه هم بهتره
دوم ارکان دیگر انقلاب و دلسوزانهم باید پای کار باشن به عنوان کمک به شورای نگهبان، نه این که کسی بیاد بعد شروع کنند رو کردن سوابقش
رییس جمهور خیلی مهمه در سرنوشت کشور و انقلاب پس حساسیت صلاحیتش هم بسیار بالاتره شرعا و عقلا و قانونا

در مورد شوراهای شهر و روستا هم که باز آمد و روند تاییدصلاحیتش اصلاح
نشد و این گناهه کبیره کثیره قطعا
جوانان و افراد متدین باید حضور حداکثری و تاثیر گزار داشته باشن برای رسیدن به پست های این شوراها برای آرمان ها انقلاب
مهرنگار
|
-
|
۲۳:۰۷ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۸
0
0
سلام
پیشنهاد می کنم بیاییم عوامل دخیل در ازدواج را دسته بندی بی طرفانه ای کنیم و در سه گروه قرار دهیم: عوامل مستعد کننده، عوامل زمینه ساز و عوامل تقویت کننده . به نظر شما کدام دسته از عوامل سه گانه فوق در راستای ازدواج و تداوم ازدواج در حال وقوع می باشند. پذیرش تعهد ازدواج به تنهایی برای جوان و به ویژه مرد کفایت نمی کند. به نظر می رسد بسیاری از قوانین ، بداعت های غیر ضرور و تعهدات غیر اصولی و بی ربط نظیر مهریه های نا متعارف و ضمانت های بی پشتوانه برای زوجین و به خصوص مرد،و عدم امکان ایجاد شغلی پایدار نمی تواند آغاز زندگی و تداوم زندگی مشترک را بشارت دهد و با هر میزان وام تنها جوان مقروض تر و آشفته تر خواهد بود.
اما تذکر یک مورد دیگر به جوان نیز ضروری است و آن بازار مکاره روابط پیش از ازدواج و خارج از ازدواج،که هیچ توجیه منطقی، عقلی و مذهبی ندارد و همین افراد روزی که باید به یکدیگر اعتماد کنند بر اساس تجارب ناخواسته و یا خواسته قبلی، قادر به اعتماد به یکدیگر نخواهند بود.
بیشتر مراقب آسیب های این دوران باشیم
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار