کد خبر: 1047002
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۸
در رابطه با این سؤال که چگونه فرزندی از خدا بخواهیم، گاهی برای خانواده‌ها الگو‌هایی ذهنی تحت تاثیر فرهنگ‌های غربی و عمدتاً از طریق رسانه‌ها ایجاد می‌شود که مخالف فطرت و طبیعت انسان است؛ ببینیم امام علی (ع) چه فرزندی از از خدا خواست؟
سرویس جامعه جوان آنلاین: انسان به طور فطری و طبیعی فرزندش را دوست دارد و تمام تلاش خود را به کار می‌گیرد تا لوازم آسایش او را فراهم کند، اما گاهی ممکن است علاقه به فرزند سبب شود انسان بصیرت خویش را از دست دهد، حلال خدا را حرام کند یا حرام خدا را حلال کند!

بر همین اساس، گاهی انسان تشخیص نمی‌دهد چه چیزی برای فرزندش خوب است و چه چیزی بد! همه زوج‌ها برای داشتن فرزند از پیش معیار‌ها و الگو‌هایی دارند؛ گاهی این الگو‌های ذهنی تحت تاثیر فرهنگ‌های غربی و عمدتاً از طریق رسانه‌ها ایجاد می‌شوند.

کلام معصومین (ع) یکی از بهترین راه‌های تشخیص راه درست از غلط است، یافتن راهی که بیش از همه به فطرت انسان نزدیک‌تر است، فرزندان شکوفه‌های حیات، ثمره قلب و میوه جانند و پاره تن و در رابطه با آن‌ها طلب و تهیه امور ظاهری در درجه دوم اهمیت قرار می‌گیرند، حال این سؤال پیش می‌آید که چگونه فرزندی از خدا بخواهیم؟

امیرالمومنین علی (علیه السلام) در این‌باره می‌فرمایند:

"ما سَألتُ ربِّی أولادا نُضْرَ الوَجهِ، و لا سَألتُهُ وَلَداً حسَنَ القامَةِ، و لکنْ سَألتُ ربِّی أولاداً مُطِیعِینَ للّهِ وَجِلِینَ مِنهُ؛ حتّى إذا نَظَرتُ إلَیهِ و هُو مُطیعٌ للّهِ قَرَّت عَینی"

«من از خداوند خویش طلب فرزندان زیبا‌چهره و نیکوقامت ننموده‌ام؛ بلکه از پروردگارم خواسته‌ام تا فرزندانم مطیع او باشند و از او بترسند، که وقتی با این صفات به آن‌ها نظر افکنم، مایه چشم‌روشنی‌ام باشند.»

(مجلسی، محمد باقر، بحار الانوار، ج ۱۰۴، ص ۹۸.)
منبع: تسنیم
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار