کد خبر: 1051272
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۹:۲۳
واکنش‌های کاربران شبکه‌های اجتماعی به دومین مناظره انتخاباتی ۱۴۰۰
مناظره دوم نامزد‌های سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری روز سه شنبه برگزار شد. کاندیدا‌ها هرچند بهتر از مناظره اول ظاهر شدند و تلاش کردند به سؤالات جواب بدهند، اما باز هم در موارد بسیاری از سؤال خارج شدند. کاربران شبکه‌های اجتماعی در واکنش به مناظره و حواشی آن، این ایراد را ناشی از ساختار برگزاری مناظرات دانستند و تأکید کردند که ساختار مناظره سوم باید تغییر کند. کاربران همچنین از عدم پرداخت به مسائل فرهنگی آن هم در مناظره‌ای که به نام فرهنگی برگزار شد، گلایه کردند و از مظلومیت فرهنگ نوشتند. در ادامه بخش‌هایی از واکنش‌های کاربران را بخوانید.

سرویس جوان آنلاین: مناظره دوم نامزد‌های سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری روز سه شنبه برگزار شد. کاندیدا‌ها هرچند بهتر از مناظره اول ظاهر شدند و تلاش کردند به سؤالات جواب بدهند، اما باز هم در موارد بسیاری از سؤال خارج شدند. کاربران شبکه‌های اجتماعی در واکنش به مناظره و حواشی آن، این ایراد را ناشی از ساختار برگزاری مناظرات دانستند و تأکید کردند که ساختار مناظره سوم باید تغییر کند. کاربران همچنین از عدم پرداخت به مسائل فرهنگی آن هم در مناظره‌ای که به نام فرهنگی برگزار شد، گلایه کردند و از مظلومیت فرهنگ نوشتند. در ادامه بخش‌هایی از واکنش‌های کاربران را بخوانید.

سیدمحمود رضوی:
در مناظره دوم که موضوع آن سیاسی، اجتماعی و فرهنگی بود، از هیچ کدام از کاندیدا‌های محترم، برنامه دقیق ایجابی برای فرهنگ نشنیدم. اشکال اساسی از نوع سؤالات تنظیم شده توسط صداوسیما و ساختار پر از ایراد مناظره بود. #مظلومیت_فرهنگ
عبدالله گنجی:
‏گرچه موضوع مناظره دوم از مناظره اول متفاوت بود (اجتماعی-فرهنگی)، اما ماهیت پاسخ‌ها با مناظره اول تفاوتی نداشت. ‏نگاه خوشبینانه این که کاندیدا‌ها می‌دانند مسائل اجتماعی و فرهنگی نیز با اقتصاد گره خورده است. در عین حال می‌دانند این اقتصاد اجتماعی است که رأی‌ساز است نه اقتصاد کلان.
سیدعباس صالحی:
فرهنگ و هنر بخش مغفول مناظرات بود، حتی در دومین مناظره با عنوان فرهنگی و اجتماعی. ایران بدون فرهنگ و هنر ایران نیست! از کدام برنامه سخن می‌گوییم؟!
مهدی محموداقدم:
توصیه به برخی کاندیدا‌های محترم ریاست جمهوری اگه جایی و برای موضوعی مطلب کم آوردید می‌تونید بندازید گردن فرهنگ و بی‌فرهنگی مردم، حد اقل در مورد فرهنگ هم حرفی زده باشید. #انتخابات_۱۴۰۰ #مظلومیت_فرهنگ
محسن مهدیان:
سؤال کلی چهار ضرر دارد: جواب‌ها کلی است و شعاری و جزئیات روشن نیست، تفاوت‌ها و اختلاف نامزد‌ها روشن یا قابل برآورد نیست، نامزد‌ها از پاسخ دادن طفره می‌روند و مخاطب هم احتمالاً کمتر خرده می‌گیرد، نیاز و مسئله مخاطب نیست و رأی جدید نه برای افراد می‌سازد و نه حتی صندوق.
محمد پاداش:
در مناظره اقتصادی، یک سؤال در خصوص بورس که دغدغه بسیاری از مردمه، از نامزد‌ها پرسیده نشد. همچنین انتظار داشتند نامزد‌ها سؤالات چهار خطی را در سه دقیقه پاسخ بدهند. سؤالات مناظره دوم به مراتب از سؤالات مناظره اول، چرندتر و بی‌خودتر بود.
مهدی محمدی:
پیام مناظره دوم این است: کارنامه دولت روحانی، ظرفیت دوقطبی‌سازی غربگرایان را نابود کرده است.
سیدسعید لواسانی:
هفت نامزد در یک مورد توافق داشتند؛ این شیوه مناظره نیست و مردم شناختی از برنامه‌ها و کارآیی نامزد‌ها پیدا نمی‌کنند. لااقل مناظره بعدی را درست کنید. #انتخابات
میثم مطیعی:
این شیوه مناظره ناکارآمد است. برای احترام به مردم در مناظره سوم اصلاح کنید.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار