کد خبر: 1043771
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۴۰۰ - ۲۲:۳۷
سرانجام نوبت به محاکمه ضلع سوم مثلث فساد طبری، زنجانی و رعیت رسید. حسن رعیت معروف به میرکاظمی در حالی پای میز محاکمه کشانده‌شده که در یک دهه اخیر بیش از ۵۰۰ میلیون یورو تسهیلات گرفته و حدود نیمی از آن را هنوز پس نداده‌است. رفاقت او با زنجانی و طبری به شکلی بود که بابک زنجانی روز اول دستگیر‌شدن به بازجو شماره رعیت را داد تا به واسطه نفوذ وی با اکبر طبری مشکل رفع شود. رعیت باغی لاکچری برای قرار با افراد بانفوذ داشت که از عجایب آن کلکسیونی استثنایی از بهترین موتورسیکلت‌ها بود!
عليرضا سزاوار
سرویس جامعه جوان آنلاین: جلسه نخست رسیدگی به اتهامات حسن میرکاظمی معروف به حسن رعیت به ریاست قاضی بابایی در حالی برگزار شد که به گفته نماینده دادستان، در این پرونده با یک شبکه فساد مواجه هستیم؛ شبکه فسادی که مجموعه‌ای از جرائم را در خود جای داده‌است، از اخلال کلان در نظام پولی و ارزی کشور تا ضربه به محیط‌زیست به واسطه یک باغ وحش خصوصی.

بارنامه جعلی به نام برادر

در ابتدای جلسه، نماینده دادستان با بیان اینکه اخذ تسهیلات از ۳۰ سالگی تا ۴۰ سالگی این متهم دریافت شده‌است، گفت: «چطور می‌شود یک جوان ۳۰ ساله بتواند چنین تسهیلاتی دریافت کند؟ جز با ارتباط ویژه با برخی مسئولان و مفسدان اقتصادی مثل اکبر طبری، قاضی منصوری و بابک زنجانی که اتفاقاً در همین دادگاه محاکمه شدند؟! حسن رعیت یار غار بابک زنجانی بوده؛ روز اولی که بابک زنجانی دستگیر شد به بازجو شماره رعیت را داد تا به واسطه نفوذ وی با اکبر طبری مشکل رفع شود.»

جعفرزاده با اشاره به اینکه کیفرخواست این پرونده حدود ۴۰۰ صفحه است، افزود: اولین کارخانه‌ای که توسط متهم تأسیس شد کارخانه دنیای فلز تهران بود. تسهیلاتی که در این کارخانه گرفته شد در سه مرحله بوده‌است. در مرحله اول ۲۴۸ میلیون دلار برای واردات ورق از بانک کشاورزی تسهیلات اخذ شد. ۶۴ میلیون یورو هم از بانک صادرات بابت واردات ورق با جعل و تقلب اخذ شد که رفع تعهد نشده و بارنامه به صورت جعلی تنظیم شده است که متعلق به شرکتی در دبی مربوط به برادر میرکاظمی بوده‌است.»

نماینده دادستان در ادامه عنوان کرد: «در بازرسی از دفتر متهم رعیت، ۱۲ مهر بانکی کشف شده و مربوط به بانک‌هایی بوده که از آن‌ها تسهیلات گرفته شده‌است. کارمند متهم رعیت اظهار کرده‌است که در دفتر دستگاه مهرسازی داشته‌اند، بنابراین در اصل، تسهیلات نیز با جعل مهر بانک کشاورزی بوده‌است.»

کارخانه‌ای که تهاتر شد، اما دست رعیت ماند!

نماینده دادستان خاطر نشان کرد: «زمانی که در سال ۹۳ قصد داشتند دنیای فلز اردستان را تهاتر کنند، آن را ۳۶۰ میلیارد تومان ارزشگذاری کردند و بدهی متهم رعیت نیز ۳۵۲ میلیارد تومان بود. در نهایت کسی دنیای فلز اردستان را از بانک نمی‌خرد و بانک نهایتاً به مبلغ ۲۸۸ میلیارد تومان به یکی از شرکت‌های تابعه خود می‌فروشد که این به معنای ایراد ضرر به مبلغ ۷۲ میلیارد تومان به بیت‌المال و بانک است. سؤال اینجاست که چرا هنوز دنیای فلز اردستان دست متهم رعیت است مگر تهاتر صورت نگرفته‌است؟»

جعفرزاده در خصوص فولاد و ذوب ازنا هم گفت: «در این خصوص نیز از بانک صنعت و معدن ۱۷۶ میلیون دلار تسهیلات اخذ شده و ۳۰ میلیارد تومان هم از بانک تجارت لرستان تسهیلات گرفته شده، ۱۶۱ میلیون دلار هم تسهیلات برای احداث یک خط تولیدی گرفتند که همچنان این خط تولید به بهره برداری نرسیده و کارخانه در حال خاک خوردن است.»

وی افزود: «شبکه رعیت در قالب هفت شرکت از سه بانک آینده، گردشگری و کشاورزی تسهیلات ریالی دریافت کرد و به حساب پنج بانک دیگر ریخت و از این طریق پیش پرداخت حواله‌های ارزی خود را تأمین کرد و اصطلاحاً از این جیب به آن جیب گذاشت، حال آنکه قرار بود با آن تسهیلات دریافتی مواد اولیه وارد کند.» وی در نهایت تصریح کرد: «متهم با کسب مال از طریق نامشروع یک باغ خصوصی و باغ وحشی استثنایی را که به بهشت گمشده مشهور است، راه‌اندازی کرد. وی این ملک را برای دعوت از افراد تأثیرگذار استفاده می‌کرد؛ وی کلکسیونی از جمله موتور‌سیکلت جمع‌آوری می‌کرد و گاهی برخی از این کلکسیون‌ها را در قالب هدایا ارائه می‌داد. این پرونده دارای پنج متهم متواری به خارج از کشور است که به رغم پیگیری‌ها حاضر به بازگشت نشدند و تسهیلاتی که باید صرف تولید می‌شد، به علت سودجویی و اعمال مجرمانه منجر به افزایش بیکاری مردم گردید.»

رئیس دادگاه در بخش پایانی اولین جلسه رسیدگی به اتهامات متهم میرکاظمی هم ضمن اعلام ختم جلسه عنوان کرد: جلسه بعدی متعاقباً اعلام خواهد شد.
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
مهران
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۱۴ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۴
1
1
باسلام و خسته نباشید، لطفا به جای صفت "لاکچری" از صفت فارسی مجلل یا مترادف آن استفاده کنید. و اگر لازم است که از این لفظ به غلط جاافتاده استفاده شود، بهتر است تلفظ صحیح آن یعنی "لاکشری" به کار برده شود. موید باشید.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار