کد خبر: 1044820
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۰:۵۴
مدیر گروه جهادی سفیران خدمت در گفتگو با «جوان»:
از جمله مهم‌ترین موانع موجود بر سر راه فعالیت گروه‌های جهادی، عدم همکاری مسئولان برای تسهیل در امر جهاد و فعالیت‌های جهادی است
محمد‌رضا هاديلو
سرویس ایران جوان آنلاین: گروه‌های جهادی مختلف تاکنون خدمات ثمربخشی را در مناطق محروم انجام داده اند و هر زمان که نقطه‌ای از کشور با بحران مواجه شده، برای خدمت به همنوعان خود در عرصه حاضر شده‌اند. با شیوع بیماری کرونا و فرمان رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر کمک مؤمنانه و مواسات، فعالیت گروه‌های جهادی در کشور نیز رنگ و بوی دیگری به خود گرفت و بسیاری از آن‌ها به صورت خودجوش به اجرای طرح‌های مختلف به ویژه طرح‌های مربوط به معیشت اقدام کرده‌اند.

یکی از گروه‌های جهادی که توانسته طی هفت سال فعالیت خود طرح‌ها و برنامه‌های زیادی را در مناطق محروم شهرستان خوانسار در استان اصفهان اجرا کند، گروه جهادی سفیران خدمت است. به همبن بهانه به سراغ حسین سعیدنژاد، مدیر این گروه جهادی رفتیم تا گفت‌وگویی با ایشان داشته باشیم.
 
از چه زمانی این گروه جهادی کار خود را شروع کرده است؟

گروه جهادی سفیران خدمت فعالیت‌های جهادی خود را از حدود هفت سال پیش یعنی سال ۱۳۹۳ آغاز کرد و طی این مدت نیز برنامه‌های مختلفی را در حوزه‌های مختلف عمرانی، فرهنگی، بهداشتی، محرومیت‌زدایی و... اجرا کرده است.

در حال حاضر چند عضو دارید؟

تعداد اعضای این گروه جهادی بین ۳۰ تا ۴۰ نفر متغیر است که این تعداد بنا به نوع مأموریت گروه تغییر می‌کند. مهم‌ترین فعالیت‌های گروه جهادی سفیران خدمت در حوزه عمرانی قرار دارد که در کنار این برنامه‌ها، فعالیت‌های فرهنگی، بهداشتی و خدماتی در محور‌های اقتصاد مقاومتی و محرومیت‌زدایی نیز از دیگر اقداماتی است که از سوی این گروه جهادی دنبال می‌شود.

فعالیت‌هایتان در دوران قبل از کرونا و بعد از آن تغییری داشته است؟

پیش از شیوع ویروس کرونا در کشور، گروه جهادی سفیران خدمت به صورت ویژه و با حضور در روستا‌ها و مناطق محروم، نسبت به رفع مشکلات عمرانی این مناطق اعم از احداث منازل مسکونی، سرویس‌های بهداشتی و... اقدام می‌کرد. همچنین، تعمیرات منازل مردم محروم شهرستان خوانسار و روستا‌های تابعه همچون سیمان‌کاری، ایزوگام سقف، دیوارچینی حیاط و منازل، گچ‌کاری، سنگ‌کاری، برق‌کشی و... نیز از دیگر برنامه‌هایی بود که از سوی اعضای گروه ارائه و اجرا می‌شد. از دیگر اقداماتی که گروه جهادی سفیران خدمت در مناطق محروم انجام داده، می‌توان به حضور در زمین‌های کشاورزی و کمک به روستاییان جهت برداشت محصولات، اقدامات لازم جهت استقرار متخصصان علوم پزشکی در روستا‌ها برای معاینه و ویزیت رایگان اهالی روستا، برگزاری کلاس‌های فرهنگی، ورزشی، قرآنی، اعتقادی برای دانش آموزان و نوجوانان روستا اشاره کرد.

همچنین، برگزاری مراسم مختلف مذهبی در هیئت‌های مختلف، مناسبت‌های ملی در داخل روستا‌های شهرستان و بسیاری از خدمات عمرانی و فرهنگی دیگر از جمله اقدامات گروه جهادی سفیران خدمت در سال‌های اخیر بوده است. این گروه در موارد متعددی نیز به صورت قرارگاهی اقدام به برپایی اردو‌های جهادی در چندین روستای تحت پوشش کرده که طی اجرای این اردو‌ها خدمات فراوانی نیز به مردم محروم این مناطق ارائه شده است.

با شیوع ویروس کرونا و در این دوران چطور به ارائه خدمت پرداختید؟

وقتی کرونا وارد ایران شد و همه کار‌ها و مشاغل را به حاشیه کشاند، برای مقابله با این ویروس منحوس و با کمک خیّران اقلام بهداشتی از قبیل ماسک، دستکش، شیلد و لوازم دیگر را با قیمت مناسب تهیه و به صورت رایگان بین قشر‌های آسیب‌پذیر و کم‌درآمد توزیع کردیم. همچنین، برنامه پایش سلامت از سوی قرارگاه جهادی ناحیه مقاومت بسیج شهرستان خوانسار نیز برای مقابله با ویروس کرونا انجام شد. در ادامه، نیرو‌های جهادی گروه سفیران خدمت پیرو فرمان مقام معظم رهبری مبنی بر تکیه بر توانمندی‌های داخلی برای خودکفا شدن با تأییدیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان، اقدام به تهیه و تولید ژل ضدعفونی‌کننده کردند. همچنین، بسیجیان گروه جهادی ما با ساخت دستگاه تولید دستکش یک‌بار مصرف، دو نوع دستکش مختلف را تولید کرده و با قیمت مناسب در اختیار فروشندگان قرار دادند. طی سه ماهه نخست سال ۹۹ در کنار تولید و توزیع دستکش یک‌بار مصرف، ماسک و مواد ضد عفونی‌کننده نیز در چهار مرحله با کمک خیّران و قرارگاه جهادی ناحیه مقاومت بسیج شهرستان تهیه شد و در اختیار محرومان قرار گرفت. در این راستا بسته‌های کمک‌معیشتی نیز تهیه و در قالب رزمایش کمک‌های مؤمنانه در میان نیازمندان توزیع شد که در این امر مهم نیز شهرستان خوانسار در ردیف شهرستان‌های برتر کشور قرار گرفت.

چشم‌انداز و افق گروه جهادی سفیران خدمت برای آینده چیست؟

برای آینده و به توفیق الهی به سمتی خواهیم رفت که با ارائه فعالیت‌های مختلف جهادی، سایه محرومیت از تمامی نقاط خوانسار برداشته شود و بتوانیم یاری‌رسان مستضعفان و محرومان در سراسر سرزمین ایران اسلامی باشیم.

گروه شما در این مسیر با چه مشکلاتی روبه‌رو است؟

از جمله مهم‌ترین موانع موجود بر سر راه فعالیت گروه‌های جهادی، عدم همکاری مسئولان برای تسهیل در امر جهاد و فعالیت‌های جهادی است. اگر تفکر جهاد و کار جهادی در بین عموم مردم رواج پیدا کند، به نقطه‌ای خواهیم رسید که هیچ محرومیتی در کشور وجود نخواهد داشت که البته این مسئله مستلزم همکاری تمامی نهادها، ادارات و عموم مردم است. حمایت‌ها و پشتیبانی‌‎های تجهیزاتی و مالی از موارد اصلی در زمینه پویایی گروه‌های جهادی است. جهاد در راه خدا همیشه ادامه خواهد داشت و غیورمردان بسیجی به عنوان جهادگران خستگی‌ناپذیر طی روز‌های متوالی بدون هیچ‌گونه چشم‌داشت و فارغ از مادیات با ر‌ها کردن زندگی شخصی و حضور در میدان‌های عمل همواره در خدمت انقلاب هستند. جهادگران با خدمات فراوان خود مشق جنگ می‌کنند تا در آینده از مشکلات مردم کشورمان کاسته شود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار