کد خبر: 1037902
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۷:۲۴
با تلاش پژوهشگران و فناوران دانشگاه صنعتی اصفهان؛
با حمایت شرکت فولاد مبارکه اصفهان، خط پیشرفته تمام اتوماتیک تولید ماسک‌های 95N طراحی، ساخت به بهره برداری رسید.

به گزارش سعید عرفان منش خبرنگار جوان انلاین از اصفهان،این خط تولید برای نخستین بار به صورت کاملاً مکانیزه و تمام اتوماتیک و باتلاش شش ماهه فن‌آوران دانشگاه صنعتی اصفهان در رشته‌های مهندسی برق، مهندسی مکانیک، مهندسی مواد و مهندسی صنایع طراحی و ساخته شده است.

دکتر علیرضا فدایی مجری این پروژه با بیان این که تولید ماسک با لایه‌ای از پوشش نانو یکی از ویژگی‌های مهم این دستگاه است، افزود: دستگاه الکتروریسی نانوالیاف كه در دانشگاه صنعتی اصفهان طراحی و ساخته شده این امکان را فراهم می‌کند که یک لایه با پوشش نانو بین ماسك اضافه شود و در نتيجه شاهد یک ماسک با کیفیتی بهتر از 95N باشيم و نتایج تست‌های استاندارد نشان دهنده این موضوع است.

وی ادامه داد: دستگاه تمام اتوماتیک تولید ماسک های N95 شامل بیش از دو هزار قطعه، از 10 بخش مختلف از جمله مکانیزم‌های رول باز كن، دوخت اوليه، انباره، دوخت گوشواره، دوخت سوپاپ، قالب سوپاپ زني، ايستگاه تنظيم، روبيني زني، دوخت و برش نهايي، دوخت زيرچانه، جمع آوري ضايعات و بسته بندي اتوماتیک بدون دخالت دست و كاملاً بهداشتي تشكيل شده است.

عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی اصفهان تصریح کرد: بخشی ازفناوری های به کارگیری شده در این دستگاه از مجموعه های داخلی کشور بوده اما کلیه مراحل طراحی، ساخت قطعات و مکانیزم‌ها در دانشگاه صنعتی اصفهان انجام شده است.

فدایی با بیان این که دانش فنی این دستگاه پیشرفته تدوین شده است، اضافه کرد: درصورتی که هرگونه مشکلی در فرآیندهای این دستگاه به وجود آید، به راحتی تعمير می‌شود و نیازی به واردات قطعات و مکانیزم‌های آن نخواهیم داشت.

وی با اشاره به امکان تنظیم قابلیت‌های مختلف این دستگاه شامل سرعت و میزان تولید، افزود: امکان تغییر پارامترها از طريق فينگرتاچ، كار با این دستگاه‌ پیشرفته را بسیار ساده نموده است.

فدایی اضافه کرد: با ساخت این دستگاه ضمن ایجاد امکان تولید روزانه بیش از 25 هزار ماسک‌ شش لایه و هفت لایه بیمارستانی در دانشگاه صنعتی اصفهان، زمینه برای تولید انبوه و صادرات این فناوری فراهم شده است.

 در ادامه رئيس دانشگاه صنعتي اصفهان از مأموريت این دانشگاه با عنوان "فكر نو" نام برد وگفت: اين نام برگرفته از توجه دانشگاه به كيفيت بخشي فعاليت ها، روابط بين الملل و نوآوري است.

دكتر سيد مهدي ابطحی مرجعيت علمي كشور در مراكز معتبر علمي دنيا همچون سرن و سزامي را از دستاوردهاي بين المللي دانشگاه صنتي اصفهان برشمرد و افزود:124 ميليارد تومان قرارداد با صنعت در 118 طرح كلان و كاربردي، جايگاه دانشگاه صنعتي اصفهان در ارتباط با فناوري هاي روز را نشان مي دهد.

وی به فعاليت نوآورانه با همكاري همراه اول در حوزه فناوري هاي انفورماتيك اشاره كرد و افزود: در شرايط كرونايي اين شركت رويشي دانش بنيان توانسته است، به موفقيت هاي درخشاني در حوزه فناوري ارتباطات دست يابد.

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان با بيان اين كه تكنولوژي هاي سختي به دانشگاه واگذار مي شود تصريح كرد: قراردادهاي كلان نفتي دانشگاه صنعتي اصفهان در ميدان نفتي مارون و هيدروكركينگ نفت از طرح هايي است كه دانشگاه در ارتباط با صنعت نفت به عهده گرفته است.

ابطحی، یکی از خطيرترين مسائل فناورانه كشور را ساخت رادارهاي هواپيماهاي مسافربري دانست و تصریح کرد: دانشگاه صنعتي اصفهان تنها مرجع فني ومهندسي ساخت رادارهاي هواپيماي مسافربري براي شركت هواپيمايي ايران وفرودگاه مهرآباد است.

رئيس دانشگاه صنتي اصفهان توجه به تربيت نيروي انساني كارآمد براي صنعت را مورد توجه قرار داد و افزود: دانشگاه صنعتي اصفهان سومين دانشگاه برتر كشور در رتبه بندي ISC شناخته شده است و با توجه به اهميت كيفيت بخشي دانشگاه ها از سوي وزارت علوم، از سال 1400 برنامه ريزي آموزش و پژوهش به خود دانشگاه ها واگذار مي شود و بدين ترتيب دانشگاه تعيين مي كند در مقاطع مختلف چه تعداد دانشجو جذب كند و اين مهم با همكاري نزديك با صنعت تحقق مي يابد.

اميدواريم سال آينده شاهد يك جشن از همکاری‌های گسترده میان شرکت فولاد مبارکه و دانشگاه صنعتی اصفهان باشيم

مديرعامل شرکت فولاد مبارکه اصفهان نیز در این نشست با بيان اين كه در شرايط تحریم‌های اقتصادی كشور مجموعه فولاد مبارکه چندین بار تحریم شده است گفت: براي عبور از تحريم و رشد و توسعه مناسب ملزم هستیم با استفاده از اين ظرفيت خود را به جامعه علمی کشور متصل كنيم.

حمیدرضا عظیمیان افزود: ارتباطات، قراردادها و هماهنگی‌های بسیار مناسبی میان مجموعه شرکت فولاد مبارکه، دانشگاه صنعتی اصفهان و شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان وجود دارد و اين موضوع بهترين ره آوردي است که از ارتباط با مجموعه پر افتخار و پرسابقه دانشگاه صنعتی اصفهان برای ما حاصل شده است.

وی ادامه داد: اين شرکت برای حفظ سهم 50 درصدي خود در بازار فولاد كشور و ارائه محصولات با تکنولوژی و علم روز دنیا، خود را ملزم به تجهيز به نسل چهارم تکنولوژی مي داند.

مديرعامل شرکت فولاد مبارکه اصفهان با بيان اين كه کشور ما و بخصوص فولاد مبارکه از تولید فولاد دنیا عقب نیست تأكيد كرد: ما در تنوع محصولات یک مقدار عقب‌افتاده‌ايم و برای این که بتوانیم این عقب‌افتادگی را جبران كنيم ملزم هستیم با مراکز علمی و دانشگاهی کشور ارتباط نزدیک و کاملي داشته باشیم.

عظيميان، قرارداد ساخت دستگاه فناورانه توليد ماسك با دانشگاه صنعتي اصفهان را بر اساس مسئولیت اجتماعی اين شركت دانست و تصریح کرد: بر اساس رسالت ما در کمک به جامعه مطلقاً سود و توجیه اقتصادی در اين ايام كرونا مطرح نبوده است.

وي فعاليت کارخانه تولید ماسك در دانشگاه صنعتی اصفهان با ظرفیت تولید بسیار مناسب از جنبه هاي دانش‌بنیان و فعالیت خيرخواهانه اجتماعی، در این ایام برشمرد و گفت: اميدواريم در سال آينده شاهد يك جشن از همکاری‌های گسترده میان شرکت فولاد مبارکه و دانشگاه صنعتی اصفهان باشيم.

در پایان این نشست خط تولید ایرانی تمام اتوماتیک تولید ماسک های N95 که با تلاش محققان و فناوران دانشگاه صنعتی اصفهان و حمایت ویژه شرکت فولاد مبارکه اصفهان طراحی و ساخته شده است به بهره برداری رسید.

گفتنی است: فناوری دستگاه پیشرفته تمام اتوماتيك تولید ماسك N95 با حمايت شرکت فولاد مباركه اصفهان وتلاش محققان دانشگاه صنعتی اصفهان طراحی، تولید و به مرحله بهره برداری رسید.

 

 

 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها