کد خبر: 1036531
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۲
مدیر عامل پتروشیمی ایلام گفت؛
مدیرعامل پتروشیمی ایلام در گفتگویی ضمن معرفی وضعیت موجود این واحد بزرگ صنعتی، از چالش‌ها و مشکلاتی گفت که در راه تولید، توسعه و صادرات محصولات با آن روبه‌روست.
آزادپور


حسن نجفی سمنانی در معرفی بزرگ‌ترین پتروشیمی غرب کشور توضیح داد: واحد HD پتروشیمی ایلام تحت لیسانس "میتسویی ژاپن" یکی از باکیفیت‌ترین گرید‌ها به نام گرید فیلم یا ۷۰۰۰ F را تولید و روانه بازار هدف می‌کند که یک گرید متمایز و در حد جهانی است و علاوه بر گرید فیلم، پایه‌های بادی و لوله تزریقی تولید شده است و تولید در این واحد از سال ۹۲ تا کنون از یک میلیون تن فراتر رفته و خوشبختانه، تاکنون، هیچ شکایتی از کیفیت محصولات این شرکت گزارش نشده و کشور‌های چین وهند وارد کننده محصولات پتروشیمی ایلام هستند.

وی گفت: در حال حاضر، بالغ بر ۹۰درصد محصولات تولیدی پتروشیمی ایلام به خارج از کشور از دو طریق زمینی و دریایی، صادر می‌شود. محصولات از طریق مرز زمینی به کشور ترکیه به عنوان مشتری پروپاقرص محصولات پتروشیمی ایلام صادر و کشور‌های ترکمنستان، ارمنستان و قزاقستان نیز از دیگر مشتریان پلی‌اتیلن سنگین پتروشیمی ایلام هستند و بخش محدودی از محصولات شرکت نیز به کشور‌های عراق و افغانستان صادر می‌شود که از طریق مسیر دریایی و از سوی بندرعباس نیز محصولات پتروشیمی ایلام به کشور‌های شرق آسیا صادر می‌شود.

مدیرعامل پتروشیمی ایلام گفت: اصلی‌ترین چالش شرکت پتروشیمی ایلام و سهامداران این شرکت تامین خوراک بود که با راه اندازی الفین خوراک موردنیاز را خودمان تهیه می‌کنیم.

وی تصریح کرد: دومین چالش پتروشیمی ایلام مربوط به موضوع اشتغال‌زایی است که با توجه به شرایط محرومیت منطقه و بیکاری جوانان و نبود صنایع پایین‌دستی و تکمیلی در پایین‌دست پتروشیمی ایلام، بیشتر استخدام‌های استان متوجه این صنعت شده است که با راه‌اندازی پارک پلی پرویپلن، باید بخشی عظیمی از اشتغال استان از این محل، تامین شود.

نجفی سمنانی افزود: فراز و نشیب‌های واگذاری پتروشیمی به بخش خصوصی و تغییر مدیریت‌ها یکی دیگر از چالش‌های پیش روی این صنعت در استان است و این موضوع، دلیل اصلی تاخیر در راه‌اندازی اولین الفین غرب کشور بوده است.

وی تحریم‌های ظالمانه آمریکا و بدعهدی لایسنسور و وندور نیز از عمده‌ترین مسائل و مشکلات پیش روی واحد الفین و تاخیر در راه‌اندازی این واحد پس از ۱۵ سال اعلام کرد که در ماه گذشته با تلاش و کوشش متخصصان داخلی و جوانان ایلامی افتتاح و راه اندازی شد.

مدیرعامل پتروشیمی ایلام ادامه داد: خوشبختانه، تحریم‌های ظالمانه آمریکا تاثیری بر میزان تولید پتروشیمی ایلام نداشته و به جز در تامین کاتالیست و مواد شیمیایی و پایدارکننده کیفیت محصول که با اعمال تحریم‌های آمریکا این پتروشیمی با مشکلاتی روبه‌رو شد، با دور زدن تحریم‌ها این تجهیزات و مواد شیمیایی موردنیاز، تامین‌و باعث توقف تولید نشده است.

وی اضافه کرد: با شیوع بیماری کرونا در کشور، پتروشیمی ایلام با رعایت پروتکل‌های بهداشتی به تولید خود ادامه داد؛ به رغم وضعیت قرمز کرونا در بسیاری از ماه‌های سال و همچنین ابتلای همکاران و مدیران این مجتمع به بیماری کرونا این بیماری نتوانست تاثیری درروند تولید پلی‌اتیلن سنگین پتروشیمی ایلام بگذارد.

نجفی سمنانی گفت: فاز دوم پتروشیمی ایلام با سرمایه‌گذاری ۸۶۶ میلیون یورویی و ظرفیت تولید ۷۶۵ هزار تن اتیلن، پروپیلن، بنزین پیرولیز و سوخت مایع در چهارم دی‌ماه ۹۹ توسط ریاست محترم جمهوری راه‌اندازی شد. این فاز در زمان ساخت، زمینه اشتغال ۱۳۰۰ نفر را فراهم کرد و در زمان بهره‌برداری از این فاز، زمینه اشتغال‌زایی حدود ۸۵۰ نفر نیزفراهم شدکه ۲۰۰ نفر به‌صورت مستقیم و ۶۵۰ نفر به‌صورت غیرمستقیم در فاز دوم پتروشیمی ایلام به کار مشغول هستند.

مدیرعامل پتروشیمی ایلام تصریح کرد: افتتاح فاز ۲ پتروشیمی ایلام که این مجتمع را به بزرگ‌ترین مجتمع صنعتی غرب کشور تبدیل کرده، می‌تواند تاثیر بسزایی در توسعه و شکوفایی استان و منطقه داشته باشد و علاوه بر اشتغال‌زایی جوانان و تربیت نیروی انسانی مجرب و آماده به‌کار، زمینه جذب سرمایه‌گذاران بسیاری را در جهت توسعه صنایع پایین‌دستی، فراهم کند.

مهندس نجفی سمنانی در خصوص مسئولیت‌های اجتماعی این واحد صنعتی گفت: شرکت پتروشیمی ایلام، خود را متعهد به رعایت مسئولیت‌های اجتماعی و ملزم به حقوق مردم بزرگ استان ومنطقه می‌داند. ضمنا ۹۰ درصد از کارکنان رسمی و قرارداد مستقیم پتروشیمی ایلام و همچنین ۹۲درصد از نیرو‌های پیمانکاری این مجتمع، بومی استان هستند و در حال حاضر، بیش از یک‌هزار و ۱۸۵ نفر در مجتمع پتروشیمی ایلام مشغول به‌کار می‌باشند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر