کد خبر: 1060562
تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۴۰۰ - ۲۱:۴۴

به دنبال هشدار‌های مقاومت فلسطین به تل‌آویو، ارتش رژیم صهیونیستی دیروز رسماً اعلام کرد که محدودیت‌های اعمال‌شده علیه نوار غزه برداشته شده است.
رژیم صهیونیستی پس از حملات اخیر به فلسطین، رشته‌ای از محدودیت‌ها را علیه نوار غزه اعمال کرد تا به این ترتیب بتواند اسرای خود را در زندان‌های مقاومت آزاد کند. پس از چند دور مذاکرات غیرمستقیم در قاهره با حضور حماس و مقامات تل‌آویو، رژیم صهیونیستی همچنان در اجرای مطالبات غزه تعلل می‌کرد. سرانجام تهدید‌های گروه‌های مقاومت طی ماه‌های اخیر با هدف برداشته شدن محدودیت‌ها نتیجه داد و این رویکرد در کنار قدرت نظامی حماس و مقاومت غزه باعث شد صهیونیست‌ها از موضع خود در اعمال محدودیت علیه غزه عقب‌نشینی کنند. ارتش رژیم صهیونیستی در این زمینه بیانیه‌ای صادر کرده که بر اساس آن، پس از پایان روند ارزیابی وضعیت امنیتی، تل‌آویو تصمیم گرفته است دامنه ماهیگیری را برای ساکنان نوار غزه به ۱۵ مایل دریایی افزایش دهد. همچنین سهمیه آب نوار غزه نیز به مقدار ۵ میلیون متر مکعب افزایش پیدا خواهد کرد و گذرگاه کرم ابوسالم نیز برای ورود کالا و تجهیزات به غزه به طور کامل بازگشایی شده است. این موارد از دیروز اجرایی شده و علاوه بر آن، سهمیه تجار غزه برای عبور از گذرگاه بیت حانون به تعداد ۵ هزار تاجر و در مجموع ۷ هزار نفر بیشتر خواهد شد. البته این مجوز تنها برای افرادی صادر می‌شود که واکسن کرونا دریافت کرده یا پس از ابتلا به ویروس بهبود یافته‌اند.
توهم راهکار سیاسی را کنار بگذارید
با این حال تلاش‌های تشکیلات خودگردان برای سازش با صهیونیست‌ها همچنان به در بسته می‌خورد. محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین به دنبال نشست کمیته اجرایی سازمان آزادیبخش فلسطین (ساف) در رام‌الله، با اعلام اینکه محور نشست وی با بنی گانتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، لزوم پایبندی به مشروعیت و قوانین بین‌المللی و راهکار تشکیل دو کشوری بود، گفت: «می‌دانیم دولت اسرائیل برای روند صلح جدی خام و بی‌تجربه است.»‌صالح العاروری، نایب رئیس دفتر سیاسی حماس در گفتگو با شبکه خبری الجزیره سیاست‌های رام‌الله را به باد انتقاد گرفت و با بیان اینکه در شرایطی که در حمایت از قدس، نبرد نظامی در پیش گرفته می‌شود، رام‌الله چطور برای انتخابات قدس منتظر اجازه تل‌آویو است، گفت: «باید توهم راه‌حل سیاسی توسط رام‌الله کنار گذاشته شود.»‌العاروری در خصوص تبادل اسرا هم تصریح کرد، هیچ اتفاق جدیدی در این پرونده رخ نداده و مذاکرات در نقطه اول خود قرار دارند.
باشگاه اسیر فلسطین به مناسبت روز ملی بازگرداندن پیکر‌های شهدا اعلام کرد که رژیم اشغالگر از سال ۲۰۱۵ تاکنون پیکر ۸۱ اسیر فلسطینی را گروگان گرفته است و هشت نفر از این شهدا در زندان‌های رژیم صهیونیستی به شهادت رسیده‌اند. حازم قاسم، سخنگوی جنبش حماس در واکنش به گروگان گرفتن پیکر شهدای فلسطینی، چنین سیاستی را تجاوزکارانه و برخلاف ارزش‌های انسانی، قوانین و معاهدات بین‌المللی و بیانگر اقدام صهیونیست‌ها در زیرپا گذاشتن قطعنامه‌های بین‌المللی دانست. قاسم همچنین از همه نهادها، سازمان‌ها و مؤسسات بین‌المللی خواست مجازات رژیم اشغالگر را به دلیل ارتکاب این جنایت و جلوگیری از استمرار آن و نیز پایان دادن به نقض قانون بین‌المللی و قعطنامه‌های بین‌المللی در دستور کار خود داشته باشند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار