کد خبر: 1040809
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۴:۰۰
لاپورتا، فونت یا فریکسا؛ رئیس بارسا مشخص می‌شود
انتخابات بارسلونا تکلیف همه چیز را مشخص می‌کند. سرانجام انتخاباتی که همه انتظارش را می‌کشیدند فرارسید و فردا از بین سه نامزد نهایی یک نفر رئیس باشگاه بارسلونا می‌شود. رئیسی که از همان ابتدای راه باید بار مشکلات بسیاری را به دوش بکشد، اما باید دید لیونل مسی چطور و چگونه روی نتیجه انتخابات پیش‌رو تأثیر می‌گذارد.
شیوا نوروزی
سرویس ورزشی جوان آنلاین: آبی و اناری‌ها مدت‌هاست در بلاتکیلفی بسر می‌برند. بارسلونا ماه‌هاست اسیر مشکلات مدیریتی شده و رنگ آرامش را ندیده است. در واقع آن زمان هم که بارتومئو رئیس بود بحران به اوج خود رسیده بود تا اینکه مجبور به استعفا شد. خوزپ ماریو بارتومئو در ژانویه سال ۲۰۱۴ بر صندلی ریاست باشگاه تکیه زد و در شش سال ریاستش سه قهرمانی لالیگا، چهار قهرمانی کوپا‌دل‌ری، یک قهرمانی اروپا و در مجموع ۱۲ جام ارزشمند داخلی و خارجی به ویترین باشگاه اضافه شد. منتها در سال ۲۰۲۰ و در حالی که جهان با کرونا درگیر بود انتقاد‌ها از مدیریت او به شدت افزایش یافت. کسری بودجه به بالاترین حد رسید، بدهی‌ها روند صعودی گرفت و علاوه بر کسب نتایج ضعیف لیونل مسی نیز تقاضای جدایی کرد. در واقع کاپیتان دیگر نمی‌توانست اوضاع وخیم تیم و باشگاه را تحمل کند و با ارسال نامه‌ای رسمی تقاضای ترک نیوکمپ را علنی کرد.

تنش میان ستاره آرژانتینی و باشگاه به جایی رسید که بارتومئو رئیس وقت آبی و اناری‌ها با پیش کشیدن بحث بند جدایی اجازه رفتن به مسی را نداد تا این بازیکن گلزن مجبور شود یک سال باقی مانده از قراردادش را نیز در اسپانیا سپری کند. با وجود این بارتومئو در ماه اکتبر استعفایش را نوشت و برای همیشه از بارسا رفت. کارلوس توسکتس به صورت موقت جایگزین او شد، ولی بعد از رفتن رئیس جنجالی اوضاع برای کاتالان‌ها بهتر شد. لئو با انگیزه بیشتری بازی کرد و رونالد کومان توانست با همه فراز و نشیب‌های موجود تیم را در کورس قهرمانی نگه دارد. اگرچه بارسا از اتلتیکوی صدرنشین پنج امتیاز کمتر دارد، ولی هنوز امیدش به قهرمانی در لالیگا را از دست نداده و با غلبه بر سویا به فینال کوپا‌دل‌ری نیز صعود کرده است.

خوان لاپورتا، ویکتور فونت و تونی فریکسا برای جلب آرا بیشتر در انتخابات روز یک‌شنبه از لیونل مسی به عنوان حربه‌ای انتخاباتی استفاده کرده‌اند. این سه نفر از محبوبیت این بازیکن در بین هواداران به خوبی مطلع هستند و می‌دانند که حضور او در زمین همواره یک برگ برنده برای‌شان محسوب می‌شود. به همین خاطر است که فرد پیروز اصلاً دوست ندارد در ابتدای کارش در مذاکره با مسی ناکام بماند. از بین نامزدها، لاپورتا بیش از بقیه شانس پیروزی دارد. او همان کسی است که از سال ۲۰۰۳ تا ۲۰۱۰ ریاست باشگاه را برعهده داشت و نسل طلایی پپ تحت مدیریت او شکل گرفت. لاپورتا دوباره عزمش را جزم کرده که نفر اول بارسا شود و همانطور که گفته شد مسی برای او هم حکم برگ برنده را دارد: «من رابطه بسیار خوبی با لئو مسی دارم و او هر پیشنهادی را که بدهم بررسی خواهد کرد. مطمئنم که اگر بقیه نامزد‌ها پیروز شوند، مسی در بارسلونا نمی‌ماند. او زمان حضور فریکسا در هیئت مدیره خوشحال نبود. مسی فقط با پول به سمت ماندن هدایت نمی‌شود. لئو می‌خواهد تیمی را ببیند که برای برنده شدن رقابت می‌کند. من مطمئن هستم که او به پیشنهادم گوش می‌دهد، همانطور که مطمئنم اگر شخص دیگری برنده شود، او اینجا را ترک خواهد کرد. پروژه‌ای به او معرفی خواهم کرد که متقاعد به تمدید شود، مسی به من همیشه اعتماد داشته است.»
مسی چند ماهی است که طبق قانون بازیکن آزاد محسوب می‌شود و می‌تواند در مورد آینده‌اش تصمیم‌گیری کند. با این حال او هنوز به پیشنهاد‌ها و شایعات مطرح شده در خصوص خودش واکنش رسمی نشان نداده و نه حرف از ماندن زده و نه حرف از رفتن!

کارشناسان و رسانه‌ها معتقدند این بازیکن محبوب منتظر است رئیس جدید انتخاب شود و برنامه‌هایش را اعلام کند. لئو که یکی از ملاک‌هایش حضور قدرتمند بارسا در رقابت‌های مختلف است، احتمال دارد در صورت ارائه یک پیشنهاد خوب از سوی باشگاه و سروسامان گرفتن برنامه‌های آتی بارسا از رفتن صرف‌نظر کند. با این حال هنوز هیچ چیز قطعی نشده و تیم‌های متمول اروپا منتظر تصمیم مسی هستند. همین مسئله تأثیر زیادی در تغییر نظر رأی‌دهندگان نیز دارد. در واقع ماندن یا رفتن لئو مسی فاکتوری است که می‌تواند موجب موفقیت یا ناکامی نامزد‌ها شود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار