کد خبر: 1051013
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۹:۲۳
بیش از ۲۰ هزار جهادگر در استان مرکزی در قالب یکهزار و ۲۰۰ گروه جهادی ماه‌هاست خدمات گوناگونی به هموطنان خود ارائه می‌کنند. جهادگرانی که در اقشار مختلف دانشجویی، پزشکان، کارمندان، کارگران، بسیجیان و دیگر قشر‌ها سازماندهی شده و در عرصه‌های مختلف از جمله بهداشت و درمان، کشاورزی و آموزش به روستاییان، عمرانی و محرومیت‌زدایی مشغول فعالیت هستند. حالا این جهادگران رزمایش بزرگی را شروع کرده‌اند که به گفته فرمانده سپاه روح‌الله با عنوان «جهاد امیدآفرینی، مشارکت حداکثری» و با هدف ایجاد امید به آینده‌ای روشن و درخشان در حال برگزاری است.

بیش از ۲۰ هزار جهادگر در استان مرکزی در قالب یکهزار و ۲۰۰ گروه جهادی ماه‌هاست خدمات گوناگونی به هموطنان خود ارائه می‌کنند. جهادگرانی که در اقشار مختلف دانشجویی، پزشکان، کارمندان، کارگران، بسیجیان و دیگر قشر‌ها سازماندهی شده و در عرصه‌های مختلف از جمله بهداشت و درمان، کشاورزی و آموزش به روستاییان، عمرانی و محرومیت‌زدایی مشغول فعالیت هستند. حالا این جهادگران رزمایش بزرگی را شروع کرده‌اند که به گفته فرمانده سپاه روح‌الله با عنوان «جهاد امیدآفرینی، مشارکت حداکثری» و با هدف ایجاد امید به آینده‌ای روشن و درخشان در حال برگزاری است.

هم اکنون یکهزار و ۲۰۰ گروه جهادی با بیش از ۲۰هزار عضو در سطح استان مرکزی مشغول فعالیت هستند.
این گروه‌های جهادی در اقشار مختلف کارمندی، کارگری، بسیجی، محله و... سازماندهی شده و در عرصه‌های مختلف از جمله بهداشت و درمان، کشاورزی و آموزش به روستاییان، مباحث اقتصادی و... فعالیت دارند.
در همین رابطه مدیر گروه‌های جهادی بسیج سازندگی سپاه روح‌الله استان مرکزی به «جوان» می‌گوید: «سال گذشته از سوی جهادگران در سطح استان ۲ هزار و ۴۰۰ شغل ایجاد شد. همچنین ۳۰۰هزار بسته معیشتی در سطح استان اعم از دستگاه‌های دولتی، خیرین، سپاه و کمک‌های مردمی بین نیازمندان توزیع شد.»
فرشاد قنبری با بیان اینکه در مرکز مطالعات و هدایت حرکت‌های جهادی سازمان بسیج سازندگی چهار مأموریت دنبال می‌شود، می‌افزاید: «حدود دوسال از راه‌اندازی سامانه اطلس جهادی در قالب بسیج سازندگی می‌گذرد و در سطح کشور حدود ۵۰ هزار گروه جهادی در این سامانه ثبت و شناسایی شده‌اند. افراد ثبت‌نام شده باید گزارش عملکرد ارائه دهند و خود را طبق اساسنامه اثبات کنند.»
مدیر گروه‌های جهادی بسیج سازندگی سپاه روح‌الله استان مرکزی می‌گوید: «افتتاح حساب حقوقی جهادگران نیز در دستور کار قرار گرفته تا از این طریق بتوان اعتماد مردم و خیرین را جلب و از مردم برای مردم خدمت‌رسانی کرد.»
رزمایشی با حضور ۱۲۰۰ گروه جهادی
فرمانده سپاه روح‌الله در استان مرکزی با بیان اینکه رزمایش بزرگ جهادگران استان مرکزی با عنوان «جهاد امیدآفرینی، مشارکت حداکثری» به همت هزار و ۲۰۰ گروه جهادی برگزار می‌شود، می‌گوید: «یکی از مهم‌ترین شاخصه‌هایی که برای نقش‌آفرینی مردم در مدیریت صحنه‌های مختلف باید مورد توجه باشد، امیدآفرینی و ایجاد نشاط انقلابی است، چراکه اگر مردم امید به آینده‌ای روشن و درخشان داشته باشند حماسه‌های ماندگاری خلق خواهند کرد.» سردار محسن کریمی ادامه می‌دهد: «گروه‌های جهادی در این سال‌ها همواره احیاگر امید بین مردم و خصوصاً مناطق محروم بوده و با اقدامات اثرگذار خود نقش تعیین کننده‌ای در تحقق اهداف و آرمان‌های نظام اسلامی ایفا کرده‌اند.»
وی تصریح می‌کند: «در شرایط فعلی کشور امیدآفرینی و ایجاد نشاط انقلابی بین مردم و خصوصاً مناطق محروم یک اولویت مهم و همچون جهاد مقدس است که همه ظرفیت‌ها باید در این راستا به کارگیری شود.» به گفته کریمی، اتفاقاتی که امروز در منطقه و جهان اسلام شاهد هستیم نویدبخش پیروزی‌های بزرگ است و از یک طرف پیروزی ملت مقاوم فلسطین در جنگ ۱۱ روزه و از طرف دیگر خلق حماسه ملت سوریه در انتخابات برای جبهه مقاومت بسیار امیدبخش و دلگرم کننده بود.
وی می‌گوید: «یکی از تجربه‌های موفقی که به برکت کنگره شهدای استان برای انجام اقدامات بزرگ کسب شده، برگزاری رزمایش‌های خدمت‌رسانی با محوریت گروه‌های جهادی و مشارکت اقشار مردم بوده که در این سال‌ها در مقاطع و مناسبت‌های مختلف در استان تکرار شده است.»
فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی بیان می‌کند: «ماه‌هاست برای رزمایش بزرگ جهادگران استان مرکزی با عنوان «جهاد امیدآفرینی، مشارکت حداکثری» برنامه‌ریزی شده و این رزمایش با هدف ایجاد شور و نشاط انقلابی در استان برگزار می‌شود. در این رزمایش یکهزار و ۲۰۰ گروه جهادی در عرصه‌های گوناگون حضور داشته و اقشار مختلف مردم استان مرکزی مشارکت دارند.» کریمی تأکید می‌کند: «انتظاری که از برگزاری این رزمایش می‌رود این است که گروه‌های جهادی در سایر مناطق استان مرکزی علاوه بر اینکه رویکرد خدمت‌رسانی بی‌منت به مردم و ولی نعمتان انقلاب را دارند، در راستای امیدآفرینی مردم و ایجاد نشاط انقلابی تلاش کنند و برای این امر مهم پیوست‌های فرهنگی و اجتماعی ارائه دهند.»
به گفته فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی، کار اعزام گروه‌های جهادی در استان مرکزی تا پایان خرداد ادامه دارد.
وی معتقد است یکی از موفقیت‌ها و راهبرد‌های مهم در طول انقلاب اسلامی سپردن کار‌ها به مردم و راه‌اندازی بسیج مردمی با هدف رفع مشکلات است، به طوری که هر زمان که مردم وارد میدان شدند علاوه‌بر رفع مشکلات موفقیت‌های خوبی کسب شد، بنابراین باید قدر این حضور و مشارکت مردم را بدانیم.
این مسئول می‌گوید: «جهادگران در خدمت به مردم مناطق محروم و روستایی عملکرد درخشان دارند و صادقانه با خلوص نیت وارد میدان شدند که یکی از سرمایه‌های ارزشمند نظام اسلامی هستند که برای امیدآفرینی در جامعه از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کنند و رزمایش جهاد امیدآفرینی و مشارکت حداکثری در این راستاست.» فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی می‌افزاید: «در سال گذشته گروه‌های جهادی در حوزه‌های مختلف از جمله محرومیت‌زدایی، کمک مؤمنانه و اقتصاد مقاومتی عملکرد درخشانی داشتند که می‌توان به توزیع ۲۲ هزار بسته لوازم‌التحریر، ۸۲۰ جهیزیه، احداث ۱۹۰ واحد مسکونی، بازسازی ۱۷۰ واحد مسکونی، تثبیت هزار و ۴۲۰ اشتغال و ایجاد ۷۸۰ فرصت شغلی اشاره کرد که امسال هم این اقدامات ادامه خواهد داشت.»

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار