کد خبر: 1053093
تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۵
بر اساس گزارش سالانه موسسه پژوهش اعتبار سوئیس، نوع سیاست و رویکر دولت‌ها باعث اختلاف شدید طبقاتی و شکاف عمیق ثروت در دوره کرونا شد.

سرویس اقتصادی جوان آنلاین: موسسه پژوهش اعتبار سوئیس اعلام کرد: بیماری کووید ۱۹ باعث نابرابری شدید مالی در دنیا شده به طوری که تعداد میلیاردر‌های جهان با ۵.۲ میلیون نفر افزایش به رقم ۵۶.۱ میلیون نفر رسیده است.

بر اساس گزارش سالانه موسسه پژوهش اعتبار سوئیس؛ با بیان اینکه نابرابری مالی پس از بیماری کووید ۱۹ درسال ۲۰۲۰ به طرز عجیبی بیشتر شده است، اعلام کرد: ۴۵.۸ درصد ثروت جهان در اختیار ۵۶.۱ میلیون نفر میلیاردر جهان است که ۱.۷ میلیون نفر آن‌ها در آمریکا زندگی می‌کنند.

جزئیات این گزارش نشان می‌دهد که ۵۶.۱ میلیون نفر در جهان سرمایه‌ای بیش از یک میلیون دلار جمع کرده اند و یک درصد این افراد در سال ۲۰۲۰ به این ثروت رسیده اند.

این گزارش تاکید می‌کند که این شکاف عمیق ثروت در دوران کرونا ناشی از نوع سیاست کشور‌ها و رویکرد بانک‌های مرکزی کشور‌ها در مواجهه با این بیماری بوده است.

همچنین در این گزارش آمده است که تاثیر بیماری کووید ۱۹ بر افزایش ثروت برخی افراد به دلیل تاثیر خود بیماری و یا اثر مستقیم آن بر اقتصاد نبوده است بلکه نتیجه اقدامات کشور‌ها برای مقابله با این بیماری و نیز سیاست‌های بانک مرکزی مانند کاهش نرخ بهره به ثروت اندوزی این افراد منجر شده است.

برعکس، این بیماری نوظهور اقتصاد خانواده‌های فقیر را بسیار بدتر کرده است و تاثیر آن در کشور‌هایی که دولت هایشان به رغم قرنطینه اجباری، کمک حمایتی برای جبران درنظر نگرفته بیشتر بوده است.

پژوهش نشان می‌دهد دولت‌هایی که خسارت افرادی که درآمدشان کم شده و یا شغلشان را از دست دادند را جبران کرد اثرات این بیماری در اقتصاد خانوار‌ها کمتر بوده است.

این پژوهش همچنین به این نتیجه رسیده است، افراد ثروتمندی که سرمایه‌های خود را در بورس گذاشته بودند به استثنای نیمه نخست سال ۲۰۲۰ که سرمایه اشان کم شد، اما با رشد بورس پس تا پایان سال سرمایه اشان روند صعودی داشت.

منبع: فارس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار