کد خبر: 1052529
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۹:۲۳
بيش از يك دهه است كه سازمان بسيج جامعه زنان كشور هم راستا با سازمان بسيج سازندگي طرح‌هايي را در جهت اشتغالزايي و حمايت از بانوان كارآفرين در دستور كار داده است. طرح‌هايي كه مي‌تواند به توانمند كردن زنان و بخصوص سرپرستان خانوار كمك كند تا به استقلال برسند. در اين ميان يكي از مهم‌ترين اقدامات اين سازمان‌ها اجراي «طرح معين» است. در اين طرح زناني كه توانمندي ويژه‌اي در زمينه توليد صنايع دستي يا هنرهاي ديگر دارند شناسايي شده و در راستاي ايجاد مشاغل خانگي و كوچك از آنها حمايت مي‌شود.
حوريه ملكي

سرویس ایران جوان آنلاین: بيش از يك دهه است كه سازمان بسيج جامعه زنان كشور هم راستا با سازمان بسيج سازندگي طرح‌هايي را در جهت اشتغالزايي و حمايت از بانوان كارآفرين در دستور كار داده است. طرح‌هايي كه مي‌تواند به توانمند كردن زنان و بخصوص سرپرستان خانوار كمك كند تا به استقلال برسند. در اين ميان يكي از مهم‌ترين اقدامات اين سازمان‌ها اجراي «طرح معين» است. در اين طرح زناني كه توانمندي ويژه‌اي در زمينه توليد صنايع دستي يا هنرهاي ديگر دارند شناسايي شده و در راستاي ايجاد مشاغل خانگي و كوچك از آنها حمايت مي‌شود.

روز سرنوشت از راه رسيد و مردم با حضور در پاي صندوق‌هاي رأي حماسه‌اي ديگر خلق كردند و نشان دادند تحت هيچ شرايطي پشت نظام را خالي نمي‌كنند. حالا نوبت رئيس‌جمهور منتخب است كه نشان دهد چقدر به فكر مردم و مشكلات آنها بوده و براي رفع گرفتاري‌هاي موجود در كشور در ميدان حضور داشته و تلاش مي‌كند. با اينكه يكي از شعارهاي كانديداهاي رياست جمهوري حمايت از زنان خانه‌دار و ايجاد اشتغال براي آنان و بخصوص زنان سرپرست خانوار بود اما اين مهم را نبايد فراموش كرد ايجاد مشاغل خانگي براي زنان سال‌هاست در برنامه بسيج قرار داشته و به آرامي و بدون هيچ سروصدايي در حال پيگيري و اجراي آن است.
تسهيلات بلاعوض براي زنان خانه‌دار
طرح معين از جمله طرح‌هايي است كه حدود 5 سال است در استان‌هاي مختلف كشور در حال اجراست. در اين طرح زناني كه توانمندي ويژه‌اي در زمينه توليد صنايع دستي و ديگر هنرها دارند شناسايي شده و در راستاي ايجاد مشاغل خانگي و كوچك از آنها حمايت مي‌شود. سال‌هاست سازمان بسيج جامعه زنان كشور هم‌راستا با سازمان بسيج سازندگي طرح‌هايي را در جهت اشتغالزايي و حمايت از بانوان كارآفرين اجرا مي‌كند و در اين ميان يكي از مهم‌ترين اقدامات اجراي «طرح معين» است. طرحي كه زنان توانمند را هدف قرار داده و آناني كه زمينه توليد صنايع دستي و ديگر هنرها مهرات دارند را مورد حمايت قرار مي‌دهد.
در همين رابطه خانم مريم السادات سبحاني مسئول اجراي طرح معين در خراسان شمالي به «جوان» مي‌گويد: «اشتغال بانوان با آقايان متفاوت است. با توجه به مسئوليت همسري و مادري، معمولاً مادران ترجيح مي‌دهند در منزل فعاليت اقتصادي كنند و ما اين فرصت را غنيمت شمرديم و آنها را تحت حمايت مالي قرار داديم. گرچه ميزان حمايت زياد نيست اما تا سال گذشته حدود ۱۵ ميليون تومان وام يا تسهيلات بلاعوض به بانوان پرداخت مي‌شد تا شغلي را آغاز كنند.» به گفته اين مسئول، سياست‌هاي سازمان بسيج جامعه زنان همگام با سازمان بسيج سازندگي كشور در راستاي اشاعه فرهنگ كار و تلاش و كمك به رفع مشكل بيكاري است. در سازمان بسيج جامعه زنان، برنامه‌ها و وجه زنانه آن مد نظر قرار دارد كه بانوان در عين انجام وظايف مادري و همسري از فرصت شغلي و درآمدزايي نيز بهره‌مند شوند.» به گفته سبحاني، بسيج از همراهي و همكاري تمام مسئولان، ورزشكاران و هنرمنداني كه قابليت انجام فعاليت به ويژه در حوزه كودكان در مناطق محروم را دارند استقبال مي‌كند و پايگاه‌هاي بسيج در تمام كشور اين آمادگي را دارند.
بسيج از كارآفرينان حمايت مي‌كند
«بسيج سازندگي يكي از مردمي‌ترين نهادهاي كشور است. يكي از امتيازات ويژه بسيج سازندگي اين است كه همه اقشار با همه سلایق و رده‌هاي سني مي‌توانند براي خدمت‌رساني و مجاهدت و تلاش و كار فعال باشند. سلسله اقداماتي كه در بسيج سازندگي انجام مي‌شود در حوزه‌هاي مختلف كشاورزي و آبخيزداري، محروميت‌زدايي و ساخت و مرمت و زيباسازي اماكن مانند حوزه‌هاي علميه و خانه‌هاي محرومين و مدارس است كه با به كار‌گيري و مشاركت خود مردم انجام مي‌شود. نزديك به ۱۵۰ هزار پروژه محروميت‌زدايي در سال‌هاي اخير توسط سازمان بسيج سازندگي كشور و جهادگران انجام شده است.»
اين‌ها بخشي از حرف‌هاي فرشاد عالي، معاون فرهنگي و رسانه‌اي بسيج سازندگي كشور است كه در گفت‌وگو با جوان عنوان كرده و با اشاره به اولويت‌هاي سازمان بسيج سازندگي كشور در شرايط خاص و بحران‌هاي اقتصادي كشور مي‌گويد: «با توجه به تأكيدات و فرامين مقام معظم رهبري در مورد اقتصاد مقاومتي، سازمان بسيج سازندگي كشور بعد از يك فرآيند مطالعاتي به چند روش كاري در گام نخست به امنيت غذايي رسيد و با كمك اساتيد دانشگاه، مردم و دستگاه‌هاي مربوطه توانستيم در ۲۱ حوزه به امنيت غذايي ورود كنيم. در اين راستا در عرصه پرورش زنبور عسل، كمك به مردم در پرورش ماهي در كنار چاه‌ها و چشمه‌هاي آب، كشت زعفران، پرورش ماكيان و پرندگاني همچون بلدرچين، شترمرغ و قرقاول و بوقلمون توانستيم امنيت و تنوع غذايي كشور را توسعه دهيم و نزديك به 200 هزار كارگاه در سال‌هاي اخير راه‌اندازي شد.» به گفته وي، بسيج سازندگي كشور رده‌هاي مختلفي در اقشار مختلف اعم از بسيج دانش‌آموزي، دانشجويي و اصناف و ديگر اقشار دارد كه هر قشر از نيروهاي خود در بسيج سازندگي استفاده مي‌كند. اين نشان دهنده تعامل و هم افزايي و همگامي براي يك اتفاق بزرگ در حوزه خدمت به مستضعفين و مردم محروم كشور است.
عالي در مورد حمايت مالي از كارآفرينان اقتصادي دارد از طرف بسيج سازندگي هم مي‌گويد: «توصيه سازمان بسيج سازندگي به كارآفرينان، شروع يك كار كوچك در مقياس كوچك و انجام پژوهش و تحقيقات لازم در اين‌باره است. سازمان بسيج سازندگي حمايت‌هاي لازم را از كارآفرينان خواهد داشت. كارآفرينان در هر شهر و استاني مي‌توانند به دفاتر بسيج سازندگي شهر خود مراجعه و تقاضاي حمايت كنند تا رسيدگي‌هاي لازم انجام شود.»

غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
نجات
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۵۵ - ۱۴۰۲/۰۸/۲۰
1
0
سلام من میخواستم در بسیج یک کار کوچک کرده باشم اگه لطفاً منو قبول کنید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۶ - ۱۴۰۲/۰۹/۰۹
0
0
چگونه توی بسیج شرکت کرد درسن 18سالگی
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار