کد خبر: 1059648
تاریخ انتشار: ۰۳ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۴:۲۳
تعدادی از فرماندهان و ژنرال‌های ارشد رژیم صهیونیستی از نخست‌وزیر خود خواستند که به رئیس‌جمهور آمریکا بگوید کابینه تل‌آویو با بازگشایی کنسولگری واشنگتن در قدس اشغالی مخالف است.

سرویس بین الملل جوان آنلاین: همزمان با تاکید «نفتالی بنت» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بر مخالفت با سیاست‌های دولت آمریکا برای احیای توافق هسته‌ای ایران، نظامیان ارشد این رژیم درخصوص گفت‌وگو درباره مسئله فلسطین نیز به بنت توصیه‌هایی کردند.

تعدادی از فرماندهان و ژنرال‌های امنیتی رژیم صهیونیستی امروز (چهارشنبه) از بنت خواستند که طی دیدار با «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا به او فشار بیاورد تا موضع خود در قبال مذاکرات با تشکیلات خودگردان فلسطین را بازنگری کند.

به نوشته وبگاه «عاروتص شوع»، گروه موسوم به «ها بیثونیستیم» که متشکل از ۲۴۰۰ فرمانده، افسر ارشد، ژنرال‌های بازنشسته و دیگر نظامیان صهیونیست در نامه‌ای سرگشاده به نخست‌وزیر این رژیم هشدار دادند که با توجه به ماجرای افغانستان و تسلط طالبان بر حکومت، روی وابستگی اسرائیل به هژمونی و قدرت آمریکا در جهان تجدید نظر کند.

در این نامه نوشته شده است: «طی چند هفته اخیر شاهد تغییر چشمگیری در چشم‌انداز ژئوپلتیکی خاورمیانه بودیم که تأثیرات عمیق و عواقب طولانی‌مدتی برای اسرائیل دارد. عقب‌نشینی آمریکا از افغانستان و تسلط سریع طالبان، شکست رویکردهای کنونی درخصوص دیپلماسی و استراتژی نظامی را نشان داد».

نظامیان صهیونیست با ابراز نگرانی از قدرت گرفتن طالبان در افغانستان، به اتهام‌پراکنی علیه محور مقاومت در منطقه پرداختند: «در نبود نحوه تفکر جدید، این گروه‌های رادیکال و تروریستی به رشد ادامه می‌دهند و تندروها در میان فلسطینی‌ها و اعراب اسرائیلی و همچنین ایرانی‌ها را تقویت می‌کنند».

بر اساس این گزارش، آنها همچنین از بنت خواستند که با هرگونه طرح دولت بایدن برای احیای توافق‌های وضعیت نهایی با تشکیلات خودگردان بر مبنای فرمول روند اسلو مخالفت کرده و کاخ سفید را متقاعد سازد که رویکرد دولت‌های پیشین، اکنون دیگر کارگر نیست.

در ادامه این نامه آمده است: «اسرائیل و آمریکا باید این رویکرد یکپارچه قدیمی در قبال خاورمیانه و به‌صورت ویژه درخصوص مناقشات فلسطین-اسرائیل را کنار بگذارند. عقب‌نشینی و خروج، این‌ها گزینه‌های کهنه‌ای هستند که سیاستمداران حرفه‌ای از سال ۱۹۶۷ استفاده می‌کردند. این [گزینه‌ها] به گروه‌هایی مانند طالبان اجازه تسلط یافتن بر مردم را می‌دهد. از هرجایی که ما عقب‌نشینی می‌کنیم، کانون تروریسم می‌شود. این اتفاق در غزه با حماس رخ داد و اکنون در افغانستان با طالبان نمایان شد».

به نوشته عاروتص شوع، نظامیان ارشد صهیونیست به بنت گفتند: «وقتی اسحاق رابین وارد معاهده اسلو شد، جهان آن زمان مکانی متفاوت بود. ما نمی‌توانیم از همانجا کار را ادامه دهیم. در دهه ۱۹۹۰، جهان عرب در حالت بحران بود، عراق شکست خورده بود، آمریکا ابرقدرت بلامنازع بود و اتحاد جماهیر شوروی فروپاشیده بود... آن جهان دیگر اکنون وجود ندارد، نقض آمریکا در خاورمیانه دیگر همان نقش قبلی نیست».

نگارندگان این نامه اذعان کردند: «آمریکا دیگر آن هژمونی که ۳۰ سال پیش داشت را ندارد، روسیه و ایران اکنون قدرت غالب منطقه هستند و نیروهای اسلامی تندرو نیز در حال هماهنگی بوده و بسیار خوب تعلیم و تأمین شده‌اند... باید این پیام را به آمریکا منتقل کرد، که فرمول کنونی برای صلح در خاورمیانه دیگر عمل نمی‌کند. زمان فکر کردن به راهکارهای جدید رسیده است».

این در حالی است که پیشتر بنت گفته بود تا زمانی که در سمت نخست‌وزیری حضور دارد اجازه تشکیل دولت مستقل فلسطینی را نمی‌دهد اما از سوی دیگر طرح اشغال کرانه باختری را نیز اجرا نمی‌کند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار