کد خبر: 1036988
تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۹ - ۲۲:۳۶
رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس:
رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس با بیان اینکه نباید به فکر استیضاح یک فرد بود، گفت: باید یک جریان را پای صندوق رأی استیضاح کنیم.
سرویس سیاسی جوان آنلاین: به گزارش فارس، علیرضا زاکانی در اولین نشست پاتوق اندیشه جوانان با بیان اینکه نباید به فکر استیضاح یک فرد بود بلکه باید یک جریان را پای صندوق رأی استیضاح کنیم، اظهار داشت: بنده برنامه‌ای برای شرکت در انتخابات ندارم و یک جو عقل برای نیامدن در انتخابات کافی است، معتقدم که بایستی یک نهضت نیامدن در انتخابات راه بیفتد و بایستی با عقلانیت و خویشتنداری زمینه توفیق جبهه انقلاب را فراهم کنیم.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس با اشاره به رقابت دو جریان تحول خواهی و پیشرفت و تجدیدنظر طلبی و توسعه نمایی، ادامه داد: برای جریان تحول خواهی و پیشرفت طبق هدف‌گذاری صورت گرفته، اعتلای اسلام و کشور مدنظر است و علی القاعده هر کس به دنبال سربلندی اسلام و کشور است بایستی به دنبال پیشرفت و تحول همه‌جانبه در کشور باشد.

زکانی با اشاره به الزام جریان تحول‌خواهی برای حضور گسترده مردم در انتخابات، انتخابی مطلوب و مقدمه‌ای برای خدمتگزاری شایسته ادامه داد: گام اول انسجام جبهه‌ای در میان علاقه‌مندان به اسلام و ایران، گام دوم انتخاب گفتمان مطلوب از زاویه نیاز امروز و چشم‌انداز درخشان آینده، گام سوم معرفی نامزدی در شأن گفتمان به جامعه، گام چهارم رقابت پرشور و نشاط مبتنی بر یک برنامه دقیق برای حضور امیدوارانه مردم در انتخابات و گام پنجم آغاز تحول بزرگ و خدمت شایسته است.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی با اشاره به انتخابات امریکا اضافه کرد: اصل مردم کشور ما، گره‌گشایی از زندگی مردم و تسریع در روند پیشرفت است و البته اینکه ترامپ از سکانداری امریکا کنار رفت بایستی به تمام جهان برای رفتن این حیوان درنده تبریک گفت، اما اینکه بایدن آمد تفاوتی نمی‌کند.

در اصل ضدیت آن‌ها با مردم و انقلاب اسلامی هیچ شک و شبهه و جای تردیدی نیست بلکه در شیوه رسیدن به این هدف با یکدیگر تفاوت دارند، بنابراین از منظر تحول خواهی و پیشرفت توجه به اهداف عالی مردم ایران اسلامی است نه توجه به مواردی که در خارج از مرز‌ها به دنبال تعیین تکلیف هستند. نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به وعده‌های توخالی و ایجاد دو قطبی کاذب بیم و امید بدون داشتن برنامه‌ای برای تغییر توسط این جریان گفت: تمام امید جریان تجدیدنظر طلبی آن است که از مسیر تفرقه در جبهه تحول خواهی همانند سال ۹۲ به توفیق برسند و از این حیث برای آن‌ها مهم است که در خارج از کشور چه قدرت و ادبیاتی حاکم شود.

زاکانی اذعان کرد: میزان آسیب پذیری ما تا زمانی که قدرتمند نشویم، بالاست و، اما این قدرت کشور است که موجب احتساب از سوی امریکا می‌شود که بخشی از قدرت ناشی از انسجام ملی و بنیه ایمانی، بخشی در توسعه علم و دانش، بخشی از آن در نفوذ و عمق دهی راهبردی در منطقه و جهان است که جریان تجدیدنظر طلبی به هیچ وجه مؤلفه‌های قدرت را برنتابیده و گفتمان ضعف را برای نمایش خارجی دنبال می‌کند. برجام هم اکنون، چون لاشه متعفنی است که روی زمین قرار دارد که بعضی بدون آنکه بخواهند اسباب تعفن را جبران کنند به سمت این لاشه می‌روند.

زاکانی گفت: هردو جریان می‌گویند که می‌توان به برجام برگشت، اما این دو برگشت تفاوت جوهری دارند چرا که پیش شرط ما آن است که همه تحریم‌ها رفع شود و در مشکل انتقال پول و سوئیفت آزادی عمل داشته باشیم و درآخرهم امریکا باید خسارت جدی ما را ناشی از نقض تعهد به ایران پرداخت کند، اما جریان تجدید نظرطلب شرط برگشت به برجام خود را به وعده برگشت امریکا تقلیل می‌دهد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار