کد خبر: 1043824
تاریخ انتشار: ۲۶ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۶:۵۹
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان:
رحیم محمدی گفت: 8 پروژه توسعه در حوزه پسماند شهر اصفهان با صرف اعتبار بیش از 42 میلیارد تومان تا خردادماه 1400 بهره برداری می شود.

به گزارش سعید عرفان منش خبرنگار جوان انلاین از اصفهان،مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان با اشاره به پروژه های در آستانه افتتاح و بهره برداری سازمان مدیریت پسماند در نیمه نخست سال 1400 اظهار کرد: یکی از این طرح ها، طراحی، راه اندازی و استقرار فاز نخست اپلیکیشن شهروندی است که با هدف بهبود نگرش و تغییر رفتار در حوزه مدیریت پسماند، ارتقا فرآیند آموزش و جمع آوری پسماند، افزایش میزان تفکیک از مبدا اجرایی شده است.

وی زمان بهره برداری از این پروژه را اردیبهشت ماه 1400 عنوان کرد و گفت: برای این طرح 200 میلیون تومان هزینه شده است و می تواند افزایش مشارکت شهروندان و ارائه خدمات جامع در حوزه مدیریت پسماند را به همراه داشته باشد.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان تصریح کرد: با طراحی و پیاده سازی اپلیکیشن موبایل می توان نسبت به جمع آوری پسماند الکترونیکی، ارائه آموزش شهروندی به صورت هدفمند در حوزه مدیریت پسماند، اطلاع رسانی و ثبت درخواست های شهروندان و ارائه خدمات مدیریت پسماند به آنها اقدام کرد.

* خطوط اول و دوم پردازش پسماند خردادماه افتتاح می شود

وی احداث خطوط اول و دوم پردازش پسماند از مجتمع فناوری های محیط زیستی شهر اصفهان را از دیگر پروژه های در دست افتتاح سال جاری عنوان و اظهار کرد: این طرح در خردادماه سال جاری به بهره برداری می رسد.

محمدی ادامه داد: این پروژه در سه فاز طراحی، ساخت تجهیزات و احداث ابنیه و نصب و بهره برداری در حوزه های مکانیک، عمران و برق در مدت 33 ماه با محوریت تیم فنی سازمان مدیریت پسماند و پیمانکاران داخلی انجام شده است.

وی با اشاره به اینکه ظرفیت هر خط پردازش 250 تن در هر شیفت 8 ساعته است، افزود: بودجه اختصاصی به این پروژه 370 میلیارد ریال است و می تواند افزایش راندمان پردازش پسماند تر، ارتقا کرامت انسانی کارگران و رعایت اصول ایمنی و ارگونومی کار پسماند را به دنبال داشته باشد.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان بیان کرد: با این اقدام، خطوط پسماند و کیفیت خوراک مورد نیاز در تکنولوژی های نوین مانند هاضم و پیرولیز بهبود می یابد.

وی با اشاره به اینکه ساماندهی و توسعه سایت های توده ریزی در سازمان مدیریت پسماند از دیگر طرح های در آستانه بهره برداری است، گفت: برآورد می شود این طرح در اردیبهشت ماه سال جاری بهره برداری شود که با این اقدام سایت های توده ریزی به میزان 9 هکتار توسعه می یابد.

*تحقق هدف کاهش نفوذ شیرابه به خاک با توسعه لاگن های تبخیری

محمدی با بیان اینکه این پروژه در محل لاگن های قدیمی سازمان با اعتبار 25 میلیارد ریال احداث شده است، افزود: برای تنظیم شیب بندی سایت حدود 30 هزار مترمکعب خاکریزی انجام شده و با استفاده از عملیات کوبش خاک، تراکم به حدود 95 درصد رسیده که این عامل در نفوذناپذیری شیرابه نقش موثری دارد.

وی ساماندهی و توسعه لاگون های تبخیری و مسیرهای دسترسی اتصال سایت ها و کانال های شیرابه به لاگون ها با اعتبار 15 میلیارد ریال را دیگر پروژه سازمان مدیریت پسماند در سال 1400 عنوان و اظهار کرد: احداث سه لاگن تبخیری با ظرفیت هر لاگن چهار هزار مترمکعب، احداث کانال انتقال شیرابه به طول حدود 700 متر، احداث حوضچه ته نشینی با ظرفیت 60 مترمکعب، احداث حوضچه آشغالگیر به ظرفیت 24 مترمکعب و بهسازی مسیرهای دسترسی به طول حدود یک هزار متر از جمله بخش های این پروژه است.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان افزود: این طرح در اردیبهشت ماه سال جاری آماده بهره برداری است.

وی با بیان اینکه همچنین با اعتبار 600 میلیون تومان از نخستین نمایشگاه و مرکز آموزشی مدیریت پسماند با همکاری آموزش و پرورش استان اصفهان در اردیبهشت ماه سال جاری بهره برداری خواهد شد، گفت: افزایش آگاهی و تغییر نگرش دانش آموزان بازدید کننده در راستای اصلاح رفتار و اطلاع رسانی در خصوص فعالیت ها و اقدامات سازمان مدیریت پسماند از برنامه های این نمایشگاه است.

محمدی افزود: ارتقای فرآیند آموزش مدیریت پسماند، پیاده سازی هرم مدیریت پسماند و بهبود نگرش و تغییر رفتار در حوزه مدیریت پسماند از اهداف اجرای این طرح است؛ این پروژه در محل موزه علوم و فنون اداره کل آموزش و پرورش استان کلید خورده و با تمرکز بر ابزارهای دیجیتال و آموزش هوشمند، اطلاعات مختلف آموزش در فازهای آگاهی، تغییر نگرش و اصلاح رفتار را در اختیار مخاطبان قرار می دهد. عمده مخاطبان این پروژه دانش آموزان هستند و آموزش های مبتنی بر اصول هرم استراتژیک مدیریت پسماند ارائه می شود.

وی مکانیزاسیون سیستم آمار و اطلاعات سازمان مدیریت پسماند را نیز جزو پروژه هایی عنوان کرد که در اردیبهشت ماه سال جاری رونمایی می شود و افزود: بهبود مدیریت منابع اطلاعاتی و افزایش بهره وری منابع سازمانی از اهداف این طرح است و شفافیت آمار و اطلاعات تولید شده در سازمان و به حداقل رساندن دخالت انسانی در فرآیند تولید آمار از جمله دستاوردهای این طرح به شمار می رود که با اعتبار 150 میلیون تومان اجرایی شده است.

*جمع آوری نخاله های ساختمانی مکانیزه می شود

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان، ساماندهی و استقرار سیستم مدیریت یکپارچه پسماند ساختمانی با اعتبار 250 میلیون تومان را دیگر پروژه آماده بهره برداری در اردیبهشت ماه 1400 عنوان و تصریح کرد: کاهش تخلیه های غیرمجاز پسماندهای ساختمانی در سطح و حومه شهر، ساماندهی خودروهای حمل کننده پسماندهای ساختمانی، ساماندهی سایت تخلیه پسماندهای ساختمانی و بسترسازی برای استقرار سیستم بازیافت پسماندهای عمرانی و ساختمانی با اجرای این طرح محقق می شود.

وی بیان کرد: ساماندهی پسماندهای ساختمانی از نقطه تولید تا محل دفع نهایی و ساماندهی خودروهای حمل پسماندهای ساختمانی و جلوگیری از تخلف بخشی از تاثیرات اجرای این طرح خواهد بود.

*همکاری شهرداری با محققان داخلی برای تولید انرژی از پسماند

محمدی، خرید، راه اندازی و بهره برداری از دستگاه پایلوت هاضم بیهوازی برای تولید بیوگاز را دیگر طرح در دست بهره برداری حوزه پسماند شهرداری دانست و گفت: این طرح با اعتبار یکصد میلیون تومان اجرایی شده است و تا خردادماه سال جاری آماده بهره برداری می شود.

وی دستیابی به دانش ساخت و بهره برداری، تعیین میزان گاز خروجی و بهینه سازی روش های بهره برداری را از دستاوردهای این پروژه عنوان و تصریح کرد: تبدیل پسماند به انرژی، توسعه پایدار مدیریت پسماند، بررسی میزان اثرگذاری هاضم بیهوازی در مدیریت پسماند شهری، بررسی پارامترهای موثر و بازدارنده ها در بهره برداری از کارخانه هاضم بیهوازی، دستیابی به دانش ساخت و بهره برداری از کارخانه هاضم بیهوازی از دستاوردهای اجرای چنین طرحی است.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان افزود: با بهره گیری از دانش ساخت یک شرکت ایرانی که وظیفه بومی سازی دانش شرکت آلمانی را داشته است و با همکاری متخصصان و پژوهشگران پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی ایران برای اولین بار دستگاه پایلوت هاضم بیهوازی به روش خشک و گنجایش 700 لیتر و ظرفیت خوراک دهی 30 کیلو در روز احداث شده است.

وی افزود: بعد از مرحله پایلوت، امکان بومی سازی دانش و تکنولوژی این فرآیند وجود داشته و می توان در فاز بعدی احداث کارخانه به ظرفیت 20 تن در روز را عملیاتی کرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر