کد خبر: 1036697
تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۰
رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا گفت: کاربران فضای مجازی برای افراد ناشناسی که طلب درخواست کمک مالی دارند، وجهی واریز نکنند.
سرویس جامعه جوان آنلاین: سرهنگ علی محمد رجبی گفت: بسیاری از تقاضا‌ها و درخواست‌های شهروندان از یکدیگر از طریق شبکه‌های اجتماعی صورت می‌گیرد و بدون آنکه رو در رو همدیگر را ملاقات کنند و یا تماس بگیرند تقاضا و درخواست خود را از دوست، آشنا و بستگان از طریق همین پل ارتباطی انجام می‌دهند.

وی افزود: تقاضای واریز وجه به عنوان قرض یکی از درخواست‌های کاربران از یکدیگر در شبکه‌های اجتماعی است. این امر باعث شده تا مجرمان و کلاهبرداران سایبری از این بستر سوء‌استفاده کرده و به انحاء مختلف تلاش کنند از کاربران در قالب دوست و آشنا برای دریافت قرض در شبکه‌های اجتماعی سوءاستفاده کنند.

سرهنگ رجبی تصریح کرد: مجرمان سایبری با دسترسی به صفحات شبکه‌های اجتماعی قربانی، برای دوستان و آشنایان او درخواست کمک مالی می‌فرستند.

به گفته رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا، راستی آزمایی هرگونه پیام درخواست کمک مالی از سوی دوستان و آشنایان در شبکه‌های اجتماعی یک ضرورت است.

وی افزود: کاربران در صورت دریافت اینگونه پیام که از آن‌ها تقاضای طلب وجه می‌شود، حتما هویت مخاطب خود را راستی آزمایی کنند و در صورت توان به وی کمک کنند؛ لذا در غیر این صورت از واریز وجوهات به حساب افراد ناشناس خودداری کنند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار