کد خبر: 1036655
تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۲
نایب‌رئیس فراکسیون طب سنتی مجلس شورای اسلامی گفت: رشد بسیار ناچیز سهم طب سنتی از بودجه سال آینده، با سیاست‌های ابلاغ شده از سوی مقام معظم رهبری در حوزه سلامت، همخوانی ندارد.
سرویس جامعه جوان آنلاین: نگاهی به سهم طب سنتی از بودجه ۱۵۵ هزار میلیارد تومانی نظام سلامت در سال ۱۴۰۰ نشان از بی‌توجهی محض مسئولان به حوزه مهم توسعه طب سنتی دارد.

بودجه طب سنتی در سال جاری صرفاً حدود ۷.۱ میلیارد تومان در قانون بودجه است و در سال ۱۴۰۰ هم رقم ۷.۵ میلیارد تومان برای توسعه و ترویج این طب در نظر گرفته شده است! برای کسب اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک کنید.

دکتر زهره الهیان با بیان این‌که استفاده از ظرفیت طب سنتی برای ارتقای سلامتی مردم، نیاز به توجه ویژه‌ای دارد، اظهار کرد: اگر بخواهیم از برنامه توسعه طب سنتی حمایت کنیم باید اثر آن را در بودجه سالانه ببینیم؛ ترویج و توسعه طب سنتی یکی از موضوعاتی است که باید در بودجه سالانه مدنظر قرار گیرد.

نایب رئیس فراکسیون طب سنتی مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که بودجه برنامه توسعه طب سنتی نسبت به سال گذشته تغییر زیادی نداشته است، متذکر شد: رشد بسیار ناچیز سهم طب سنتی از بودجه سال آینده، با سیاست‌های ابلاغ شده از سوی مقام معظم رهبری در حوزه سلامت، همخوانی ندارد و بنابراین باید توجه جدی‌تری به مقوله طب سنتی در بودجه سال ۱۴۰۰ داشته باشیم.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که پیشنهاد افزایش بودجه طب سنتی در صورت نیاز باید از سوی دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت به کمیسیون تلفیق داده شود، گفت: طب سنتی میراث ۷۰۰۰ ساله کشور است؛ در این طب بیش از بخش درمان به بحث پیشگیری از بیماری و حفظ سلامت توجه می‌شود بنابراین باید ظرفیت این طب به نحو مطلوبی در شبکه بهداشت کشور به‌کار گرفته شود تا از اصول ۶ گانه طب ایرانی برای حفظ سلامتی مردم و کاهش بیماری در کشور بهره ببریم و هزینه‌های درمان بیماری‌ها در ایران کاهش یابد.
منبع: تسنیم
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار