کد خبر: 1042944
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۵
عضو شورای شهر تهران با اشاره به اینکه توپ در کردن در زمانی که ساعت نبود رواج داشت، گفت: نمی‌توانیم با بخشنامه سنت‌ها را تغییر دهیم و بگوییم حاجی‌فیروز به شکل دیگری باشد.
سرویس جامعه جوان آنلاین: دویست و هشتاد سومین جلسه شورای شهر تهران صبح امروز با حضور اکثر اعضای شورا و پیروز حناچی شهردار تهران برگزار شد.

در ابتدای این جلسه احمد مسجدجامعی عضو شورای شهر تهران در تذکر پیش از دستور خود اظهار داشت: نمی‌توانیم با بخشنامه سنت‌ها را تغییر دهیم و بگوییم حاجی‌فیروز به شکل دیگری باشد. به عقیده بنده اگر اقدام به نوآوری سنت‌ها می‌کنیم باید ملازمات آن را هم رعایت کنیم.

وی همچنین درباره توپ در کردن در میدان آزادی گفت:‌اگر قرار است در شهر توپ در شود باید توپخانه این کار صورت گیرد مسأله من این نیست که این توپ رها شده در لحظه سال تحویل به برج آزادی آسیب زده یا نه، ولی این امر نیاز به کار‌های کارشناسی دقیق دارد.

این عضو شورای شهر تهران ادامه داد: ما چندین بنای شاخص از ادوار مختلف تاریخی در تهران داریم که برج آزادی نیز یکی از این بنا‌ها و نماد‌های مهم تاریخی شهر است. توپ در کردن در زمانی که ساعت نبود رواج داشت، اما در زمان کنونی این موضوع نیاز به برنامه‌ریزی بیشتری داشته است.

وی همچنین با اشاره به نزدیک شدن به ایام ماه مبارک رمضان گفت: باید برای این ماه که اوج زندگی شبانه محسوب می‌شود برنامه‌ریزی کنیم من در برنامه‌های ۱۴۰۰ مسأله‌ای برای توجه به این موضوع ندیدم و این قضیه باید مدنظر باشد.

رویداد ۱۴۰۰ متناسب با انتظارات نبوده است

در ادامه جلسه علی اعطا سخنگوی شورای شهر تهران نیز در تذکری به حناچی درباره رویداد تهران ۱۴۰۰ گفت:‌جلسه گذشته تذکری درباره این رویداد مطرح کردم که چرا رویداد ۱۴۰۰ متناسب با انتظارات نبوده است در حالی که وقتی شهردار تهران با ۸ معاون خود به شورا آمد انتظارات از این رویداد فراتر بود.

وی با بیان اینکه رویداد ۱۴۰۰ تنها به معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری خلاصه شد گفت: متعاقب این تذکر همین موضوع در جلسه هیأت رئیسه شورا مطرح و قرار شد که محمدرضا جوادی یگانه معاون اجتماعی شهردار در جلسه حضور یابد.

وی تأکید کرد: من نسبت به این موضوع گله‌مندم که چرا تذکر مربوطه مورد توجه قرار نگرفته و شهردار باید توضیح درباره اقدامات انجام شده در رویداد ۱۴۰۰ ارائه دهد.

لزوم واکسیناسیون کارکنان سازمان رفاه و خدمات اجتماعی

شهربانو امانی نیز در ادامه در تذکری گفت: معاون فرماندهی ستاد کرونا ۱۰ روز قرنطینه برای تهران درخواست کرده است و در دو سازمان مستقیم درگیر در این زمینه از جمله بهشت زهرا و سازمان پسماند واکسیناسیون شروع شده است، اما من درباره عدم واکسیناسیون کارکنان سازمان رفاه و خدمات اجتماعی شهرداری تهران تذکر می‌دهم.

این عضو شورای شهر گفت: با شروع پیک چهارم کرونا و قرمز شدن تهران آمار فوتی‌ها به سه برابر افزایش یافته است و واکسیناسیون قطره چکانی، با کندی و بدون در نظر گرفتن اولویت در حال انجام است.

وی با بیان اینکه این سازمان رفاه و خدمات اجتماعی یکی از گروه‌های مستقیم درگیر با آسیب دیدگان اجتماعی است، افزود: یکی از اقشار پرخطر دربرابر ویروس کرونا هستند که در اولویت واکسیناسیون قرار نگرفته اند.

امانی بیان داشت: کل کارکنان این مجموعه ۶۲۸ نفر است که بیش از ۴۰۰ نفر آن‌ها را مددکاران، پرستاران و بهیاران تشکیل می‌دهد و ۲۲۷نفر از کارکنان ستادی و اجرایی نیز در این مجموعه کار می‌کنند که به طور متوسط در شبانه روز به ۱۷۰۰ تن در طی پاندمی خدمات ارائه داده اند.

این عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه طی شیوع کرونا ۹۳ نفر از کارکنان سازمان مذکور به کرونا مبتلا شده‌اند، گفت: از آنجایی که کارکنان این سازمان با افراد پرخطر در تماس هستند ضرورت دارد تا واکسیناسیون این افراد در دستور کار قرار گیرد.
منبع: فارس
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۲۵ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۷
0
0
وقتی که عرضه انجام کارهای اصلی را ندارند شروع میکنند
آقا این آفتابه نه اون یکی آفتابه
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار